NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Lubi Léka mit fog szolni ehhez????Hát istenem, kénytelen voltam egyedül megenni az egészet, senki másnak nem kellett, inkább pörköltet meg töltött húst meg sült karajt ettek :-/Minden nap csulok??? Tegnap is...Én is azt toltam a csülökreCider van keznel. Eggi mindenkinek!én krusoval öblítem le a pizzát
Kájzerszóze
Löfli
warr_b
Kájzerszóze
warr_b
több mint 3 éve
De bizony hüIyére vettelek titeket 7-8 éve is de azota felnőttemTutihogynemvagyigaziJó látni hogy régi motorosok közül még vannak. Hiányoztatok gyerekek!Jackson idén úgy játszik mintha Aliga legócskább S-e lennena jó de balatonnál kurva kemény a mezőny
Tomcsik
briareos
RespectvvIVlaci
peach
több mint 3 éve
az igazinak 4es volt a nevébe 😀Csak rombolja az eredeti nimbuszát.TutihogynemvagyigaziJó látni hogy régi motorosok közül még vannak. Hiányoztatok gyerekek!Jackson idén úgy játszik mintha Aliga legócskább S-e lennena jó de balatonnál kurva kemény a mezőny
Tomcsik
briareos
RespectvvIVlaci
peach
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Breest most megszportoltatják a szörnyek.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Csak rombolja az eredeti nimbuszát.TutihogynemvagyigaziJó látni hogy régi motorosok közül még vannak. Hiányoztatok gyerekek!Jackson idén úgy játszik mintha Aliga legócskább S-e lennena jó de balatonnál kurva kemény a mezőny
Tomcsik
briareos
RespectvvIVlaci
peach
több mint 3 éve
Engem atvertek, a Nickelodeonon rajzfilm megy 😕
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
incomplete
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
😊Jó látni hogy régi motorosok közül még vannak. Hiányoztatok gyerekek!Jackson idén úgy játszik mintha Aliga legócskább S-e lennena jó de balatonnál kurva kemény a mezőny
Tomcsik
briareos
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Ez volt a Shelley cross.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pickecske
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
momentum?
több mint 3 éve
fakezű Wims, most a vezetésért támadna a Bears
több mint 3 éve
TutihogynemvagyigaziJó látni hogy régi motorosok közül még vannak. Hiányoztatok gyerekek!Jackson idén úgy játszik mintha Aliga legócskább S-e lennena jó de balatonnál kurva kemény a mezőny
Tomcsik
briareos
RespectvvIVlaci
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Hát istenem, kénytelen voltam egyedül megenni az egészet, senki másnak nem kellett, inkább pörköltet meg töltött húst meg sült karajt ettek :-/Minden nap csulok??? Tegnap is...Én is azt toltam a csülökreCider van keznel. Eggi mindenkinek!én krusoval öblítem le a pizzát
Kájzerszóze
Löfli
warr_b
Kájzerszóze
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
feles abszint tamponálvaA Nickre baromira nem voltam felkészülve. Nekem senki nem szólt előre. És semmi tömény nincs itthon.Ehhez az etanol már kevés. Szúrni kell!
nagylaza
SBL
vagy így:
több mint 3 éve
twitter ma is verhetetlenGreat move by the NFL to air this game on Nickelodeon. They’re going to inspire so many kids to become future quarterbacks after watching Trubisky and thinking anyone could make it
— sreekar (@sreekyshooter) January 10, 2021
több mint 3 éve
Van az is meg vodka is. Aspirin protect van cataflam nincs...Amúgy meg bortCider van keznel. Eggi mindenkinek!igyál rendes sört ne buziskodjá
Kájzerszóze
Negritis
csi77
több mint 3 éve
Amerikában kifogyhatatlanok a jó reklámok 😁😎Persze a barmok is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Jó látni hogy régi motorosok közül még vannak. Hiányoztatok gyerekek!Jackson idén úgy játszik mintha Aliga legócskább S-e lennena jó de balatonnál kurva kemény a mezőny
Tomcsik
briareos
több mint 3 éve
Már semmi sem a régi.És semmi tömény nincs itthon.Az hogy? 😮
nagylaza
warr_b
több mint 3 éve
nem eszi, csak magára boritotta a sörtMinden nap csulok??? Tegnap is...Én is azt toltam a csülökreCider van keznel. Eggi mindenkinek!én krusoval öblítem le a pizzát
Kájzerszóze
Löfli
warr_b
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Minden nap csulok??? Tegnap is...Én is azt toltam a csülökreCider van keznel. Eggi mindenkinek!én krusoval öblítem le a pizzát
Kájzerszóze
Löfli
warr_b
több mint 3 éve
Jackson idén úgy játszik mintha Aliga legócskább S-e lennena jó de balatonnál kurva kemény a mezőny
Tomcsik