Wild Card szombat
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Vicc
több mint 3 éve
remelem, jon meg egy futas -2 yardert, olyan szep lesz, ha par yardrol keptelenek leszunk bevinniÉs bejött. Láttad már eleget ezt a Coltstól, mi?
Stez
több mint 3 éve
Ezt nem ette meg a Bills.
több mint 3 éve
Igen, közben sétál egyet, elnyal egy fagyit, és ha még mindig nem...Eléggé lejárt már nem először a támadóidő...Elmondta Steratore, hogy 0-nál a bíró először az órára néz, majd a labdára és csak akkor dobja a zászlót, ha még mindig nem volt meg a snap
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
Merlin85
1 403
Tavaly is AFC South csapat ejtette ki őket 😀Na Buffalo elBillsezi ezt a meccset? Csóri csapat végre ott a PO-ban aztán one and doneMost már harmadjára vannak itt 4 éven belül, csak most már tényleg nyerni kéne.
zsoeo
Kampman
több mint 3 éve
shawnka hiányolta itt a Texans-Cincy meccset, de hát ez az! AFC South ékköve vs playoff-menőkNa Buffalo elBillsezi ezt a meccset? Csóri csapat végre ott a PO-ban aztán one and doneMost már harmadjára vannak itt 4 éven belül, csak most már tényleg nyerni kéne.
zsoeo
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 016
Kell egy jó félidei elemzés, aztán hajrá.Na Buffalo elBillsezi ezt a meccset? Csóri csapat végre ott a PO-ban aztán one and doneMost már harmadjára vannak itt 4 éven belül, csak most már tényleg nyerni kéne.
zsoeo
Kampman
Amúgy ebben a szezonban játszottak már hátrányból?
több mint 3 éve
Marvin Lewis & Andy Dalton likes this.Na Buffalo elBillsezi ezt a meccset? Csóri csapat végre ott a PO-ban aztán one and doneMost már harmadjára vannak itt 4 éven belül, csak most már tényleg nyerni kéne.
zsoeo
Kampman
több mint 3 éve
A második félidő pörgős lesz, ha akar a Bills valamit. Nem hittem a Coltsban. De jól nyomják és Fülöpke még koncentrált 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 016
Ez a Pats meccseknél is többször előfordult, szerintem ezt a csapatok szándékosan csinálják.Eléggé lejárt már nem először a támadóidő...Elmondta Steratore, hogy 0-nál a bíró először az órára néz, majd a labdára és csak akkor dobja a zászlót, ha még mindig nem volt meg a snap
warr_b
Kampman
Kihasználják ezt a kiskaput addig amíg nem változtatnak a szabályokon.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Na Buffalo elBillsezi ezt a meccset? Csóri csapat végre ott a PO-ban aztán one and doneMost már harmadjára vannak itt 4 éven belül, csak most már tényleg nyerni kéne.
zsoeo
több mint 3 éve
remelem, jon meg egy futas -2 yardert, olyan szep lesz, ha par yardrol keptelenek leszunk bevinni
több mint 3 éve
Na Buffalo elBillsezi ezt a meccset? Csóri csapat végre ott a PO-ban aztán one and done
több mint 3 éve
egyre nehezebb dolga lesz a billsnek, mert megy a darálás rendesen. a védelem már nem lesz frissebbazért Rivörszben benne van 1-2 pick six
gedam
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
mondjuk ahogy a táncikálos bills videókat néztem kb. olyan hurrámegbaszunkmindenkit hangulatban jöttek a rájátszásba, mint mi tavalyNem jó omen soha a favoritnak lenni.
gedam
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Eléggé lejárt már nem először a támadóidő...Elmondta Steratore, hogy 0-nál a bíró először az órára néz, majd a labdára és csak akkor dobja a zászlót, ha még mindig nem volt meg a snap
warr_b
több mint 3 éve
A Coltsnál úgy látom végtelen támadó idő van a a meccsen.Mit tesz az emberekkel, ha jó a meccs.
Amúgy adom, hogy nem lehet szétbaszni az eredménykövetöt végre offal.
tenorx
több mint 3 éve
gedam
5 905
egyre nehezebb dolga lesz a billsnek, mert megy a darálás rendesen. a védelem már nem lesz frissebb
több mint 3 éve
Mo Allie Cox a redzone target 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Azt nem láttam, még élőben vettem észre, azóta kinn voltam 😊A colts TD-je nem volt delay of game?sokadszorra, direkt azért mutatják
Stoki
r.baggio
több mint 3 éve
A Coltsnál úgy látom végtelen támadó idő van a a meccsen.Amúgy adom, hogy nem lehet szétbaszni az eredménykövetöt végre offal.
több mint 3 éve
Eléggé lejárt már nem először a támadóidő...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A colts TD-je nem volt delay of game?sokadszorra, direkt azért mutatják
Stoki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egyelőre ül a "Colts továbbjut" tippem nagyon. 😊
több mint 3 éve
Szólni kellene a Billsnek, hogy most kezdődik a focsi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018