Washington Redskins - New York Giants
több mint 4 éve
érdekes playeket hívtak azért..
több mint 4 éve
ez fájhatott mondjuk 😕Kár érte...Kínyumot már nem szíven nézem.
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Nem figyeltem, mikor jött kínum, félidőben? 😂nem, első playben megsérült Haskins
warr_b
több mint 4 éve
Nem figyeltem, mikor jött kínum, félidőben? 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ez fájhatott mondjuk 😕
több mint 4 éve
nah, megy ez blitz nélkül is már
több mint 4 éve
Egyelőre még mindig több, mint amit mi fel tudunk mutatni...Kb. Évente azt a kettőt.Nem mindegy, amíg a meccseket ti nyeritek? 😁Jók vagyunk 🥰😊Nem akarom évekig nézni, ahogy Young a földbe döngöli évente két meccsen DJ-t! 😕
Jah, nem.
warr_b
nagir
warr_b
ozibozi
több mint 4 éve
Nem mindegy, amíg a meccseket ti nyeritek? 😁Jók vagyunk 🥰😊Nem akarom évekig nézni, ahogy Young a földbe döngöli évente két meccsen DJ-t! 😕
Jah, nem.
warr_b
nagir
több mint 4 éve
vanek úr
1 873
Végülis tényleg egyszerűbb minden drive-ból td-t szerezni, mint ezt a védelmet feljavítani
több mint 4 éve
Jók vagyunk 🥰😊Nem akarom évekig nézni, ahogy Young a földbe döngöli évente két meccsen DJ-t! 😕
Jah, nem.
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Jók vagyunk 🥰😊 Jah, nem.
több mint 4 éve
Na ez így már gyönyörű!
több mint 4 éve
Azért egyet futhatunk volna az óra miatt.De Surmo ebben is szar
több mint 4 éve
Szarból szarba kerülni sosem megnyugtató...Annyi pénzért, na ne már... 😉
ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi
16 964
Szarból szarba kerülni sosem megnyugtató...
több mint 4 éve
de mert most meglátták, h ez jó 😊Az kár, mert több úgy se lesz... 😀bazzeg, pont nem láttam 😀Tessék😉én azt nem értem, h miért nem blitzelünk többet?? alapból semmi esélyünk odaérni, cserébe a secondary konkrétan egy passzt se tud levédekezni nyomás nélkül, ergo nem is lenne benne kockázat, mert ennél rosszabb nem tudna lennimegvan az első kivédekezett passz!!! bontom a pezsőtdrive is
Szesze
nagir
Szesze
nagir
Szesze
nagir
több mint 4 éve
SB 156yard eddig ...
több mint 4 éve
Az kár, mert több úgy se lesz... 😀bazzeg, pont nem láttam 😀Tessék😉én azt nem értem, h miért nem blitzelünk többet?? alapból semmi esélyünk odaérni, cserébe a secondary konkrétan egy passzt se tud levédekezni nyomás nélkül, ergo nem is lenne benne kockázat, mert ennél rosszabb nem tudna lennimegvan az első kivédekezett passz!!! bontom a pezsőtdrive is
Szesze
nagir
Szesze
nagir
Szesze
több mint 4 éve
Okos Hamilton...
több mint 4 éve
bazzeg, pont nem láttam 😀Tessék😉én azt nem értem, h miért nem blitzelünk többet?? alapból semmi esélyünk odaérni, cserébe a secondary konkrétan egy passzt se tud levédekezni nyomás nélkül, ergo nem is lenne benne kockázat, mert ennél rosszabb nem tudna lennimegvan az első kivédekezett passz!!! bontom a pezsőtdrive is
Szesze
nagir
Szesze
nagir
több mint 4 éve
Egyszer Slayton mellé dobta.Akkor máshol volt a rossz passz, mert a NFL alapján így áll Jonesnem, azt megadták elvileg, azért lett 1st down ideelső rossz passzAminél elvesztettétek a challange-t, azt is rossznak vették. Nem értek hozzá, de én mondjuk azt megadtam volna elkapásnak.
Szesze
pbalazs
szerk: nyertük azt a challenge-t
Szesze
Daniel Jones 10/12 - 112 Yard - 2 TD - 0 INT
pbalazs