Week 18 szombati dupla
4 napja
Mayfield az új Mahomes 😊
4 napja
Puntbol fg tav, ez azert komoly volt Mayfieldtol
4 napja
mondjuk a baseball sapkát sem szeretem, ezekért nem lett belőlem akkor nfl hc. mondjuk könnyű lenne beazonosítani, a buckethat+kapucni kombinációt még senkitől sem láttamHat nem tudom nekem a kabat kapucnik ha rajtam vannak kb csak azt hallom aki velem szemben van, annyira tompitja a hangot.húzd hátra az egyik füledről a rendszert és problem solved? mondjuk én amíg hideg van, addig kb lakásban is felcsapott hoodieban vagyok. nekem már csak ezért is furcsák ezek az érvek, hogy nem lát meg hasonlók. én is edzőztem és soha egy pillanatra nem volt zavaró se edzésen se meccsen, hogy nem látom amit kéne. de jó ronggyá ázást akkor, remélem kedvencük a neocitrán xdami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szartEn fejhallgatoval jarok, esoben kapucni fol de akkor ha vki beszelni akar velem eselytelen, es o lehet mellette szemelyesen is kommunikal az meg nehez h mindig kapucni le fejhallgato el, majd vissza es igy tovabb.
fake.id
onDier
fake.id
onDier
4 napja
Amúgy a vicc az, hogy ha 3 héttel korábban vált QB-t a Saints, Tyler Shough-ék lehet vitték volna a csoportot. 😀na, mondjuk az vicces lett volna. Lehet még így is OROY lesz.
iktriad
4 napja
Amúgy a vicc az, hogy ha 3 héttel korábban vált QB-t a Saints, Tyler Shough-ék lehet vitték volna a csoportot. 😀
4 napja
melyik elmeháborodott ötlete volt a falcons meccset másik sávba tenni?Ugyanaz lehetett, aki kitalálta a két MNF ötletét, amelyek másfél órás átfedésben vannak.
Cruyffista
4 napja
Na, meglátszik 'bama qb...Na, Mac Jonesnak is jó szezonja volt idén, amikor pályán volt.
shagi0206
4 napja
Hat nem tudom nekem a kabat kapucnik ha rajtam vannak kb csak azt hallom aki velem szemben van, annyira tompitja a hangot.húzd hátra az egyik füledről a rendszert és problem solved? mondjuk én amíg hideg van, addig kb lakásban is felcsapott hoodieban vagyok. nekem már csak ezért is furcsák ezek az érvek, hogy nem lát meg hasonlók. én is edzőztem és soha egy pillanatra nem volt zavaró se edzésen se meccsen, hogy nem látom amit kéne. de jó ronggyá ázást akkor, remélem kedvencük a neocitrán xdami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szartEn fejhallgatoval jarok, esoben kapucni fol de akkor ha vki beszelni akar velem eselytelen, es o lehet mellette szemelyesen is kommunikal az meg nehez h mindig kapucni le fejhallgato el, majd vissza es igy tovabb.
fake.id
onDier
fake.id
4 napja
Na, meglátszik 'bama qb...pont az a baj hogy nem látszik
shagi0206
| ki a fűből |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
melyik elmeháborodott ötlete volt a falcons meccset másik sávba tenni?enyém. valami baj van vele? mert ha igen, akkor szólok rogernek és holnap újrajátszatjuk ezt
Cruyffista
4 napja
melyik elmeháborodott ötlete volt a falcons meccset másik sávba tenni?Senki nem gondolta, hogy megverik a Ramst.
Cruyffista
4 napja
Na, meglátszik 'bama qb...
4 napja
szépen leszedte a CB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 napja
húzd hátra az egyik füledről a rendszert és problem solved? mondjuk én amíg hideg van, addig kb lakásban is felcsapott hoodieban vagyok. nekem már csak ezért is furcsák ezek az érvek, hogy nem lát meg hasonlók. én is edzőztem és soha egy pillanatra nem volt zavaró se edzésen se meccsen, hogy nem látom amit kéne. de jó ronggyá ázást akkor, remélem kedvencük a neocitrán xdami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szartEn fejhallgatoval jarok, esoben kapucni fol de akkor ha vki beszelni akar velem eselytelen, es o lehet mellette szemelyesen is kommunikal az meg nehez h mindig kapucni le fejhallgato el, majd vissza es igy tovabb.
fake.id
onDier
4 napja
nekem itt a Cardinalsos bolyhos kötött sapkám (2 is), nem kell kapucni 😊 Bár én fejhallgatót már jó ideje nem használok, csak fülest.ami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szartEn fejhallgatoval jarok, esoben kapucni fol de akkor ha vki beszelni akar velem eselytelen, es o lehet mellette szemelyesen is kommunikal az meg nehez h mindig kapucni le fejhallgato el, majd vissza es igy tovabb.
fake.id
onDier
Szerkesztette: shagi0206
4 napja
ami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szartEn fejhallgatoval jarok, esoben kapucni fol de akkor ha vki beszelni akar velem eselytelen, es o lehet mellette szemelyesen is kommunikal az meg nehez h mindig kapucni le fejhallgato el, majd vissza es igy tovabb.
fake.id
4 napja
ami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szartlehet nem zavarja. Vagy kevésbé, mint téged 😀
fake.id
4 napja
ami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szartZavarja a látást
fake.id
4 napja
kurva jók a színeik és a mezük emiatt, nagyon jó karakter majd az összes klubikonjuk. és az itteni topiklakók az egyik legszimpibb szurkolói kollektívát alkotják a szememben. nincsenek köztük iszonyatosan fogalmatlan idióták, kitartanak a csapat mellett és nem nő kilométeresre az arcuk a sikertől sem, pedig bőven kijárt nekik a nézhetetlen szezonokból isMeg az egyik első emlékem róluk a Jake Delhomme - DeShaun Foster féle szimpi vesztes SB.
fake.id
4 napja
FloresR
339
Konzervatív bucs
4 napja
ami már nemtom hány meccsen szétverte az idegeimet: ömlik az eső, az edzőbá meg fel nem húzná az esőkabát kapucniját. csak állnak ott szarrá ázó baseball sapkában, mintha ez lenne a meglévő férfiasságuk utolsó őrbástyája. MÉGIS MIÉRT? egyszerűen úgy viszket ettől a szemem, legszívesebben odamennék és a fejükbe rángatnám azt a szart
4 napja
Deandre Hopkinsnak ma jó meccse lehetne. Neki iszonyat nagy mancsa van
4 napja
Baker milyen szépen szerelte a futóját. Aztán elhagyja a labdát.
Érdekes meccs lesz.