Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem fogom megérteni miért erőltetjük ezeket a screeneket. Szökőévente működik.Sebiiakkor 2016-ban viszont nyomjátok orrba-szájba

több mint 10 éve
Nem fogom megérteni miért erőltetjük ezeket a screeneket. Szökőévente működik.Sebii-> pálya széthúzása

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem fogom megérteni miért erőltetjük ezeket a screeneket. Szökőévente működik.
több mint 10 éve
Tűntél innen!jó nem úgy gondoltam, mondom megvárom az első TD-t ne nem bírom tovább. hajrá ti, ha nézem tuti kikaptok, ma már megszívattam ezzel a ravenst... 😛berger90na pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.Hanni
több mint 10 éve
Ez tényleg 0-0 lesz 😀
több mint 10 éve
jó nem úgy gondoltam, mondom megvárom az első TD-t ne nem bírom tovább. hajrá ti, ha nézem tuti kikaptok, ma már megszívattam ezzel a ravenst... 😛na pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.Hanni
Mindig jövőre
több mint 10 éve
eldőltna pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.Hanni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"Seahawks passz elleni védekezése hagy kívánnivalót maga után" 😀😀😀😀
több mint 10 éve
LOL, gyenge a Seahawks D passz ellen 😀😀
több mint 10 éve
Ez okos passz volt Sherman felé.Sixo67Muszáj hosszúkat is dobni, max nem 3rd&4-ra, de végül is 1 on 1 volt, néha be kell vállalni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A legjobb puntunk eddig 😛Jakehomerlegalább nem kell félni a blokktól, jó taktika, bár vicces lesz Cam a neve mellett 8 interceptionnel egy esetleges győztes meccsen

---
több mint 10 éve
na pick, most megyek el aludni. jócakátberger90Jah elég durván vezetünk, lehet én is lefekszek.
több mint 10 éve
Benjamin "lehet" üresen volt. -_-
több mint 10 éve
Cam bevállalta 😀
több mint 10 éve
szép punt Newtontól 😊
több mint 10 éve
úgy szeretném ha a dallas kiszopna lehetőleg jövő héten, azt se bánom ha ezért a carolinának SB-znie kell. Eddig se bírtam Gyulát, de most nagyon újra van fényezve...
Mindig jövőre
több mint 10 éve
szép arm punt!

---