Wild Card szombat
több mint 1 éve
na végre meccshez értem én is.6-0, 6-23
Chargers ugye nem olvadt le?
Kúrfürst briareos
döntsd el 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Momentumoztok itt folyamatosanVégre itt a SZIKRA
több mint 1 éve
Ezt de elkúrta a Texans.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ladd -> WR1 (Ebben az újonc classban csak WR2, de az is szép dolog😊
több mint 1 éve
nah ez szép volttalán még van elég idő
több mint 1 éve
Ez milyen furcsa meccs.
több mint 1 éve
na végre meccshez értem én is.Chargers ugye nem olvadt le?
több mint 1 éve
Nézzenek oda, ilyet is tudnak?
több mint 1 éve
Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Zsákoló bajnokságot tart a Texans D-line. Boltban vettem.Remélem kivasalva kaptad meg.Megnéztem a mai papír alapú Sportban ha nincs OT, akkor 2.25, OT-vel 2,41 volt az odds a Texansra.tippmixprón meccs előtt 2,33Mekkora odds volt ránk?Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
Kampman
LanceVance
Kampman
iktriad
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Amúgy a már egyetlen Josh Allen megver 42-17-re, nem kell túlgondolni 😊sztem 21-10re kapunk ki, de kb mind1 😊
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ezt a Texans védelmet akarom látni jövő héten is, bárki legyen is az ellenfél.
több mint 1 éve
Ez már durvulós.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
több mint 1 éve
Meg respektvv4lacikRégen is voltak ilyen csatározások a követőkbenMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
a kendal hinton vs saints meccs volt sztem nálam a legaljaMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
több mint 1 éve
Régen is voltak ilyen csatározások a követőkbenMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
több mint 1 éve
Buttfumble all-time Jets.Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)