Wild Card szombat
2 feliratkozó
10 órája
fb-n isdiscordon aktívÉs anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
10 órája
Sixot kérdezd, ő szokott vele iszogatni. 😀És anoval mi lett?Az még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.gone but never forgotten
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
10 órája
discordon aktívÉs anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
10 órája
shagi0206
11 261
Szerintem nem akarod tudni 😀És anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
10 órája
én adnám xdbebasznaHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
LanceVance
Kúrfürst briareos
10 órája
És anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 órája
Szegény Mike McDanielt még nem bántották meg ennyire. 😀gone but never forgottenHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?
Kúrfürst briareos
LanceVance
10 órája
shagi0206
11 261
mondjuk sztem Gradey Dick a legjobb név 😊Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
10 órája
Vagy Brady Dick?mondjuk sztem Gradey Dick a legjobb név 😊Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 órája
igen, csak kb 10 évig a környéken sem jártam és a régi reges emailt elnyelte a yahoo feneketlen bendője xdneked amúgy volt hogy másik nickel voltál ugye?2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Wester
10 órája
Ha már valaki irtogatott az nfl.hu-ra, az tényleg régi motoros. 😀nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kampman
10 órája
nem spurizni szokott?bebasznaHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
LanceVance
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
bebasznaHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
LanceVance
10 órája
mondjuk sztem Gradey Dick a legjobb név 😊Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
LanceVance
1 445
Hírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
10 órája
Most mondták ha átment volna a LOS-on akkor vége a playnekChargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 órája
neked amúgy volt hogy másik nickel voltál ugye?2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Lesz ez még így se!
10 órája
Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 órája
Kampman
28 751
nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
10 órája
idáig Traitorst néztem, miről maradtam le?Mi meg azt hittük, valaki bezárt a klotyóra. 😀 Sokat változott a momentum és a Chargers megint bemutatott egy Chargerkedést Hörbivel az élen.
Löfli
10 órája
gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
10 órája
Az még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
10 órája
bobi0092
4 372
Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 órája
idáig Traitorst néztem, miről maradtam le?Néhány csöcsröl
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 órája
idáig Traitorst néztem, miről maradtam le?A WCn? 🙏😆
Löfli