Wild Card szombat
1 feliratkozó
13 órája
shagi0206
11 261
Érzékeny lélek. Én amúgy pont az a fajta vagyok, aki sokkal kritikusabb a saját kedvenceimmel, mint a többi csapattal.Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
13 órája
Amúgy a már egyetlen Josh Allen megver 42-17-re, nem kell túlgondolni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
13 órája
Tactful Cactus
14 174
Remélem kivasalva kaptad meg.Megnéztem a mai papír alapú Sportban ha nincs OT, akkor 2.25, OT-vel 2,41 volt az odds a Texansra.tippmixprón meccs előtt 2,33Mekkora odds volt ránk?Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
Kampman
LanceVance
Kampman
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
13 órája
shagi0206
11 261
Múltkor mi 30at szereztünk a Chargers ellen zsinórban a PO-ban. A Texans sincs már messze a 23-al.Egy kis önfényezés...a silány szezonban is legyen már valami jó 😀 Meg ugye BTJ
iktriad
13 órája
Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Lesz ez még így se!
13 órája
Basszus, PO-ban vagytok!!akkor légy áldozat és sírjTe látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 órája
Petila
723
Jójó...Majd holnap kacagok én is 😉akkor légy áldozat és sírjTe látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Negritis, a vajda
13 órája
Kampman
28 751
Lehet hogy a J. Herbert név mögött ma nem Justin hanem Johnny áll?Amikor Herbert megérkezett a ligába, nehéz volt megszokni, hogy ő nem Johnny.
bobi0092
13 órája
A Katkanna gif!Túrót, az az első félidőben volt a Sanna Marin képekkel. 😀Az a szünetben volt a klippekkel.Inkább kinéztem ebből a meccsből egy tűzijátékotNa most dőlt el azt hiszem.Miért nem inkább a legalább 4 INT-et fogadtad?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Dzsokijuing
iktriad
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
13 órája
akkor légy áldozat és sírjTe látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Akárhogyan is számolom, ez három labdabirtoklás.
13 órája
Múltkor mi 30at szereztünk a Chargers ellen zsinórban a PO-ban. A Texans sincs már messze a 23-al.
13 órája
Nekem is meg lett ígérve a one and done, aztán most mi lett ebből.Én se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Mindezt úgy, hogy a Chargers semennyire nem érdekel a Raiders meg a Chiefs mellett, és Hörbi ugye Ducks QB volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
13 órája
Petila
723
Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
13 órája
Az 10 pont....Hörbi a Playoffra tartogatta az INTelmeit.McConkey es Dissly meghallgatta oket
iktriad
casaubon
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 órája
Túrót, az az első félidőben volt a Sanna Marin képekkel. 😀Az a szünetben volt a klippekkel.Inkább kinéztem ebből a meccsből egy tűzijátékotNa most dőlt el azt hiszem.Miért nem inkább a legalább 4 INT-et fogadtad?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Dzsokijuing
13 órája
Eredménykövetőben azért ez bőven beleférÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásha nem lennénk a POban akkor is így vélekednékAz hogy az underdog csapatod mit rak fel, mert ma nagy az arcmi köze a holnapi napnak ahhoz most mi van?welcome to the PO chargersMajd azért meglátjuk: 1, a holnapot, 2 a következő éveket
this is how we know you
Negritis, a vajda
Petila
Negritis, a vajda
Petila
mindig így szoktam
btw ki is az underdog ezen a meccsen?
Negritis, a vajda
Petila
Lesz ez még így se!
13 órája
Én se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Azért ha belegondolunk, ezt a Hunter-Anderson-Stingley-Lassiter tandemet nem fogják egyben tartani. Mindegyik megkéri majd az árát (Hunter mondjuk már öregebb, de a 3 másik az még fiatal).ha ryans minden évben csinál egy elit cbt a csapatának azt nem valószínű hogy bánni fogják ezek mellett
shagi0206
13 órája
Megnéztem a mai papír alapú Sportban ha nincs OT, akkor 2.25, OT-vel 2,41 volt az odds a Texansra.tippmixprón meccs előtt 2,33Mekkora odds volt ránk?Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
Kampman
LanceVance
Kampman
Szerkesztette: iktriad
13 órája
Az a szünetben volt a klippekkel.Inkább kinéztem ebből a meccsből egy tűzijátékotNa most dőlt el azt hiszem.Miért nem inkább a legalább 4 INT-et fogadtad?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
13 órája
Petila
723
Én se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásha nem lennénk a POban akkor is így vélekednékAz hogy az underdog csapatod mit rak fel, mert ma nagy az arcmi köze a holnapi napnak ahhoz most mi van?welcome to the PO chargersMajd azért meglátjuk: 1, a holnapot, 2 a következő éveket
this is how we know you
Negritis, a vajda
Petila
Negritis, a vajda
Petila
mindig így szoktam
btw ki is az underdog ezen a meccsen?
Negritis, a vajda
13 órája
casaubon
2 602
Hörbi a Playoffra tartogatta az INTelmeit.McConkey es Dissly meghallgatta oket
iktriad
13 órája
shagi0206
11 261
Azért ha belegondolunk, ezt a Hunter-Anderson-Stingley-Lassiter tandemet nem fogják egyben tartani. Mindegyik megkéri majd az árát (Hunter mondjuk már öregebb, de a 3 másik az még fiatal).