Week 18 szombati dupla
4 napja
Tucker élete drive-ja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 napja
Mayfield átment védőbe.
4 napja
kurva jók a színeik és a mezük emiatt, nagyon jó karakter majd az összes klubikonjuk. és az itteni topiklakók az egyik legszimpibb szurkolói kollektívát alkotják a szememben. nincsenek köztük iszonyatosan fogalmatlan idióták, kitartanak a csapat mellett és nem nő kilométeresre az arcuk a sikertől sem, pedig bőven kijárt nekik a nézhetetlen szezonokból isSzorítok nekik. még egy olyan csapat kerülne PO-ba, akit megvertünk. 😀 Viccet félretéve, a Panthers nekem régóta szimpi csapat. Kvázi testvér franchise ugyebár. Még a nevük is szintén nagymacskás.tudsz te, ha akarszSzerintem lesz pontja a Carolinának a félidőig.Nehéz olyan forgatókönyvet látni, hogy egyáltalán bármi közünk legyen a meccshez, nem hogy akár nyerjünk...0-20 félidőben, young felveszi aláöltözőnek a bama mezét és úgy leszopat mindenkit, hogy legjobban ti fogtok meglepődni
Szóval Kirk kapitány vállán lesz a teher holnap, hogy ezt a remek csapatot a PO-ba juttassa 😁
gabokocka
fake.id
iktriad
fake.id
iktriad
4 napja
És bejön a screen passz 3 & hosszúra...A denver edzők elmorzsoltak egy könnycseppet
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 napja
És bejön a screen passz 3 & hosszúra...
4 napja
Nagy macskak egy csalad 🫶 😄Szorítok nekik. még egy olyan csapat kerülne PO-ba, akit megvertünk. 😀 Viccet félretéve, a Panthers nekem régóta szimpi csapat. Kvázi testvér franchise ugyebár. Még a nevük is szintén nagymacskás.tudsz te, ha akarszSzerintem lesz pontja a Carolinának a félidőig.Nehéz olyan forgatókönyvet látni, hogy egyáltalán bármi közünk legyen a meccshez, nem hogy akár nyerjünk...0-20 félidőben, young felveszi aláöltözőnek a bama mezét és úgy leszopat mindenkit, hogy legjobban ti fogtok meglepődni
Szóval Kirk kapitány vállán lesz a teher holnap, hogy ezt a remek csapatot a PO-ba juttassa 😁
gabokocka
fake.id
iktriad
fake.id
iktriad
4 napja
A Panthers kezd dominálni a labda mindhárom oldalán.
4 napja
Majdnem ott volt a 2. Panthers labdaszerzés.
4 napja
Szorítok nekik. még egy olyan csapat kerülne PO-ba, akit megvertünk. 😀 Viccet félretéve, a Panthers nekem régóta szimpi csapat. Kvázi testvér franchise ugyebár. Még a nevük is szintén nagymacskás.tudsz te, ha akarszSzerintem lesz pontja a Carolinának a félidőig.Nehéz olyan forgatókönyvet látni, hogy egyáltalán bármi közünk legyen a meccshez, nem hogy akár nyerjünk...0-20 félidőben, young felveszi aláöltözőnek a bama mezét és úgy leszopat mindenkit, hogy legjobban ti fogtok meglepődni
gabokocka
fake.id
iktriad
fake.id
4 napja
Bakerben remènykedhet a Panthers 😃
4 napja
tudsz te, ha akarszSzerintem lesz pontja a Carolinának a félidőig.Nehéz olyan forgatókönyvet látni, hogy egyáltalán bármi közünk legyen a meccshez, nem hogy akár nyerjünk...0-20 félidőben, young felveszi aláöltözőnek a bama mezét és úgy leszopat mindenkit, hogy legjobban ti fogtok meglepődni
gabokocka
fake.id
iktriad
4 napja
Easy TD Tommy Tremblenek.
4 napja
Rozeboom>Legette
4 napja
Azt mondod Tampa Bay Lightening? 😀lehetségesLehet ez a meccs nem megy ma vègig 😏Villámlás lesz?
dande2
Kampman
shagi0206
4 napja
Lehet ez a meccs nem megy ma vègig 😏meglepne ha 45 perc alatt lemenne 43
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Gyerünk Panthers D, villanjatok meg!Babfőzelék vagy lencsefőzelék + öngyújtó
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 napja
Gyerünk Panthers D, villanjatok meg!Nice job
iktriad
4 napja
Oh Baker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 napja
Rozeboom lett, maradhat?Gyerünk Panthers D, villanjatok meg!Majd remélhetőleg mindjárt jön a mostanában nem ritka Horn interception.
iktriad
shagi0206