Wild Card szombat
2 feliratkozó
7 órája
shagi0206
11 261
Ahogy mondtam, ott azért nem árt sokkal jobban képben lenni, mint mondjuk egy fantasyban. Sokkal összetettebb az egész.tényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
fake.id
7 órája
Mixon eldönti.Neked az a nemzeti konzultáció.
Nem hiába vannak ősz szálak a hajamban (állítólag van, de én még nem látom), meg a szakállamban (azt igen). 😀Ha nem boomer, akkor nemdiscordon aktívOda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀
Löfli
iktriad
Mondjuk akkor nem vesz nyomtatott Sportot sem 😀
zacknorb
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
Ott a TD a mixhez 😉össz TD vagy O# TD? 😀
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
Ott a TD a mixhez 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 órája
Mixon eldönti.Nem hiába vannak ősz szálak a hajamban (állítólag van, de én még nem látom), meg a szakállamban (azt igen). 😀Ha nem boomer, akkor nemdiscordon aktívOda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀
Löfli
iktriad
zacknorb
7 órája
💲💲💲💲💲Btw, ki is fogadott negy TDre?én
casaubon
Kampman
7 órája
Azért Majomes kap néhány zsákot, már boldog leszek.Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.Ne bolondozzunk már, ez a Texans rémesen gyenge, már az első negyedben 21 lesz közte.
Szipeter
Cruyffista
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 órája
Senki sem lehet tökéletes.Kicsit kevesebb drop nem ártanaNa jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....QJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
zacknorb
7 órája
tényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
7 órája
egész meccsen rak fel 21 pontot a chiefs 😊Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.Ne bolondozzunk már, ez a Texans rémesen gyenge, már az első negyedben 21 lesz közte.
Szipeter
Cruyffista
7 órája
KB a fórum fele. Egyedül Zacknorb nem, ő akkor még nem született meg.Vagyunk páran azért még onnanHa már valaki irtogatott az nfl.hu-ra, az tényleg régi motoros. 😀nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kampman
iktriad
Janek
7 órája
bazz ha nem kezd el botladozni Mixon
7 órája
Cruyffista
3 514
Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.Ne bolondozzunk már, ez a Texans rémesen gyenge, már az első negyedben 21 lesz közte.
Szipeter
7 órája
Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.Szvsz Mahomes nem fogja úgy adogatni az ajándékokat a védelemnek, mint ma Herbie.
Szipeter
Plusz a Chiefs D még ennél is durvább.
7 órája
Kicsit kevesebb drop nem ártanaNa jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....QJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
7 órája
Vagyunk páran azért még onnanHa már valaki irtogatott az nfl.hu-ra, az tényleg régi motoros. 😀nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kampman
iktriad
7 órája
shagi0206
11 261
Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.persze, majd jól összeszarják magukat, ha jön szembe Mahomless. Vagy ha mégsem, majd a bírói kar segít
Szipeter
7 órája
Életében először látott ilyent NFL szinten, majd lesz ez jobb amikor nem Stingley lesz rajta.PO jelenlétetQJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 12, 2025
Ladd McConkey: 188 (and counting)
Puka Nacua: 181
D.K. Metcalf: 160
Jeremy Maclin: 146
Keenan Allen: 142
Keith Jackson: 142
Reggie Bush: 132
Rashee Rice: 130 https://t.co/KtVsbNf9x0 pic.twitter.com/SbYHTjnEny
De Herbertnek nincs WR1-e, legalább is nem látszik
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Wester
7 órája
hogy ne legyen agyhalottQJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 12, 2025
Ladd McConkey: 188 (and counting)
Puka Nacua: 181
D.K. Metcalf: 160
Jeremy Maclin: 146
Keenan Allen: 142
Keith Jackson: 142
Reggie Bush: 132
Rashee Rice: 130 https://t.co/KtVsbNf9x0 pic.twitter.com/SbYHTjnEny
De Herbertnek nincs WR1-e, legalább is nem látszik
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
7 órája
Szipeter
1 790
Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.
7 órája
Az csak két ember az országban!Ha nem boomer, akkor nemdiscordon aktívOda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀
Löfli
iktriad
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 órája
Biztos nem mentél még WC-re se, oszt itt panaszkodszjó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
Löfli
Lesz ez még így se!