Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Nyomunk az első labdabirtoklasbol egy TD-t aztán fumbli Bradyn és meccsben vagyunk😂😂😂
QB nélkül nehéz
több mint 2 éve
A szomszéd fiú haverjának meg a postás hozza a linket? 😊
Rodaron
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
Két hónapja jegyeztem el a menyasszonyomat, nekem köszönhetően ő is megszerette ezt a remek sportágat. Most is együtt nézzük a meccset, ő Tom Bradynek szurkol, én Eagles-drukker vagyok. Cukkoljuk, ugratjuk egymást. Persze, semmi komoly, nagyon élvezzük. Az apósom telefonált, nemsokára ő is átjön az anyósommal. Remélem, a Sasok összeszedik magukat a szünetben. A közvetítés is szuper! Üdvözlettel: IstiA fiúk kérdezik a koliból, az nem rossz a zöldeknek, hogy a másik csapat játékosa kapta el a labdát?Azok a régi szép sms-ek a vizsgaidőszakról
nagylaza
James007
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
több mint 2 éve
www.imdb.com/name/nm7060064/?ref_=tt_ov_sta vicc hogy szegény annyira sokat nem is forgatott 😀Viszont jó lassú is volt. Brady viszont annyit van ma a hátán mint Mia Khalifa.jó dobás vót, csak 3 mp késéssel érkezett 😀A faszom. Kurva anyjat a Tampanak.De miért a Tampának? Pocsék dobás volt.
Vrij6
Burkus
eaglesmcnabb
Burkus
rva
Negritis
ehhez képest Katika😊
www.imdb.com/name/nm1211617/?ref_=nv_sr_srsg_0
több mint 2 éve
6. is , TB jeligére 😊negyedik kör is jó lesz?Hurts baszod.Mi is.
Szeretnék egy QB-t a draftról. 😀
Greengo
vontod
rva
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
a vicc hogy szegény annyira sokat nem is forgatott 😀Viszont jó lassú is volt. Brady viszont annyit van ma a hátán mint Mia Khalifa.jó dobás vót, csak 3 mp késéssel érkezett 😀A faszom. Kurva anyjat a Tampanak.De miért a Tampának? Pocsék dobás volt.
Vrij6
Burkus
eaglesmcnabb
Burkus
rva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
negyedik kör is jó lesz?Hurts baszod.Mi is.
Greengo
vontod
több mint 2 éve
Hurts baszod.Mi is.
Greengo
több mint 2 éve
Minden nekik pattan 😉😜
több mint 2 éve
Hat igy en is asszem befejezem az aktualis olvasnivalom a masodik felidoben.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Igen, úgy érzem, erősen túloztam azzal a 15 perccel.Csak nálam omlik össze kb. 15 percenként a fórum?1,5 percenkènt, egèsz jó vagy 😏😉
nagylaza
dande
több mint 2 éve
nem láttam még úgy h nincs semmi a szájábanViszont jó lassú is volt. Brady viszont annyit van ma a hátán mint Mia Khalifa.jó dobás vót, csak 3 mp késéssel érkezett 😀A faszom. Kurva anyjat a Tampanak.De miért a Tampának? Pocsék dobás volt.
Vrij6
Burkus
eaglesmcnabb
Burkus
rva
több mint 2 éve
van esély h behozzák MInshewt?itt sztem már úgyis mindegy
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Ennel meg egy Hail Marynek is tobb ertelme lett volna. Vagy egy terdelesnek…
több mint 2 éve
Viszont jó lassú is volt. Brady viszont annyit van ma a hátán mint Mia Khalifa.jó dobás vót, csak 3 mp késéssel érkezett 😀A faszom. Kurva anyjat a Tampanak.De miért a Tampának? Pocsék dobás volt.
Vrij6
Burkus
eaglesmcnabb
Burkus
több mint 2 éve
a sas leszálltEddie a sasnetflix beMi lesz a néznivaló?
gedam
steelwolf
Toto21
(fórum megint behalt😕 )
több mint 2 éve
365 napnetflix beMi lesz a néznivaló?
gedam
steelwolf
hátha addigra lesz nekik is PO 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Viszont jó lassú is volt. Brady viszont annyit van ma a hátán mint Mia Khalifa.jó dobás vót, csak 3 mp késéssel érkezett 😀A faszom. Kurva anyjat a Tampanak.De miért a Tampának? Pocsék dobás volt.
Vrij6
Burkus
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
netflix beMi lesz a néznivaló?
gedam