Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Lamar olyan mintha Sámuel L Jackson és Rubint Réka szerelemgyereke lenne.
több mint 3 éve
Brown backfieldrol... Szeretem en a sci-fit de ez tulzas. Ropi a csavo es gyenge iranyvaltasban, YAC felejtsd el...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Brutal ez a Ravens RunDEzért nem értem, miért nem passzolnak...
eaglesmcnabb
Első negyedben szétpasszolták őket, lett is 2 szép drive
De Henryt futtatják, hátha meglódul és fut 8 yardot...
Nehogy odaadják AJnek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Elég a 26 is Falcons meccsen. 25 már nagy veszély.Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Atlanta meccs esetén 45 pont
Kampman
több mint 3 éve
hú de veszélyes volt ez a passz Lamartól.. pontatlan, hátrafele, a saját endzone-od előtt közvetlenül 😀
több mint 3 éve
lucio
327
Tökéletesen sikerül limitálni a Titans O-t.. Baromira kéne most legalább egy FGNekik is minket, kivétel az előző drive. És míg ők az előző drive kivételével tényleg limitáltak, náluk azért a passz működött
LeviPoki
több mint 3 éve
jó van már na, tessék érteni 😉Én nem vagyok szemét, csak az Atlantától tényleg több leolvadást láttam, mióta NFL-t nézek, mint komplett divízióktól.úgy látom ma néhányan bevettük a szemétkedő kapszulát 😀Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Kampman
dande
Kampman
több mint 3 éve
Te is Degecen születtél? 😊úgy látom ma néhányan bevettük a szemétkedő kapszulát 😀Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Kampman
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
egyébként nem merem leírni mi változott az oldallal mert akkor.... 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Én nem vagyok szemét, csak az Atlantától tényleg több leolvadást láttam, mióta NFL-t nézek, mint komplett divízióktól.úgy látom ma néhányan bevettük a szemétkedő kapszulát 😀Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Kampman
dande
több mint 3 éve
Ezeknek az 1-2 yardos futásnak nem sok értelme van, utána meg jön a passz 3rd down on. Nagyon kiszámítható
több mint 3 éve
Brutal ez a Ravens RunD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
úgy látom ma néhányan bevettük a szemétkedő kapszulát 😀Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Kampman
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Tökéletesen sikerül limitálni a Titans O-t.. Baromira kéne most legalább egy FG
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Titans-ek el kell kezdeni használni a TE-ket.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Csak az általános szabályokat magyaráztam el.Atlanta nincs POban 😂 de legalabb nem eshetnek ki a csoportbol sem...Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Kampman
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Hangosan felnevettem, sorry 🤣Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Kampman
több mint 3 éve
Ott a stop, de kellett ez!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Atlanta nincs POban 😂 de legalabb nem eshetnek ki a csoportbol sem...Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
Kampman
több mint 3 éve
Mikortól számoljuk a garbage time-t??.Ezen a meccsen kb 17 pontos különbség után
red5
több mint 3 éve
Jjja ittam vmi korhatarost. Cimket se neztem. 😄Lazad lement mar? VBK legyen. Vodka bomba kataflamYepp! 😊ideje volt 😀Dobbins ezt magara vette 😊At eg kek a fu zold a Ravens futInkább csak Lamar fut 😀
RedFive
ParadSEC
RedFive
ParadSEC
RedFive
Kájzerszóze
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Henry hány yardnál jár?encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrQtnoliVARsWPz6Yl9d5DmBSMKF5Q8liSrw&usqp=CAU
warr_b
Sztem van benne egy pár 1000 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Mikortól számoljuk a garbage time-t??.17 pont különbség
red5
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
False start ? 😀