Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
hajrá carolina!te is fiam??? 😥
Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Á ricsi majd üvőlt mindent hitnélViziló + 2 brutál D + 2 gyenge O - ha ezen nem alszok el akkor semmin 😊davemayerCsak nem alszol be egy picksix esőn.Sixo67
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
reméljük a redopcsön fog menni mindkét oldalon sokat, ha már respektlacit gyorsan kipenderítettük, legalább a kommentátor urakat hallhassuk sokat szakmázgatni xDbaggiote voltál, te állat? Gyula respektlacival az egy egyszeri és megismételhetetlen sportélmény.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
hajrá carolina!
több mint 10 éve
Viziló + 2 brutál D + 2 gyenge O - ha ezen nem alszok el akkor semmin 😊davemayerCsak nem alszol be egy picksix esőn.

több mint 10 éve
Amúgy Gyula mitől szakkomentátor? Mert azon kívül, hogy tudja a szabályokat, 0 hozzáadott értéke van a meccsekhez.Sebiia soccernél ott van Puhl, gondolták a szagértő, az irányító és a védő mellé jó kiegészítő egy bíró is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amúgy ha Jones fair catch-et kér akkor marad két passzra idő.

több mint 10 éve
Viziló + 2 brutál D + 2 gyenge O - ha ezen nem alszok el akkor semmin 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Amúgy Gyula mitől szakkomentátor? Mert azon kívül, hogy tudja a szabályokat, 0 hozzáadott értéke van a meccsekhez.SebiiHelyi Mike Perreira.

több mint 10 éve
reméljük a redopcsön fog menni mindkét oldalon sokat, ha már respektlacit gyorsan kipenderítettük, legalább a kommentátor urakat hallhassuk sokat szakmázgatni xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
iktriadot keresiGyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
több mint 10 éve
KiégettGyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Amúgy Gyula mitől szakkomentátor? Mert azon kívül, hogy tudja a szabályokat, 0 hozzáadott értéke van a meccsekhez.
több mint 10 éve
OH yea ! Nem Sanyi ez már egy jó nap. Go Benwikere ,Benjamin, Fozzy, Tolbert, Boston !

több mint 10 éve
Gyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Jaj ne, Gyula in da house...akkor lesz itt szó a Dallasról eleget...
több mint 10 éve
Na akkor legalább győzzenek a madarak!
több mint 10 éve
Ki égett ki? Flacco?Sixo67Én miután kinéztem az ablakon, és konstatáltam hogy valami random kidobott karácsonyfát nekibaszott a rohadt szél a kocsinknak, de fasznak sincs kedve lemenni megnézni. Úgysincs baj, csak idegesíti az embert.
több mint 10 éve
Ki égett ki? Flacco?Sixo67Iktriad
több mint 10 éve
ha jön eg ykiégettes komment akkor iszol mondjuk vagy 50 percig volt vagy 2 ilyen komment, de aztán beindultak atöbbiekLégy oly kedves és fejtsd ki mi is az 😊DannyKezetek fel, aki be van még/már rúgva 😀DannyAki játszotta Wester ívós játékátvalakis
több mint 10 éve
akárhányszor olvasod a kiégett szót innod kellLégy oly kedves és fejtsd ki mi is az 😊DannyKezetek fel, aki be van még/már rúgva 😀DannyAki játszotta Wester ívós játékátvalakis
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Kurvára álmos vagyok. Am zsír minden.
több mint 10 éve
Légy oly kedves és fejtsd ki mi is az 😊Kezetek fel, aki be van még/már rúgva 😀DannyAki játszotta Wester ívós játékátvalakis