Washington Redskins - New York Giants
több mint 4 éve
ezt a face maskot hogy sikerült elnézni..?
több mint 4 éve
2x face mask ééésss semmi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
asszem még nem volt rossz passza egyik QBnak se, kemény 😊
több mint 4 éve
merkiválóDe edző nélkül baszhatjuk a fasza játékosokat is vlsz.Kiváló edző!
ozibozi
Milyet challangelt most is ?!?
G-men
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
jah, ez is olyan jellemző valahogy.. megchallengeljük, h fumbiztunk és életünkben először nyerjük 😊De edző nélkül baszhatjuk a fasza játékosokat is vlsz.Kiváló edző!
ozibozi
G-men
több mint 4 éve
De edző nélkül baszhatjuk a fasza játékosokat is vlsz.Kiváló edző!
ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi
16 964
De edző nélkül baszhatjuk a fasza játékosokat is vlsz.
több mint 4 éve
kb.. és egy-két jó koordinátor + HC2 kurva jó DE, meg két korrekt csere, + 2 fasza LB, meg egy komplett Sec...különben ha Youngról lecsúszunk valahogy akkor falembert kéne húzni ott elöl gondolom...2 kurva jó DE-re van szükség minimum és az még csak az alap..
yooker
Szesze
a többi jöhet az OL-be
vanek úr
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
vanek úr
1 873
2 kurva jó DE, meg két korrekt csere, + 2 fasza LB, meg egy komplett Sec...különben ha Youngról lecsúszunk valahogy akkor falembert kéne húzni ott elöl gondolom...2 kurva jó DE-re van szükség minimum és az még csak az alap..
yooker
Szesze
a többi jöhet az OL-be
több mint 4 éve
az mindent elmond a D-ről, h ellenünk még Flowers is jó 😀
több mint 4 éve
Aki beválal egy 2 pontost, az meg is nyeri a roncsderbitNyugi, az ő defense-ük hamarabb fog felébredni
ozibozi
több mint 4 éve
McAdoo első évében is sikerült a semmiből építeni egy kurva jó védelmet..az nem lesz elég semmire..Én már eggyel is beérném egyenlőre...különben ha Youngról lecsúszunk valahogy akkor falembert kéne húzni ott elöl gondolom...2 kurva jó DE-re van szükség minimum és az még csak az alap..
yooker
Szesze
nagir
Szesze
nem mondom hogy könnyű de nem lehetetlen
több mint 4 éve
Haskins eddig jól nyomja ma. Maradjon is így. 😊
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 4 éve
ozibozi
16 964
Aki beválal egy 2 pontost, az meg is nyeri a roncsderbit
több mint 4 éve
kegyetlen szar ez a D tényleg 😊 az biztos, h amióta én nézem ez a leggyengébb mind közül
több mint 4 éve
az nem lesz elég semmire..Én már eggyel is beérném egyenlőre...különben ha Youngról lecsúszunk valahogy akkor falembert kéne húzni ott elöl gondolom...2 kurva jó DE-re van szükség minimum és az még csak az alap..
yooker
Szesze
nagir
több mint 4 éve
gedam
5 866
eléggé szunyókás eddigellenfelemnek mccaffrey van 0.40Nekem meg Lamar,
barkley 16.80
gedam
Csipkedhetné magát ma is az MVP-ért
G-men
több mint 4 éve
Én már eggyel is beérném egyenlőre...különben ha Youngról lecsúszunk valahogy akkor falembert kéne húzni ott elöl gondolom...2 kurva jó DE-re van szükség minimum és az még csak az alap..
yooker
Szesze
Szerkesztette: nagir
több mint 4 éve
különben ha Youngról lecsúszunk valahogy akkor falembert kéne húzni ott elöl gondolom...2 kurva jó DE-re van szükség minimum és az még csak az alap..
yooker
több mint 4 éve
6 emberes blitzel se érünk oda..
több mint 4 éve
különben ha Youngról lecsúszunk valahogy akkor falembert kéne húzni ott elöl gondolom...
több mint 4 éve
ozibozi
16 964
Majd egy messzi-messzi galaxisban...
több mint 4 éve
ellenfelemnek mccaffrey van 0.40Nekem meg Lamar,
barkley 16.80
gedam
Csipkedhetné magát ma is az MVP-ért
több mint 4 éve
ilyen alapon 1x egy passzjátékot is ki fogunk védekeznia nagyon nagy számok törvénye alapján..😊2 szer is második és középen futás.nagy számok törvénye alapján 1x működnie kellett 😊
A redskins nem néz elemzést?
Esetleg beérett Shurmur terve?
A Washington akarja youngot?
Palesz76
Szesze
yooker