Wild Card szombat
2 feliratkozó
7 órája
azt mondjuk lehet megkellett volna nézniHörinél mondjuk ez a rossz tippekbe ment, szóval ő már előre jelezte, hogy mi jön. 😀
LanceVance
iktriad
de a 4th&long is sok volt már 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
Neked 15 éve is volt.Szakállam igen. Ősz szálak benne? Nem.
Sixo
7 órája
Coltsba upgrade lenneHöri szerelmes HerbertbeBe voltak baszvaszaGértők 😃
LanceVance
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
7 órája
linket a cica hoz?máig tartom szerintem a best post game reaction poszt rekordottényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
fake.id
Kúrfürst briareos
7 órája
mint még sokanHöri szerelmes HerbertbeBe voltak baszvaszaGértők 😃
LanceVance
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
7 órája
Mint a szagértők általában.Be voltak baszvaszaGértők 😃
LanceVance
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
Hörinél mondjuk ez a rossz tippekbe ment, szóval ő már előre jelezte, hogy mi jön. 😀
LanceVance
7 órája
LanceVance
1 445
Höri szerelmes HerbertbeBe voltak baszvaszaGértők 😃
LanceVance
Hanni
ThundersNFL a Paraszt
7 órája
Score Update:
— Scorigami (@NFL_Scorigami) January 12, 2025
LAC 12 - 32 HOU
3:42 4Q
This game has a 78.95% chance of ending in Scorigami.
Most likely Scorigami: 32-12 (59.42%)
7 órája
Kell az a slime sapka
7 órája
A cél idén a Lions bandwagon.Azért Majomes kap néhány zsákot, már boldog leszek.Hát ha ez a cél akkor holnap nekunk szurkolj.
Dzsokijuing
Cruyffista
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
már írtam a csevegőbe. pedig vicces lenne. még akkor kezdtem, amikor ralph papa bőven élt jézusom xdÉpp van egy üres hely a GM között, ha érdekel. 😉aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
iktriad
7 órája
Be voltak baszvaszaGértők 😃
LanceVance
Hanni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 órája
Cruyffista
3 514
Azért Majomes kap néhány zsákot, már boldog leszek.Hát ha ez a cél akkor holnap nekunk szurkolj.
Dzsokijuing
7 órája
Nem is tudtam hogy Iknek ennyi gyereke van. Jól nyomja 😎😎😎
LanceVance
7 órája
az igazi tipp patreonon van 😛szaGértők 😃
LanceVance
Hanni
7 órája
Mi ez pff? 😉
LanceVance
Gondolom be volt készitve.
7 órája
Mixon a hibája után elég durva meccsetr tolt
7 órája
máig tartom szerintem a best post game reaction poszt rekordottényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
fake.id
7 órája
Épp van egy üres hely a GM között, ha érdekel. 😉aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
7 órája
hallatlan. és hogy megy ez pontosan?Ahogy mondtam, ott azért nem árt sokkal jobban képben lenni, mint mondjuk egy fantasyban. Sokkal összetettebb az egész.tényleg jó? hát nem tudom, most hallok róla előszörJó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
shagi0206
fake.id
shagi0206
7 órája
Mixon eldönti.Neked 15 éve is volt.
Nem hiába vannak ősz szálak a hajamban (állítólag van, de én még nem látom), meg a szakállamban (azt igen). 😀Ha nem boomer, akkor nemdiscordon aktívOda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀
Löfli
iktriad
Mondjuk akkor nem vesz nyomtatott Sportot sem 😀
zacknorb
iktriad