Washington Redskins – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
Feladhatnénk már ezt a Matt Jones kísérletet....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
jó ez a skins offense fal
több mint 8 éve
zsojti
4 063
cox nemár
több mint 8 éve
na kezdődjön a móka akkor.Remélem Lapadula gurít kettőt : D
több mint 8 éve
Csak csendben követem mi a helyzet. Wentz nem HOF ma eddig de nem csak ő tehet róla. Megint nem értem hol a TE játék A D hátsójának meg tényleg meg kell csókolni Schwartz cipőjét.
több mint 8 éve
tudom, csak viccőtem 😀Jah nem Wentzről, hanem az O-ról 😀Azért 28 passzolt yard Wentztől mindent elmond eddig.bust xd
Eazzy
evergreen
Eazzy
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Jah nem Wentzről, hanem az O-ról 😀Azért 28 passzolt yard Wentztől mindent elmond eddig.bust xd
Eazzy
evergreen
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Azért 28 passzolt yard Wentztől mindent elmond eddig.bust xd
Eazzy
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
Azért 28 passzolt yard Wentztől mindent elmond eddig.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
ilyen szerződéssel Chase Dnaiel amúgy simán beállhatna Big V helyett blokkolni.
több mint 8 éve
Bízok egy múltheti defense feltámadásban, de Vaitait nem akarom látni, különben hiába a védelem.
#NoPhlyZone
több mint 8 éve
ezt a hgífos szart. bekocogott bazdmeg. mama a mammográfián nehezebben jut be a doktorhoz mint ez predátor fejű feka a csodavédelmünkön....ne sírj, igyál
ano92
több mint 8 éve
zsojti
4 063
vatai le és nézzük meg mi lesz...
több mint 8 éve
akkor az, na.😊Holding, de ja. Az valahogy radar alatt maradt. 😀Ez mi a faszom? roughing passer persze.boszthatjátok az előző 2 elmaeadt dpi-re...😉
balintbaba
nexion218
gyeek
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
ezt a hgífos szart. bekocogott bazdmeg. mama a mammográfián nehezebben jut be a doktorhoz mint ez predátor fejű feka a csodavédelmünkön....
több mint 8 éve
köszi kokszi mint múlt héten
több mint 8 éve
Holding, de ja. Az valahogy radar alatt maradt. 😀Ez mi a faszom? roughing passer persze.boszthatjátok az előző 2 elmaeadt dpi-re...😉
balintbaba
nexion218
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
OSTOR ez ajólvan zászló...MIIIVANN ZÁSZLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
eaglesmcnabb
ano92
több mint 8 éve
Nem szoktam bírózni, de ezt elintézték nekünk.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
zsojti
4 063
lófaszt lófaszt lófaszt
több mint 8 éve
jólvan zászló...MIIIVANN ZÁSZLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
jólvan zászló...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Ez mi a faszom? roughing passer persze.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
zero0
333
Mills gyereknek köze nincs a meccshez de azért integet