NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
a bearsi #83 mezét vette fel MVS?Nekem is ő jutott eszembe. Fogalmam sincs, miért. Talán a mezszám.
gamerkr
több mint 3 éve
Cider van keznel. Eggi mindenkinek!Egs, de azért igyál valami rendes férfiitalt is.....
Kájzerszóze
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Cider van keznel. Eggi mindenkinek!strongbow legalább?
Kájzerszóze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ki a magyar szpiker, aki ennyire ért a játékhoz, hogy az előbbi passzt a lassítás után is incomplete-nek adta?
több mint 3 éve
Cider van keznel. Eggi mindenkinek!én krusoval öblítem le a pizzát
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Cider van keznel. Eggi mindenkinek!igyál rendes sört ne buziskodjá
Kájzerszóze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Ha most a D ne. Tud egy stopot csinálni akkor ez el is mentszerintem ők már elmentek pihenni úgy 4 hete
Tomcsik
több mint 3 éve
Lehet, azt hitte megvan, Vagy van még egy kísérlete. Ilyet is láttunk már idén....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ez a negyedik downos play, ez a mai bearsVolt Bears QB aki belement fejjel az ilyenbe. Na ő puhany volt.
davemayer
több mint 3 éve
Én vagyok Groot?nem mutatsz nála ma nagyobb fakezűta nickelodeon is mutatja, 15 drop a rekordjaDropkirálynak hívják a háta mögött....Az új fiút ki a medvékhez költözött
Indubitably
briareos
r.baggio
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Hát ezt akár meg is futtatta volnaMeg is próbálta, csak nem állt bele
Tomcsik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 305
Trubisky a gyáva...Kicsit én is vártam tőle egy elkeseredett előrevetődést, Josh Allen módra.
MC12
több mint 3 éve
Ez a negyedik downos play, ez a mai bears
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Truby mit nézett??? kifut oldalra 2 yarddal a sárga előtt!tényleg jó meccs ez a kölyköknek, mert nem lehet komolyan venni a Bears-t
NB2
több mint 3 éve
miert akar az arenas kommentator az osszes 4-ik kiserletnek nekimenni? a meccs elejen 😀mer az analitika azt mondja
nordas89
több mint 3 éve
nem mutatsz nála ma nagyobb fakezűta nickelodeon is mutatja, 15 drop a rekordjaDropkirálynak hívják a háta mögött....Az új fiút ki a medvékhez költözött
Indubitably
briareos
r.baggio
több mint 3 éve
Trubisky mekkora idiota bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Truby mit nézett??? kifut oldalra 2 yarddal a sárga előtt!sztem még mindig azt hogy a faszba ejtették ela TD-t
NB2
több mint 3 éve
miert akar az arenas kommentator az osszes 4-ik kiserletnek nekimenni? a meccs elejen 😀Kapcsolj at angolra es Romot fogod hallani. Megeri.
nordas89
több mint 3 éve
Sifur
1 118
miert akar az arenas kommentator az osszes 4-ik kiserletnek nekimenni? a meccs elejen 😀ANALITIKA, 50%ba bejön péffff
nordas89