Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
de ez szrintem jobbezt nem értem. a pontháború is egy meccsghstzRez eddig izgighstzRvégre meccs van és nem pontháborúShilkor
több mint 10 éve
ja hogy a pats meccsről volt szó!Pats-meccs nem meccsStezezt nem értem. a pontháború is egy meccsghstzRez eddig izgighstzRvégre meccs van és nem pontháborúShilkor

több mint 10 éve
Pats-meccs nem meccsezt nem értem. a pontháború is egy meccsghstzRez eddig izgighstzRvégre meccs van és nem pontháborúShilkor

több mint 10 éve
Nem az acélvárosban.ezt nem értem. a pontháború is egy meccsghstzRez eddig izgighstzRvégre meccs van és nem pontháborúShilkor

több mint 10 éve
itt puntháború lesz, egy betű és mégis mekkora különbségez eddig izgighstzRvégre meccs van és nem pontháborúShilkor

több mint 10 éve
ezt nem értem. a pontháború is egy meccsez eddig izgighstzRvégre meccs van és nem pontháborúShilkor

több mint 10 éve
ez eddig izgighstzRvégre meccs van és nem pontháború
több mint 10 éve
yeaaaaaahLynch ,hogy arrébb lökte a kamerást xDSixo67thanks for the question, i appreciate itKampman
több mint 10 éve
hatványozódik az esély a Meskózolis sms-ekre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lynch ,hogy arrébb lökte a kamerást xDSixo67thanks for the question, i appreciate it

több mint 10 éve
booo, gagyiberger90na hajrá párducokghstzRAmadeus91

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Az én TV-m szar, vagy Sport2-n estek nagyon szét a színek?Schlecka kommentátorok estek szét

több mint 10 éve
jól kezdődik...
több mint 10 éve
Az én TV-m szar, vagy Sport2-n estek nagyon szét a színek?SchleckEz Seattle
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nálam is ez vanAz én TV-m szar, vagy Sport2-n estek nagyon szét a színek?Schleck2. szerintem.Sixo67
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az én TV-m szar, vagy Sport2-n estek nagyon szét a színek?Schlecknekem is, persze lehet, hogy mindkettőnknek szar a tévéje

több mint 10 éve
Az én TV-m szar, vagy Sport2-n estek nagyon szét a színek?Schleck2. szerintem.