Washington Redskins – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
zsojti
4 063
megint megverték...
több mint 8 éve
Részben igaz, de hiába készülnek, ha osztálykülönbség van a kezdő és a helyettes között.Mondjuk erre lett volna idő felkeszulni nem a semmiből jött a buntiÚjabb sima INT drop, hihetetlen. Fejben szét van esve a teljes csapat.Jenkinstől azért ez nem újdonság, már már a védjegye. 😀 Fejben szétesésről korai beszélni szerintem, egyszerűen Johnson eltiltása felborít mindent.
Hulkeinstein
evergreen
Janek
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
zsojti
4 063
és még mindig a nagy V-vel
több mint 8 éve
Mondjuk erre lett volna idő felkeszulni nem a semmiből jött a buntiÚjabb sima INT drop, hihetetlen. Fejben szét van esve a teljes csapat.Jenkinstől azért ez nem újdonság, már már a védjegye. 😀 Fejben szétesésről korai beszélni szerintem, egyszerűen Johnson eltiltása felborít mindent.
Hulkeinstein
evergreen
több mint 8 éve
Újabb sima INT drop, hihetetlen. Fejben szét van esve a teljes csapat.Jenkinstől azért ez nem újdonság, már már a védjegye. 😀 Fejben szétesésről korai beszélni szerintem, egyszerűen Johnson eltiltása felborít mindent.
Hulkeinstein
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
IgenÚjabb sima INT drop, hihetetlen. Fejben szét van esve a teljes csapat.na ne már..djax szedte ki a kezéből, hol volt ez drop
Hulkeinstein
zsojti
Meg zaszlo is mehetett volna ra
több mint 8 éve
Újabb sima INT drop, hihetetlen. Fejben szét van esve a teljes csapat.üdv újra köreinkben : D
Hulkeinstein
több mint 8 éve
Ezen most sok fog múlni, hogy hosszabban fenn legyen a pályán az O és pontokkal fejezzük be.
több mint 8 éve
zsojti
4 063
Újabb sima INT drop, hihetetlen. Fejben szét van esve a teljes csapat.na ne már..djax szedte ki a kezéből, hol volt ez drop
Hulkeinstein
több mint 8 éve
Újabb sima INT drop, hihetetlen. Fejben szét van esve a teljes csapat.
több mint 8 éve
zsojti
4 063
ezek a fasz büntetések nem voltak az első három héten...
több mint 8 éve
nem sok híja volt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Igen ezt értem, de most nagyon nyeljük a futásokat is... olyan lyukak vannak hogy 3 futó keresztbe fekve is elférne!fejben széjjel van ez a Def 😕Annyit vannak fenn, mint tavaly szóval nem csodálom.
Gege55
marci88
több mint 8 éve
fejben széjjel van ez a Def 😕úgy nehéz hogy fent vagy folyamatosan egy félidőt
Gege55
több mint 8 éve
fejben széjjel van ez a Def 😕Annyit vannak fenn, mint tavaly szóval nem csodálom.
Gege55
több mint 8 éve
fejben széjjel van ez a Def 😕
több mint 8 éve
kellett neked brooks
több mint 8 éve
Nem is az hogy megcsinálják, de akkora playeket szívunk...
több mint 8 éve
Igazán lehetett volna fumble a vége...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
A törpse Thompson keményebben fut, mint az a nagy lóbaszó Jones..
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
zero0
333
siralmas
több mint 8 éve
vannak jó pplayek a deftől, de valahogy 3at egymás után még nem sikerült csinálni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
fogunk még labdát szerezni szerintem INT vagy fumbli lassan jön
több mint 8 éve
Offense totál 0 volt az első félidőben mindegy hogy TE, WR fal úgy ahogy van 0