Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért ízlelgessük azt, hogy a most megint agyonszopkodott Seattle D# kiket alázott az elmúlt 7 meccsen:Arizona, Rams, 49ers, Panthers, Phily (Sancho Panzával)

több mint 10 éve
Simon akkora homály, hogy az már fáj 😀

több mint 10 éve
Na Ricardoból előbújt a Chiefs homer. 😀😀
több mint 10 éve
De most már mind1 volt, a meccs eldőlt. Neki mind1 lett volna, csak én örültem volna jobban.Köcsög Chan, sima TD lett volna, ha hagyja, hogy Benjámin elmenjen mellette.Sixo67Ez általában így van.Sebii

több mint 10 éve
Neked.Az lényegtelen.Sixo67Most már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67Ő már egy fél szezon óta nem dobott pick sixet.iktriad
több mint 10 éve
Köcsög Chan, sima TD lett volna, ha hagyja, hogy Benjámin elmenjen mellette.Sixo67Ez általában így van.
több mint 10 éve
Köcsög Chan, sima TD lett volna, ha hagyja, hogy Benjámin elmenjen mellette.

több mint 10 éve
Az lényegtelen.Ő már egy fél szezon óta nem dobott pick sixet.iktriadMost már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67

több mint 10 éve
Na igen, a GB-nél minden Rodgers-en múlik, a Dallasnál egy jó Murray és "game manager" Romo is elég lehetA GB szerintem kifejezetten jó matchup nekünk. Őket szerintem verjük. A Dallas már neccesebb, mert ők tudják dominálni a védőfalunkat.SebiiHátrányban nem nagyon fognak futniflzoliMinden esetre a GB/DAL duó továbbjutója szerintem ütni fogja majd ezt a Seattle-tflzoliMelyikük fogja tudni 60 yardon tartani Lynchet?Sebii

több mint 10 éve
Ő már egy fél szezon óta nem dobott pick sixet.Most már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67
több mint 10 éve
semmi köze sincs hozzáMost már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67

több mint 10 éve
A szokásos Hawks elleni meccs, sok lehetőség, még több hiba
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szóval akkor hail mary--> Benjamin, onside kick, hail mary--> Olsen, onside kick, hail mary--> Olsen, onside kick, hosszú passz -->Benjamin, Geno missed FG (bocked by Kancellár)

több mint 10 éve
Most már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67

több mint 10 éve
Egy jó safety ezt könnyen olvassa, komoly hiba. Mondjuk a veszett fejsze nyele volt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A GB szerintem kifejezetten jó matchup nekünk. Őket szerintem verjük. A Dallas már neccesebb, mert ők tudják dominálni a védőfalunkat.Hátrányban nem nagyon fognak futniflzoliMinden esetre a GB/DAL duó továbbjutója szerintem ütni fogja majd ezt a Seattle-tflzoliMelyikük fogja tudni 60 yardon tartani Lynchet?Sebii
több mint 10 éve
😥 nem volt ez rossz szezon, jövőre jobb lesz.
több mint 10 éve
ez nem TD volt, ez Schaub voltha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67

több mint 10 éve
Szegény cicák, ennél azért jobban tartották magukat

több mint 10 éve
Hátrányban nem nagyon fognak futniMinden esetre a GB/DAL duó továbbjutója szerintem ütni fogja majd ezt a Seattle-tflzoliMelyikük fogja tudni 60 yardon tartani Lynchet?Sebii