Wild Card vasárnap
10 hónapja
KEVÉS, NAPI 5 VOLT AZ ALAP 2021 VÉGÉN 😀😀😀Meg lehet kövezni, de én ezt a számot régebben napi szinten hallgattam. 😀www.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-EÉn is meg szoktam találni minden sz.rt a yt-on, de hogy ezek honnan jönnek? És főleg: miért? 😊
MMC is lassan veheti fel az eki eki bőrdzsekit
zacknorb
Jan
balintbaba
10 hónapja
Kampman
28 313
Az Alekosz-videók utóhatása, csak ezek összeadva sem lesznek soha olyan viccesek, mint az volt az első néhány alkalommal (vagy akár most).www.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-EÉn is meg szoktam találni minden sz.rt a yt-on, de hogy ezek honnan jönnek? És főleg: miért? 😊
zacknorb
Jan
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=f5G6UJetqDk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
pedig ez még nagyot is ment, 2.5 évewww.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-EÉn is meg szoktam találni minden sz.rt a yt-on, de hogy ezek honnan jönnek? És főleg: miért? 😊
zacknorb
Jan
10 hónapja
Sajnos a nyomások nem nagyon jönnek eddig
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Meg lehet kövezni, de én ezt a számot régebben napi szinten hallgattam. 😀www.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-EÉn is meg szoktam találni minden sz.rt a yt-on, de hogy ezek honnan jönnek? És főleg: miért? 😊
zacknorb
Jan
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
metaxa17
306
Nagyon gyenge félidő volt, csak trash zene, sehol egy csöcsÉn pedig csak a csöcs miatt jöttem ide.
Tarsi
10 hónapja
Nagyon gyenge félidő volt, csak trash zene, sehol egy csöcsyoutu.be/Yv_2nM_p5eQ?si=uNeKvDXyxZbhvWyU
Tarsi
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=1Bx5licZi-EÉn is meg szoktam találni minden sz.rt a yt-on, de hogy ezek honnan jönnek? És főleg: miért? 😊
zacknorb
10 hónapja
Tarsi
1 246
Nagyon gyenge félidő volt, csak trash zene, sehol egy csöcs
10 hónapja
basszus ezeket előre bekészítitek?van amit igen, de nem sok mindent kell 😀
Tactful Cactus
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=CVs7KsmDr90
10 hónapja
Kampman
28 313
Ezektől a trashzenéktől már a thumbnailek elveszik a kedvem.
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=B7-AqB-01-8&ab_channel=Gergo1352
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=Lg6vIfIdZFE&t=2sSzegény Günther bácsi 😕
zacknorb
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
www.youtube.com/watch?v=CRMnCRoDgucők is kiégtek
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=CRMnCRoDguc
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
MM hívna egy onside-ot, de MLF beszari 😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fonem kell csodálkozni, hogy a green bay vezet, hiszen a dallas játékosai is nekik szurkolnak. minden játékos sisakjára rá van írva, hogy " BE LOVE "Én már a tavalyi Choose Love feliratú sisakoknál éreztem, hogy közel a váltás.
qpee1
Kampman
10 hónapja
Kampman
28 313
nem kell csodálkozni, hogy a green bay vezet, hiszen a dallas játékosai is nekik szurkolnak. minden játékos sisakjára rá van írva, hogy " BE LOVE "Én már a tavalyi Choose Love feliratú sisakoknál éreztem, hogy közel a váltás.
qpee1