Washington Redskins - New York Giants
több mint 4 éve
Tate nem brillírozik ma
több mint 4 éve
Illegal forward pass, wtfÁtment a los-on, aztán vissza és onnan passzolt
warr_b
De tök mindegy
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Jenkins most egy fontos szituban égett meg, most már Saints mezben.... 😊
több mint 4 éve
Nem véletlen, hogy ebből a 2 csapatból punter megy a probowl-raés az se véletlen, h nem a miénk 😊
G-men
több mint 4 éve
HahaAz az érzésem, elbukjuk ezt még ma.nem hiszem, a fontos meccseket mindig behúzzuk
Lesz itt “fiatalítás“ a drafton
G-men
Szesze
több mint 4 éve
Nem véletlen, hogy ebből a 2 csapatból punter megy a probowl-ra
több mint 4 éve
Illegal forward pass, wtf
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Az az érzésem, elbukjuk ezt még ma.nem hiszem, a fontos meccseket mindig behúzzuk
Lesz itt “fiatalítás“ a drafton
G-men
több mint 4 éve
micsoda trükkös play 😛
több mint 4 éve
Az az érzésem, elbukjuk ezt még ma.Lesz itt “fiatalítás“ a drafton
több mint 4 éve
hát ez nem Rosas éve az biztos..
több mint 4 éve
vicces es a redskins D
több mint 4 éve
nem kell első körös LT (kivéve, ha kihagyhatatlan kategória), defense-t kell erősíteni, bár sztem elsősorban jó FA emberek kellenének oda és egy jó DC.Ezt a komment tegyétek félre későbbre. OT-t fogunk akkor húzni de átlagos OT-től nem lesz jobb hiába lesz TOP 5 pick.amúgy ha nem Young fog jönni akkor gondolom OT-t kellene húzni ..jah, hát egy fiatal, jó LT mindenképp kell, DE mindenképp kell majd FA-ról (is)
vagy van még valaki aki érdekes lehet?
yooker
Szesze
Az a baj, hogy Chase Young kurva nagy impact player, kár lecsúszni róla.
Én amúgy fogadtam 20 eFt Giantsra győzelemre (1,95) így éreztem hogy ma ezt megnyerjük. Idén nem fogadtam, de mondom most vagy Pénz vagy Young.
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Ez egy fair dealEzt a komment tegyétek félre későbbre. OT-t fogunk akkor húzni de átlagos OT-től nem lesz jobb hiába lesz TOP 5 pick.amúgy ha nem Young fog jönni akkor gondolom OT-t kellene húzni ..jah, hát egy fiatal, jó LT mindenképp kell, DE mindenképp kell majd FA-ról (is)
yooker
Szesze
Én amúgy fogadtam 20 eFt Giantsra győzelemre (1,95) így éreztem hogy ma ezt megnyerjük. Idén nem fogadtam, de mondom most vagy Pénz vagy Young.
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
AP legalább király
több mint 4 éve
ozibozi
16 964
Lassan csak-csak közeledünk ahhoz a 35-35-höz 😊
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Ezt a komment tegyétek félre későbbre. OT-t fogunk akkor húzni de átlagos OT-től nem lesz jobb hiába lesz TOP 5 pick.amúgy ha nem Young fog jönni akkor gondolom OT-t kellene húzni ..jah, hát egy fiatal, jó LT mindenképp kell, DE mindenképp kell majd FA-ról (is)
yooker
Szesze
több mint 4 éve
az tényleg DPI volt amúgy?
több mint 4 éve
Szép punt blokk 😊
több mint 4 éve
Facemask-ek nem, de ez a hajszál holding...Fakszom...
több mint 4 éve
amúgy ha nem Young fog jönni akkor gondolom OT-t kellene húzni ..DT csak van.??
yooker
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
amúgy ha nem Young fog jönni akkor gondolom OT-t kellene húzni ..vagy van még valaki aki érdekes lehet?