Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Neki kell menni
több mint 3 éve
Henry pluszban van ma?ja, nem ma adott le 10 kilót 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Duff
3 133
Majdnem elsult 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Ez a Bama büntetné Bradyt 😛A Bama nyerni fog, de az OSU sem lesz rossz...megírjuk helyetted 😉 😀tippelés nem lesz benne 😊 inkább olyan dolgok, hogy mi volt a tegnapi Bucs-WFT meccsen a Tampa Bay RPO-játékainak hívójele? | Alabama |
Klaci79
r.baggio
több mint 3 éve
Henry pluszban van ma?ha az under-t rakta akkor úgy gondolom igen
nagylaza
több mint 3 éve
By Zombori Sándora ket csapatjatszik hihetetlen tortenelmi meccset. az egyik csapat az alabama a masik az ohio. a jobbik nyer. Es/ vagy amelyik tobb pontot csinal.ennél "kissé" részletesebb lesz"Az Alabama nyerni fog. Könnyen."cikket kell még írnom, úgyhogy titkon reménykedek is benne 😀Na majd a bears este...Jó kis meccs ez. Vótmá?egész jó ez a playoff!
nagylaza
r.baggio
peach
r.baggio
Tessék, kész. 😊
iktriad
r.baggio
Ez valoszinuleg a bama vagy az ohio lesz. jo estet jo szurkolast.
koszonettel: te. es kesz is. 🤣
Gabor81
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Henry pluszban van ma?
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Henrynek el kell sülnie
több mint 3 éve
A Bama nyerni fog, de az OSU sem lesz rossz...megírjuk helyetted 😉 😀tippelés nem lesz benne 😊 inkább olyan dolgok, hogy mi volt a tegnapi Bucs-WFT meccsen a Tampa Bay RPO-játékainak hívójele? | Alabama |
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ezek a Peters féle szerelési kísérletek... magyar div2 szint
több mint 3 éve
smith már el is kezdhetne becuccolni öltözőbe 😀a ket csapatjatszik hihetetlen tortenelmi meccset. az egyik csapat az alabama a masik az ohio. a jobbik nyer. Es/ vagy amelyik tobb pontot csinal.ennél "kissé" részletesebb lesz"Az Alabama nyerni fog. Könnyen."cikket kell még írnom, úgyhogy titkon reménykedek is benne 😀Na majd a bears este...Jó kis meccs ez. Vótmá?egész jó ez a playoff!
nagylaza
r.baggio
peach
r.baggio
Tessék, kész. 😊
iktriad
r.baggio
Gabor81
több mint 3 éve
jó ez a VBVivian Blush valóban
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Ha a bet365 csúszna egy fél percet...az milyen jó lenne 😀Tucker miss :oFél percet csúszik a stream. Így legalább nem lepődtem meg.
jamaicababa
nagylaza
több mint 3 éve
Na ilyet is ritkán látni.mint a hó mifelénk 😛 bezzeg Pécsen 😀
Kenny
több mint 3 éve
Taker a csokerTúl sokat nézte tegnap Blankenshipet.
Stez
több mint 3 éve
SBL
2 213
Tucker esetében én még akkor is meglepődtem volna.😊Tucker miss :oFél percet csúszik a stream. Így legalább nem lepődtem meg.
jamaicababa
nagylaza
több mint 3 éve
lucio
327
Nem működik a futójátékunk, vesztésre állunk a TO harcban, Tucker hibázik, nem tudjuk fogni a passzokat. De vezetünk. Előre erre mennyi esélyt adtunk volna?
több mint 3 éve
Gabor81
803
ket csapat jatszik hihetetlen tortenelmi meccset. az egyik csapat az alabama a masik az ohio. a jobbik nyer. Es/ vagy amelyik tobb pontot csinal.ennél "kissé" részletesebb lesz"Az Alabama nyerni fog. Könnyen."cikket kell még írnom, úgyhogy titkon reménykedek is benne 😀Na majd a bears este...Jó kis meccs ez. Vótmá?egész jó ez a playoff!
nagylaza
r.baggio
peach
r.baggio
Tessék, kész. 😊
iktriad
r.baggio
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Tucker miss :oFél percet csúszik a stream. Így legalább nem lepődtem meg.
jamaicababa
több mint 3 éve
Ricardot mivel etették anno?Allitolag Lamar mamija update menuvel. Itt olvastam, szal nem biztos.
mukijoe
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
A Bama nyerni fog, de az OSU sem lesz rossz...megírjuk helyetted 😉 😀ennél "kissé" részletesebb lesz"Az Alabama nyerni fog. Könnyen."cikket kell még írnom, úgyhogy titkon reménykedek is benne 😀Na majd a bears este...Jó kis meccs ez. Vótmá?egész jó ez a playoff!
nagylaza
r.baggio
peach
r.baggio
Tessék, kész. 😊
iktriad
r.baggio
több mint 3 éve
202több mint 3 éve
Én istenbizony próbálom meglátni Lámában az irányítót, de ez a fiú inkább fusson, ne passzoljon..Közben a Tenor hibázott??? Ha ez jel, akkor nagy szarban vannak a Varjak! 😁