Wild Card vasárnap
több mint 3 éve
nah és akkor a Titans kéne hogy válaszoljon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Henry hány yardnál jár?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
hahahaha bocsi, hogy nem esett le pedig jó volt 😀én a Browns PO érintettségére gondoltam 😉 bocsiiii 😛Ahhoz képest, hogy tavaly szerintem 1 kommentet nem toltam be szokatlan volt, bár tény, hogy kevesebb a csöcs meg a picsa 😊 Alekosz linkek mentek legalább?el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀???? Ez erős költői túlzás nem? 😉 volt mit elfelejteni 😊?
Drip
dande
Drip
dande
több mint 3 éve
Ezzel szerintem minden csapat így van 😉 legfeljebb az egyiknek nem jön össze 😊Titans szereti az utolsó percben megnyerni a meccseket.Titansnek annyiKorán van még
ThundersNFL
Kampman
mukijoe
több mint 3 éve
Lazad lement mar? VBK legyen. Vodka bomba kataflamYepp! 😊ideje volt 😀Dobbins ezt magara vette 😊At eg kek a fu zold a Ravens futInkább csak Lamar fut 😀
RedFive
ParadSEC
RedFive
ParadSEC
RedFive
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Titans szereti az utolsó percben megnyerni a meccseket.Titansnek annyiKorán van még
ThundersNFL
Kampman
több mint 3 éve
Yepp! 😊ideje volt 😀Dobbins ezt magara vette 😊At eg kek a fu zold a Ravens futInkább csak Lamar fut 😀
RedFive
ParadSEC
RedFive
ParadSEC
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ravenst tippeltem, Titansnak jobban örülnék, de ha hamar garbage time lesz és jönnek a csecsek, úgy is jó 😊
több mint 3 éve
Jimxelek 😁😁😁Titansnek annyiKorán van még
ThundersNFL
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
én a Browns PO érintettségére gondoltam 😉 bocsiiii 😛Ahhoz képest, hogy tavaly szerintem 1 kommentet nem toltam be szokatlan volt, bár tény, hogy kevesebb a csöcs meg a picsa 😊 Alekosz linkek mentek legalább?el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀???? Ez erős költői túlzás nem? 😉 volt mit elfelejteni 😊?
Drip
dande
Drip
több mint 3 éve
ideje volt 😀Dobbins ezt magara vette 😊At eg kek a fu zold a Ravens futInkább csak Lamar fut 😀
RedFive
ParadSEC
RedFive
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Beindult a gépezet. Ennyi,nem kell túl gondolni,nem kellenek a 40yardos passzok. Jöjjön a D
több mint 3 éve
Duff
3 133
Na Ez az a titans D amit ismerek. Mint kes a vajon
több mint 3 éve
Azaz, ugy van!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Titansnek annyi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
sztem a csöcs-pina majd a kövi meccsen kezdődik mikor beindul azt éjjeli műszakAhhoz képest, hogy tavaly szerintem 1 kommentet nem toltam be szokatlan volt, bár tény, hogy kevesebb a csöcs meg a picsa 😊 Alekosz linkek mentek legalább?el is felejtettem milyen a PO eredménykövető 😀???? Ez erős költői túlzás nem? 😉 volt mit elfelejteni 😊?
Drip
dande
Drip
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gyerunk, gyerunk!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ez a drive Ricard-OOOOOOO 😊Kansas Ricsi? Hol?
dande
több mint 3 éve
Jól megtermett elkapó 😛
több mint 3 éve
Dobbins ezt magara vette 😊At eg kek a fu zold a Ravens futInkább csak Lamar fut 😀
RedFive
ParadSEC
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem félreérteni!| |
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.