NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Seattle Seahawks - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért ízlelgessük azt, hogy a most megint agyonszopkodott Seattle D# kiket alázott az elmúlt 7 meccsen:Arizona, Rams, 49ers, Panthers, Phily (Sancho Panzával)
több mint 9 éve
Simon akkora homály, hogy az már fáj 😀
több mint 9 éve
Na Ricardoból előbújt a Chiefs homer. 😀😀
több mint 9 éve
De most már mind1 volt, a meccs eldőlt. Neki mind1 lett volna, csak én örültem volna jobban.Köcsög Chan, sima TD lett volna, ha hagyja, hogy Benjámin elmenjen mellette.Sixo67Ez általában így van.Sebii
több mint 9 éve
Neked.Az lényegtelen.Sixo67Most már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67Ő már egy fél szezon óta nem dobott pick sixet.iktriad
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Köcsög Chan, sima TD lett volna, ha hagyja, hogy Benjámin elmenjen mellette.Sixo67Ez általában így van.
több mint 9 éve
Köcsög Chan, sima TD lett volna, ha hagyja, hogy Benjámin elmenjen mellette.
több mint 9 éve
Az lényegtelen.Ő már egy fél szezon óta nem dobott pick sixet.iktriadMost már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67
több mint 9 éve
Na igen, a GB-nél minden Rodgers-en múlik, a Dallasnál egy jó Murray és "game manager" Romo is elég lehetA GB szerintem kifejezetten jó matchup nekünk. Őket szerintem verjük. A Dallas már neccesebb, mert ők tudják dominálni a védőfalunkat.SebiiHátrányban nem nagyon fognak futniflzoliMinden esetre a GB/DAL duó továbbjutója szerintem ütni fogja majd ezt a Seattle-tflzoliMelyikük fogja tudni 60 yardon tartani Lynchet?Sebii
több mint 9 éve
Ő már egy fél szezon óta nem dobott pick sixet.Most már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67
több mint 9 éve
semmi köze sincs hozzáMost már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.Sixo67ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67
több mint 9 éve
A szokásos Hawks elleni meccs, sok lehetőség, még több hiba
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Szóval akkor hail mary--> Benjamin, onside kick, hail mary--> Olsen, onside kick, hail mary--> Olsen, onside kick, hosszú passz -->Benjamin, Geno missed FG (bocked by Kancellár)
több mint 9 éve
Most már nevezheted Bortlesnek is, megszabadultál tőle.ez nem TD volt, ez Schaub voltStezha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67
több mint 9 éve
Egy jó safety ezt könnyen olvassa, komoly hiba. Mondjuk a veszett fejsze nyele volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Sebii
3 526
A GB szerintem kifejezetten jó matchup nekünk. Őket szerintem verjük. A Dallas már neccesebb, mert ők tudják dominálni a védőfalunkat.Hátrányban nem nagyon fognak futniflzoliMinden esetre a GB/DAL duó továbbjutója szerintem ütni fogja majd ezt a Seattle-tflzoliMelyikük fogja tudni 60 yardon tartani Lynchet?Sebii
több mint 9 éve
hrubi
150
😥 nem volt ez rossz szezon, jövőre jobb lesz.
több mint 9 éve
ez nem TD volt, ez Schaub voltha Olsennek dobja, TD 😀StezÍgy is TD lett.Sixo67
több mint 9 éve
Szegény cicák, ennél azért jobban tartották magukat
több mint 9 éve
Hátrányban nem nagyon fognak futniMinden esetre a GB/DAL duó továbbjutója szerintem ütni fogja majd ezt a Seattle-tflzoliMelyikük fogja tudni 60 yardon tartani Lynchet?Sebii