Washington Redskins - New York Giants
több mint 4 éve
Tessék😉én azt nem értem, h miért nem blitzelünk többet?? alapból semmi esélyünk odaérni, cserébe a secondary konkrétan egy passzt se tud levédekezni nyomás nélkül, ergo nem is lenne benne kockázat, mert ennél rosszabb nem tudna lennimegvan az első kivédekezett passz!!! bontom a pezsőtdrive is
Szesze
nagir
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
vanek úr
1 873
SB egy váratlan irányváltással ráugrott a jobbra tornyosuló emberhegy tetejére, ahelyett, hogy elfutott volna mellettük. Nagy csel volt
több mint 4 éve
Akkor máshol volt a rossz passz, mert a NFL alapján így áll Jonesnem, azt megadták elvileg, azért lett 1st down ideelső rossz passzAminél elvesztettétek a challange-t, azt is rossznak vették. Nem értek hozzá, de én mondjuk azt megadtam volna elkapásnak.
Szesze
pbalazs
szerk: nyertük azt a challenge-t
Szesze
Daniel Jones 10/12 - 112 Yard - 2 TD - 0 INT
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Sztem sem adták meg.nem, azt megadták elvileg, azért lett 1st down ideelső rossz passzAminél elvesztettétek a challange-t, azt is rossznak vették. Nem értek hozzá, de én mondjuk azt megadtam volna elkapásnak.
Szesze
pbalazs
Szesze
Ja ellenőriztem.
Nem adták meg
több mint 4 éve
vanek úr
1 873
egy rossz passzt beírtak már korábban isnem, azt megadták elvileg, azért lett 1st down ideelső rossz passzAminél elvesztettétek a challange-t, azt is rossznak vették. Nem értek hozzá, de én mondjuk azt megadtam volna elkapásnak.
Szesze
pbalazs
Szesze
több mint 4 éve
nem, azt megadták elvileg, azért lett 1st down ideelső rossz passzAminél elvesztettétek a challange-t, azt is rossznak vették. Nem értek hozzá, de én mondjuk azt megadtam volna elkapásnak.
Szesze
pbalazs
szerk: nyertük azt a challenge-t
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
első rossz passzAminél elvesztettétek a challange-t, azt is rossznak vették. Nem értek hozzá, de én mondjuk azt megadtam volna elkapásnak.
Szesze
több mint 4 éve
első rossz passz
több mint 4 éve
én azt nem értem, h miért nem blitzelünk többet?? alapból semmi esélyünk odaérni, cserébe a secondary konkrétan egy passzt se tud levédekezni nyomás nélkül, ergo nem is lenne benne kockázat, mert ennél rosszabb nem tudna lennimegvan az első kivédekezett passz!!! bontom a pezsőtdrive is
Szesze
nagir
több mint 4 éve
megvan az első kivédekezett passz!!! bontom a pezsőtdrive is
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
megvan az első kivédekezett passz!!! bontom a pezsőt
több mint 4 éve
bethea a beton safety..
több mint 4 éve
Barkley rámegy a 2020-as fantasy I/1-re, ami eddig nagyon McCaff-nek nézett ki.
több mint 4 éve
Édes faszom, a védelmünk nem utazott el a meccsre?Pont, hogy de. Azt hitték, hogy New Yorkban van, és most a Jets-Steelers meccset nézik... 😕
warr_b
több mint 4 éve
de fasza play volthát nemtom, mit csinált az a szerencsétlen akinek Barkleyval kellett mennie? elment duplázni azt akin megvolt az embere..
yooker
több mint 4 éve
Palesz76
496
Édes faszom, a védelmünk nem utazott el a meccsre?Tőletek senki se utazott😀
warr_b
több mint 4 éve
Édes faszom, a védelmünk nem utazott el a meccsre?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
mondjuk ez a redskins D vetekszik a miénkkel, hihetetlen mik vannak minden playben szinte
több mint 4 éve
Találtunk egy csapatot, akinek fosabb a coverage-e...
több mint 4 éve
de fasza play volt
több mint 4 éve
jesszus
több mint 4 éve
Idén a zebrák olyanok, mint a kickerek
több mint 4 éve
Fasza crew van itt is