NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
856
53
Wild Card szombat
Senki sem lehet tökéletes.Kicsit kevesebb drop nem ártanaNa jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....QJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
zacknorb
tényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
egész meccsen rak fel 21 pontot a chiefs 😊Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.Ne bolondozzunk már, ez a Texans rémesen gyenge, már az első negyedben 21 lesz közte.
Szipeter
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
KB a fórum fele. Egyedül Zacknorb nem, ő akkor még nem született meg.Vagyunk páran azért még onnanHa már valaki irtogatott az nfl.hu-ra, az tényleg régi motoros. 😀nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kampman
iktriad
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.Ne bolondozzunk már, ez a Texans rémesen gyenge, már az első negyedben 21 lesz közte.
Szipeter
Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.Szvsz Mahomes nem fogja úgy adogatni az ajándékokat a védelemnek, mint ma Herbie.
Szipeter
Plusz a Chiefs D még ennél is durvább.
Kicsit kevesebb drop nem ártanaNa jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....QJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Vagyunk páran azért még onnanHa már valaki irtogatott az nfl.hu-ra, az tényleg régi motoros. 😀nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kampman
iktriad
Ez a Texans DL akár a Chiefset is bedarálhatja.persze, majd jól összeszarják magukat, ha jön szembe Mahomless. Vagy ha mégsem, majd a bírói kar segít
Szipeter
Életében először látott ilyent NFL szinten, majd lesz ez jobb amikor nem Stingley lesz rajta.PO jelenlétetQJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 12, 2025
Ladd McConkey: 188 (and counting)
Puka Nacua: 181
D.K. Metcalf: 160
Jeremy Maclin: 146
Keenan Allen: 142
Keith Jackson: 142
Reggie Bush: 132
Rashee Rice: 130 https://t.co/KtVsbNf9x0 pic.twitter.com/SbYHTjnEny
De Herbertnek nincs WR1-e, legalább is nem látszik
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Wester
hogy ne legyen agyhalottQJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Az csak két ember az országban!Ha nem boomer, akkor nemdiscordon aktívOda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀
Löfli
iktriad
Mondjuk akkor nem vesz nyomtatott Sportot sem 😀
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Biztos nem mentél még WC-re se, oszt itt panaszkodszjó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
Löfli
Lesz ez még így se!
mert itt vagy és nem a WC-n xddjó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
Löfli
Hát ha Mike Evans nem vonul hamarosan vissza és veszélyes lesz az elkapott TD-ire akkor lehet vissza kell jönnie, hogy előtte maradjon.Gates nem ér rá?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
Menj vissza a WC-re!!!jó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
Löfli
Jó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
PO jelenlétetQJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Lesz ez még így se!
jó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
QJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Gates nem ér rá?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt