Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Na nem hittem, hogy Gyula el tudja venni a kedvem a meccstől,de igen szóval aludni térek 😀MirrMurrHa egy ilyen meccs után aludni mész, akkor bebizonyítod, hogy méltán hívják divatszurkolónak a Philly drukkereket.

több mint 10 éve
stewart kapitány már rögtön hibázik is?
több mint 10 éve
védhető érvek 😉te is fiam??? 😥gabencímvédőknek nem szurkolok - kivéve ha ez majd indokolt lesz (szimpatikusabb csapat mint az ellenfél, vagy ha patriots ellen játszik)Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Az én TV-m szar, vagy Sport2-n estek nagyon szét a színek?
több mint 10 éve
Na nem hittem, hogy Gyula el tudja venni a kedvem a meccstől,de igen szóval aludni térek 😀MirrMurrszép álmokat

több mint 10 éve
Na nem hittem, hogy Gyula el tudja venni a kedvem a meccstől,de igen szóval aludni térek 😀
több mint 10 éve
de jó lett volna, legalább hamar túlesünk rajtama a Colts nyerStezne is mondd ma csak 6szor gondoltam h a pats után a denver meccs jöndavemayer

több mint 10 éve
a pálinkát én küldtem a xanax mellé.Bevett egy levél Xanaxot, öregedett 10 évet és hízott 30 kilót.SchleckGyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 10 éve
na hajrá párducokghstzR

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
De amúgy minden ugyanaz.Bevett egy levél Xanaxot, öregedett 10 évet és hízott 30 kilót.SchleckGyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91

több mint 10 éve
ez abszolút nem biztos, ha Flacco nem dobja el egyből a labdát, az ő kararejével dob akkorát, hogy levegőben van addig, hogy ne legyen idő második passzraAmúgy ha Jones fair catch-et kér akkor marad két passzra idő.Bazzaniezt magyarázd el egyszer Jacobynak, a kvantumfizikát hamarabb megérti szerintem.berger90
ha meg Jacoby fair catchel, akkor is maradt volna 9, maximum 10 másodperc

több mint 10 éve
te is fiam??? 😥gabencímvédőknek nem szurkolok - kivéve ha ez majd indokolt lesz (szimpatikusabb csapat mint az ellenfél, vagy ha patriots ellen játszik)
több mint 10 éve
Bevett egy levél Xanaxot, öregedett 10 évet és hízott 30 kilót.Gyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
több mint 10 éve
ma a Colts nyerStezne is mondd ma csak 6szor gondoltam h a pats után a denver meccs jön
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bíró és Dallas drukker.Elég beteges ez a Dallas szurkerség...elég baj ez szegénynek 😀
Értitek.Bazzani
több mint 10 éve
Bíró és Dallas drukker.azért Dallas drukker
Értitek.Bazzani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Amúgy ha Jones fair catch-et kér akkor marad két passzra idő.Bazzaniezt magyarázd el egyszer Jacobynak, a kvantumfizikát hamarabb megérti szerintem.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
brady nyert. höri ezzel jelzi a facepalm-ot.Gyulával ez a meccs tökéletes lesz az alváshoz.SchleckHöri hova lett?!?!?! 😮Amadeus91
több mint 10 éve
na akkor hajrá Seahawks 😊csak ne a Gyula lenne a szaki.....

több mint 10 éve
inkább Laci mint Gyulareméljük a redopcsön fog menni mindkét oldalon sokat, ha már respektlacit gyorsan kipenderítettük, legalább a kommentátor urakat hallhassuk sokat szakmázgatni xDbaggiote voltál, te állat? Gyula respektlacival az egy egyszeri és megismételhetetlen sportélmény.berger90
criminal lawyer or criminal lawyer?