NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Wild Card szombat
2 feliratkozó
2 órája
Prime Videohogy hogy nem megy még a meccs?semennyit, 2:10 volt mindigis a kickoff
mennyit csúszik?
Negritis, a vajda
shawnka
2:00 AM
BAL -9.5
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 órája
hogy hogy nem megy még a meccs?semennyit, 2:10 volt mindigis a kickoff
mennyit csúszik?
Negritis, a vajda
3 órája
hogy hogy nem megy még a meccs?mennyit csúszik?
3 órája
Na nézzük Lamar marad-e regular season merchant
Lesz ez még így se!
3 órája
Akkor basszunk oda!! 💪
3 órája
Ray ráér ilyenekre, amikor a Flaccot fikázókat kell állandóan befenyíteni? 😀“You can’t tell the story of us, without them.”@steelers. @Ravens. Big Ben and Ray Lewis get us hyped for a rivalry continued. 7:30PM ET tonight, only on @PrimeVideo. pic.twitter.com/j4rnwb6Sqc
— NFL on Prime Video (@NFLonPrime) January 11, 2025
zacknorb
Király lett amúgy.
3 órája
Tessèk srácok itt egy rgèsz rájátszásra való ikrek tèmát találtok 😀mondjuk nem igazán "vágyok" AI trashre 😀
www.facebook.com/profile.php?id=61559417107142
dande2
3 órája
Cruyffista
3 514
KerekistiArena4-en ilyet szol a kommentator senki nem fog vitatkozni ha kimondod hogy Stingley a legjobb cb a ligaban xDki volt ez az "okos"? 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
3 órája
Tessèk srácok itt egy rgèsz rájátszásra való ikrek tèmát találtok 😀3 órája
“You can’t tell the story of us, without them.”@steelers. @Ravens. Big Ben and Ray Lewis get us hyped for a rivalry continued. 7:30PM ET tonight, only on @PrimeVideo. pic.twitter.com/j4rnwb6Sqc
— NFL on Prime Video (@NFLonPrime) January 11, 2025
3 órája
😀régi jó divízió wyattel xdwww.youtube.com/watch?v=TQ3n6tw1zsQlinket a cica hoz?máig tartom szerintem a best post game reaction poszt rekordottényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
fake.id
Kúrfürst briareos
fake.id
Kúrfürst briareos
fake.id
3 órája
Hát én már futottam ellenük. 😀A Kócba mèg innen is bárki 😁coltsba pat white vagy armanti edwards is upgrade lenne, ezzel nem mondtál sokatColtsba upgrade lenneHöri szerelmes HerbertbeBe voltak baszvaszaGértők 😃
LanceVance
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Negritis, a vajda
fake.id
dande2
3 órája
Egész fordulatos kis meccs lett ebből, jóccakát!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 órája
régi jó divízió wyattel xdwww.youtube.com/watch?v=TQ3n6tw1zsQlinket a cica hoz?máig tartom szerintem a best post game reaction poszt rekordottényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
fake.id
Kúrfürst briareos
fake.id
Kúrfürst briareos
3 órája
casaubon
2 602
Igen, legalabb ketto egyertelmuen nem az o hibaja volt, de a statoknal megis INT szerepel. Nem elsosorban rajta ment ez el.Jó azért nah. 2höz nem volt köze, a célpontok adták a cornernek. Ez meg menni volt 3 támadás hátrányba, nyilván meg a tuti 3 yardos screeneket fogja dobálni.44.4% of Justin Herbert's Dropbacks when he was Pressured turned into Sacks vs. the TexansPickbol meg mar tobbet dobott, mint egesz szezonban
His Pressure to Sack ratio was half of that in the regular season (22.8%)
zacknorb
casaubon
Sixo
3 órája
shagi0206
11 261
Lenni lehetsz 😊 Bár én nem voltam az anno PP21 irányába, mert hiába volt nagyon jó (és a kedvencem), voltak ott azért mások is (pl Sherman)Én lehetek elfogult 😀 nem vagyok szagértőott sok van. Nem vitatom, az egyik legjobb cb, de hogy a legjobb-e? Az azért nem egyértelmű.Arena4-en ilyet szol a kommentator senki nem fog vitatkozni ha kimondod hogy Stingley a legjobb cb a ligaban xDki volt ez az "okos"? 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
shagi0206
LanceVance
3 órája
de te nem is mondtad hogy vitathatatlan a dolog 😊Én lehetek elfogult 😀 nem vagyok szagértőott sok van. Nem vitatom, az egyik legjobb cb, de hogy a legjobb-e? Az azért nem egyértelmű.Arena4-en ilyet szol a kommentator senki nem fog vitatkozni ha kimondod hogy Stingley a legjobb cb a ligaban xDki volt ez az "okos"? 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
shagi0206
LanceVance
3 órája
Jim Harbaugh having to coach against CJ Stroud when he doesn’t have the signals pic.twitter.com/ZfmAtrHODp
— Gene Ross (@Gene_Ross23) January 12, 2025
3 órája
Kampman
28 751
Ezután jön majd a következő nagy kihívás a Texansnak.Idegenben is nyerni a playoffban.
Persze ha a Steelers és a Broncos is nyerne, akkor a következő körben is játszhatnának otthon a Steelers ellen.
3 órája
LanceVance
1 445
Én lehetek elfogult 😀 nem vagyok szagértőott sok van. Nem vitatom, az egyik legjobb cb, de hogy a legjobb-e? Az azért nem egyértelmű.Arena4-en ilyet szol a kommentator senki nem fog vitatkozni ha kimondod hogy Stingley a legjobb cb a ligaban xDki volt ez az "okos"? 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
shagi0206
3 órája
Én nem. Aki a Jags ellen 2-ből 2-szer kikap, az annyit is ér. 😀mint még sokanHöri szerelmes HerbertbeBe voltak baszvaszaGértők 😃
LanceVance
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Kúrfürst briareos
3 órája
még ha a legjobb is lenne, akkor is van aki vitatkozik vele 😊ott sok van. Nem vitatom, az egyik legjobb cb, de hogy a legjobb-e? Az azért nem egyértelmű.Arena4-en ilyet szol a kommentator senki nem fog vitatkozni ha kimondod hogy Stingley a legjobb cb a ligaban xDki volt ez az "okos"? 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
shagi0206