Week 18 szombati dupla
4 napja
ha neked jobb úgy hogy mindenki ellenetek van hajrá ...Te tenyleg ilyen buta vagy ehhez a sporthoz? 😂😂🥴Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?sztem nem tolnak senkit
Toto21
balfaszok
Negritis, a vajda
b /\ L i N T
mondjuk téged eleve jobban érdekel más csapatok vereségén élvezkedni mint a sajáttal foglalkozni szal nem meglepő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Szóval azt mondod, hogy a Falcons is meg fog kapni minden segítséget?Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?mert az úgy fun hogy 3 csapat 8-9-el áll 😀
Toto21
Midnight
4 napja
te vagy a kivétel a szabály alól 🤣Te tenyleg ilyen buta vagy ehhez a sporthoz? 😂😂🥴Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?sztem nem tolnak senkit
Toto21
balfaszok
Negritis, a vajda
b /\ L i N T
4 napja
az se rossz, amikor egy extrapont úgy repül el a pózna folött, hogy minden irányból mellének néz ki, megadják és egyetlen egy ismétlést mutatnak utána róla a leggyépésebb kameraállásból, aztán deal with it. a hivatalos highlightban sem volt benne, de ne akarjak bírózni.. 4 ponttal szívtunk le és röhögve mentünk a végén el fg távig (igaz a colts kicker is mellébombázott egy xpt), de nem ez volt az egyetlen eset, ahol texans hazai pályát fújtak, csak ennél kezdtem el fennhangon ócsárolni a bírókat. egymás után a chiefs meg texans meccs már nekem is sok volthát, sztem a tényleges csalás ott kezdődik amit a seattlenek csaltak elEz még sehol sincs a Colts - Texans-hoz, na az nyílt csalás volt, és nem a hazaiaknak.Bírói műhiba, óvunksajnos csak sima kedd
Jakehomer
rengeteg ilyen faszságot csinálnak
Negritis, a vajda
iktriad
ugye szól a síp hogy halott a játék, de azért mégse
Negritis, a vajda
4 napja
mi a faszom ez a dealdash scam oldal reklám?!
4 napja
Te tenyleg ilyen buta vagy ehhez a sporthoz? 😂😂🥴Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?sztem nem tolnak senkit
Toto21
balfaszok
Negritis, a vajda
4 napja
amúgy a fő baj hogy 0 következménye van ezeknekDe rettenetesenZebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?sztem nem tolnak senkit
Toto21
balfaszok
Negritis, a vajda
casaubon
4 napja
Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?mert az úgy fun hogy 3 csapat 8-9-el áll 😀
Toto21
4 napja
De rettenetesenZebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?sztem nem tolnak senkit
Toto21
balfaszok
Negritis, a vajda
4 napja
Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?sztem nem tolnak senkit
Toto21
balfaszok
4 napja
Na jó mik ezek az itéletekDe komolyan
4 napja
4 napja
Ez nevetséges.....
4 napja
1000+ yard 👏Vagy mégse 🧐
steelwolf
4 napja
Zebrak menjenek a... komolyan mondom minek tolni a Buccanerst ennyire latvanyosan?
4 napja
Ez kezd nevetségessé válni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 napja
TutiSisak rantes se zaszlo?Zebrák ma a Bucs W-re fogadtak tippmixen.
onDier
iktriad
4 napja
Sisak rantes se zaszlo?Zebrák ma a Bucs W-re fogadtak tippmixen.
onDier
4 napja
1000+ yard 👏
4 napja
Sisak rantes se zaszlo?
4 napja
Tényleg Mike Evans meg főleg Lavonte David lehet ma lesz pályán utoljára az NFL-ben.előbbi nagyon meglepne
iktriad
4 napja
Tényleg Mike Evans meg főleg Lavonte David lehet ma lesz pályán utoljára az NFL-ben.