NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Wild Card vasárnap
10 hónapja
Látom a Packers nem szeretné elchargerkedni a meccset. Ami még durva, Love a Playoffban. Ez az első éve kvázi kezdőként. Emlékszem milyen volt Őrült Áron első kezdő éve. Dr. Love-é jobb. Ami félelmetes a jövőre nézve.
10 hónapja
az első sérülés miatt leállás (ha jól emlékszem)
10 hónapja
Rodaron
2 071
Azért az jól fog kinézni ha holnap az Eagles is bukik, akkor a Giants lesz egyedül “régi” edzővel jövőre az NFC Eastben 😂
10 hónapja
ürül már a stadion?Nem. Csak mezt cserélik zöldre
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Tarsi
1 244
És 148 yardból nincs TD-je ma, lehet be kéne állnia CB-nek és Prescot dobna neki is egy td passzt148doubs hánymillió yardnál jár?olyan 150
Löfli
Sixo
casaubon
10 hónapja
3 támadás így is, úgy is, de ha bejön a 2-es, akkor 25 pont, tuti 4 támadás kell a Dallastólhülyeség lett volna rámenni 2 pontosra?már másodjára nem mentek rá
NB2
sztem azzal hogy a boys rúgott egy FG-t mind1
Negritis, a vajda
10 hónapja
Majdnemnek sok a híja148. Majdnem.doubs hánymillió yardnál jár?olyan 150
Löfli
Sixo
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
148. Majdnem.doubs hánymillió yardnál jár?olyan 150
Löfli
Sixo
10 hónapja
Parsons helmettohelmetet is elengedtek a bírók …Nem is figyeltem...
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Szürke puloveres faszi meg volt, aki azért is van ott, hogy Aj-nek adja fel a szemüveget?
10 hónapja
hülyeség lett volna rámenni 2 pontosra?már másodjára nem mentek rá
NB2
sztem azzal hogy a boys rúgott egy FG-t mind1
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Invincible
801
Jöhetnek a cserèk!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Parsons korrekt volt, még fogta is Love-otEz az fiúk, nem rozsdásodtatok be a szünetben
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
tamas424
1 758
Dehogynem 😊egy úr vagy.Szerencsétlen Cowboys fanok tényleg elmentek aludni, jó szar lehet egy agyon hypeolt év után így kezdeni a wildcard kört.Én még itt vagyok, az örök reménykedő 😊
Steelers fanként legalább számítasz a verésre jelenleg, nincs mit veszteni 😀
tenorx
Meg örülök, hogy örömet okoz a csapatom pl. Petey szurkolótársnak 😊
tamas424
akkor mégsem beszéltem hülyeséget tegnap? 😊
petey
Néha a hülyeség is valóság lesz 😉
10 hónapja
hülyeség lett volna rámenni 2 pontosra?
10 hónapja
Parsons helmettohelmetet is elengedtek a bírók …
10 hónapja
asszem eddig éltek a dallasi remények
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
És Vrabel pozíciós edző lesz? 😀 TE vagy DL coach?Projected 2024 Cowboys coaching staff:
— RedditCFB (@RedditCFB) January 14, 2024
• HC: Nick Saban
• OC: Jim Harbaugh
• DC: Bill Belichick
zacknorb
10 hónapja
shagi0206
10 922
Most lehet talán azt mondani, hogy vége. Ez a Packers nem áll le