Washington Redskins - New York Giants
több mint 4 éve
a 12. embernek is fontos szerep jutszépen kivédekeztük 😛Már hogy mi innen a fotelből, ugye, mert kb. annyi közöm volt hozzá, mint Ballentinnek...
Szesze
nagir
több mint 4 éve
szépen kivédekeztük 😛Már hogy mi innen a fotelből, ugye, mert kb. annyi közöm volt hozzá, mint Ballentinnek...
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
szépen kivédekeztük 😛
több mint 4 éve
kivéve ami a védelmet illeti..Védelem nélkül azért nehéz...Az tény, hogy minden mai statisztikánkat a helyén kell kezelni.
warr_b
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Védelem nélkül azért nehéz...Az tény, hogy minden mai statisztikánkat a helyén kell kezelni.
warr_b
több mint 4 éve
Palesz76
496
Lehet, hogy a lions lesz az 1/2, de azért csak jobb lett volna előrébb választani.Sumi még ezt is elbassza. Utálom azt az embert, mint bajuszt
több mint 4 éve
Védelem nélkül azért nehéz...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Inmádom ezt a Smith gyereket!!!Engram 5. éves opciója, meg nem imádja ezt annyira 😀
nagir
több mint 4 éve
sztem fontosabb, h legyenek jó teljesítmények, főleg a fiataloktól, mint hogy be tudjunk húzni egy konkrét csókátBarkley viszont nem szeretné őt hozzánk 😀 Mai teljesítménye alapján.én nagyon szeretném őt hozzánk, absz első számú célpont nálam is, ez nem kérdésno comment..Tudom, hogy te true fan vagy, de én meg Chase Young rajongó, jó lesz az 😊
Szesze
GiantsMLBhunter
Szesze
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Inmádom ezt a Smith gyereket!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Barkley viszont nem szeretné őt hozzánk 😀 Mai teljesítménye alapján.én nagyon szeretném őt hozzánk, absz első számú célpont nálam is, ez nem kérdésno comment..Tudom, hogy te true fan vagy, de én meg Chase Young rajongó, jó lesz az 😊
Szesze
GiantsMLBhunter
Szesze
több mint 4 éve
én nagyon szeretném őt hozzánk, absz első számú célpont nálam is, ez nem kérdésno comment..Tudom, hogy te true fan vagy, de én meg Chase Young rajongó, jó lesz az 😊
Szesze
GiantsMLBhunter
szerk: jah, h az a lényeg, h jobb ha nem szurkolok a győzelmünkért? 😊 az azért nem megy
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
no comment..Tudom, hogy te true fan vagy, de én meg Chase Young rajongó, jó lesz az 😊
Szesze
több mint 4 éve
Elsőre annak nézett ki, de ahogy látom talán nem lesz gond...Na, Sam Beal karrierjének kb vége is 😕😕😕annyi durva volt vagy miért?
nagir
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Nah, ezt azért odadobta CK
több mint 4 éve
no comment..
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Na, Sam Beal karrierjének kb vége is 😕😕😕annyi durva volt vagy miért?
nagir
több mint 4 éve
Tököm már, hogy több a reklám mint a meccs...Elég sok a sérülés.
warr_b
Ez mondjuk tényleg szar
több mint 4 éve
Tököm már, hogy több a reklám mint a meccs...
több mint 4 éve
Na, Sam Beal karrierjének kb vége is 😕😕😕
több mint 4 éve
twitter.com/JPFinlayNBCS/status/1208839606919221250
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
Köszi, a sérülést pont nem láttam.Nem figyeltem, mikor jött kínum, félidőben? 😂nem, első playben megsérült Haskins
warr_b
Szesze
több mint 4 éve
Az OL-jük elfogyott, mondjukráadásul már a kezdőjükben is Flowersek rohangáltak😊
G-men
több mint 4 éve
Ezek a hívások, istenem...
több mint 4 éve
Az OL-jük elfogyott, mondjuk