Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
szerintem még a kezébe is beleütöttek passz közben egyébkéntChoker ez a Superman srácStezNem nyelhette be a sacket, muszáj volt eldobni, hátsó lábról meg rövid lett, shit happensJakehomer

több mint 10 éve
Amúgy Ricsi azt mondta, Thomasnak a második pickje volt ez. Lehet lemaradtam valahol, vagy nem üt eléggé a fű, de nekem nem rémlik az első sem.

több mint 10 éve
Most is megpróbálta.BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.Sixo67Csinált már idén egy ilyen elkapást Sherman és Thomas között
vine.co/v/Ohl5YjlnIPIJakehomer

több mint 10 éve
Choker ez a Superman srácStezNem nyelhette be a sacket, muszáj volt eldobni, hátsó lábról meg rövid lett, shit happens
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
De ma egy olyan laikus nézőnek , mint én is szembetűnik.Durva ma ez a Chancellor gyerek.Sixo67és minden másik meccsen is azStez

több mint 10 éve
Küldjétek már el San Diegoba, küldjük cserébe Ryan Mathews-t meg Eddie Royal-t.Durva ma ez a Chancellor gyerek.Sixo67Szerencsére nem csak ma 😊Sebii

több mint 10 éve
tavasszal miért nincs nfl? 1869 óta ősszel fociznak az egyetemeken, ki mondta, hogy a profiknak is ugyanakkor kell? 😊- amíg van foci, azt nézzüktavasszal miért nincs ncaa?Kampman
- így van, sose elég
- hétfőn ncaa döntő
- áh, azt nem követembaggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Durva ma ez a Chancellor gyerek.Sixo67és minden másik meccsen is az

több mint 10 éve
- amíg van foci, azt nézzüktavasszal miért nincs ncaa?
- így van, sose elég
- hétfőn ncaa döntő
- áh, azt nem követembaggio

több mint 10 éve
- amíg van foci, azt nézzük- így van, sose elég
- hétfőn ncaa döntő
- áh, azt nem követem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hogy erre nem is gondoltam, bár a nagy szülőket kihagynám, már sajnos nem él egyik sem. De a többivel beszélek.Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.Sixo67ahelyett hogy szólnál nagyanyádnak, születendő gyerekednek, vizsgáztató tanárodnakKampman

több mint 10 éve
Manning nem játszik Luck ellen.

több mint 10 éve
Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.Sixo67ahelyett hogy szólnál nagyanyádnak, születendő gyerekednek, vizsgáztató tanárodnak

több mint 10 éve
BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.Sixo67Nem kérdés.
Benjamin > Jahri Evans

több mint 10 éve
Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.Sixo67El se merem képzelni milyen lenne egy eredménykövető sok sixoval
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Geno Smith-esen cipeli a labdát Cam ... pont a Seahawks ellen ...

több mint 10 éve
BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.Sixo67Csinált már idén egy ilyen elkapást Sherman és Thomas között
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
BAKKER !! Benjamin majdnem elkapta Sherman mellett. Nem kérdés, Benjamin > Evans.

több mint 10 éve
Akkor csak nekem van ennyire gyér családon, hogy csak én nézek belőle amerikai focit.

több mint 10 éve
Ő max herpeszt tud elkapni.Benjamin ezt elkapta volna.Sixo67és bőrszín?baggio