Week 18 szombati dupla
3 napja
gondolom ez is a bírok hibája
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Mi a faszomat tudunk még összehozni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 napja
Dowdelnek uj cipo kell jovore
3 napja
Tökéletes flea flicker, ahogy mindenki elképzeli 😀
4 napja
kikaptunk 2x a panthers-től 1-1 atampa és vagy 1-1 a saint vagy 2 wszerintem a valami divízió belüli tiebreaker kell a Bucsnak, amihez az kell hogy nyerjen a Saints.Még bejuthat a Falcons? Azt hittem nekik végenem is tudtam hogy a Falconsnak ki kell kapnia hogy a Bucs bejusson, wtf 😀jaja, iszonyat vicces
Heisman nádor
Negritis, a vajda
KeyG
Heisman nádor
4 napja
szerintem a valami divízió belüli tiebreaker kell a Bucsnak, amihez az kell hogy nyerjen a Saints.Még bejuthat a Falcons? Azt hittem nekik végenem is tudtam hogy a Falconsnak ki kell kapnia hogy a Bucs bejusson, wtf 😀jaja, iszonyat vicces
Heisman nádor
Negritis, a vajda
KeyG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 napja
Csak hármas holtverseny lenne és a tie braker így a Panthersnek kedvez,nem juthatnak be azaz nem juthatunk be 😀Még bejuthat a Falcons? Azt hittem nekik végenem is tudtam hogy a Falconsnak ki kell kapnia hogy a Bucs bejusson, wtf 😀jaja, iszonyat vicces
Heisman nádor
Negritis, a vajda
KeyG
Midnight
4 napja
Nyilván a bírók buzik, de ha ugye nem 10 yardot futnánk egész meccsen, vagy nem szopnánk be minden második harmadik és világvégét fél óra Mayfield szambázás után a backfielden, több esélyünk lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 napja
Még bejuthat a Falcons? Azt hittem nekik végenem is tudtam hogy a Falconsnak ki kell kapnia hogy a Bucs bejusson, wtf 😀jaja, iszonyat vicces
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
nem is tudtam hogy a Falconsnak ki kell kapnia hogy a Bucs bejusson, wtf 😀Ha nyerne a Falcons Kirk, Bijan vagy Pitts kb akkora adakozásra számíthat a Panthers fanoktól, mint amit anno Dalton kapott egyszer a Bills Mafiától hasonló szituban.
Heisman nádor
Szerkesztette: iktriad
4 napja
nem is tudtam hogy a Falconsnak ki kell kapnia hogy a Bucs bejusson, wtf 😀jaja, iszonyat vicces
Heisman nádor
4 napja
nem is tudtam hogy a Falconsnak ki kell kapnia hogy a Bucs bejusson, wtf 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 napja
Ezekkel a tolásokkal az a fura hogy gazdaságilag nem nagyon fújnak mínuszbaA WWE náluk a küzdősport, szeretik a megrendezett szarságokat
TSzabi
We are just the Ravens!
4 napja
Ezekkel a tolásokkal az a fura hogy gazdaságilag nem nagyon fújnak mínuszba
4 napja
de ti már kiestetek, nem?persze mert máshogy nem is nyerhetünk 😀Szóval azt mondod, hogy a Falcons is meg fog kapni minden segítséget?Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?mert az úgy fun hogy 3 csapat 8-9-el áll 😀
Toto21
Midnight
shagi0206
Midnight
4 napja
Saints ellen is megtort minketelhiszem és nyilván szar
onDier
de sok mindent nem lehet neki baszni
4 napja
Mayfield egyből igrott felsegíteni a futót
We are just the Ravens!
4 napja
🤦
4 napja
persze mert máshogy nem is nyerhetünk 😀Szóval azt mondod, hogy a Falcons is meg fog kapni minden segítséget?Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?mert az úgy fun hogy 3 csapat 8-9-el áll 😀
Toto21
Midnight
shagi0206
4 napja
Az a baj ezekkel az ítéletekkel, hogy megtörik a morálját a csapatnak nagyon 😕szerintem csapat függő, mert van akit fel is tud spanolni
Törpe_Tacskó
4 napja
Az a baj ezekkel az ítéletekkel, hogy megtörik a morálját a csapatnak nagyon 😕
4 napja
szegény társunknak az 50. lehet be van akadva, mert amint a lógónkkal találkozik ilyen a hozzáállás már egy pár hete. aztán a bírók ezt még fokozzák iste vagy a kivétel a szabály alól 🤣Te tenyleg ilyen buta vagy ehhez a sporthoz? 😂😂🥴Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?sztem nem tolnak senkit
Toto21
balfaszok
Negritis, a vajda
b /\ L i N T
fake.id