Wild Card vasárnap
több mint 1 éve
a Boys fuvara megjöttyoutu.be/Eb-z5WLS_Vg?si=FP6KYDLF_zSo7fCH
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hogy a faszba maradt ennyire egyedül Ferguson lolFutasra szamitott a D
tenorx
több mint 1 éve
Hol van Maher hogy kihagyja az XP-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Dakota Skye kevésbé szopott míg élt mint Prescott a PObawww.youtube.com/watch?v=9-0jwcQdmEg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Innentől már simán behúzzák
több mint 1 éve
olyan a mi életünkben nem lesz.Majd a Jaguars-Cardinals Super Bowlon lejátsszátok.szerintem a Cowboys megnyeriElleniktriad alert!
Löfli
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=90oRjmmlZAU&ab_channel=MCISTI
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Végére itt egy jó hívás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ezt benézte a GB D.
több mint 1 éve
Meglett sajnos, a pitsaba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Hogy a faszba maradt ennyire egyedül Ferguson lol
több mint 1 éve
Miert nem futnak?mert így két play lehet, futásra ha nincs TD, akkor nullázás van, mert lepörög az óra
gamerkr
több mint 1 éve
Majd a Jaguars-Cardinals Super Bowlon lejátsszátok.szerintem a Cowboys megnyeriElleniktriad alert!
Löfli
iktriad
több mint 1 éve
Miert nem futnak?
több mint 1 éve
én rúgnék
több mint 1 éve
Lamb fejjel hogy levette
több mint 1 éve
Ezzel a fallal miért nem futsz
több mint 1 éve
Igen arra. Akkor voltatok 6. kiemelt ha jól emlékszem2010-re gondolt szerintemAmúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk a Cardstól, vagy akkor nem csak bekúsztunk?
shagi0206
Gergőbácsi
casaubon
több mint 1 éve
Ez a fasz mondta fél éve hogy Stroud nem elég tehetséges, hogy jó legyen a texans...A csillogó nyálú szagértő faxkalapja
tenorx
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Reméljük, most egy héttel késöbb történik ugyan ez 😀Amúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk wild cardon a Ninerstől.
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
2010-re gondolt szerintemAmúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk a Cardstól, vagy akkor nem csak bekúsztunk?
shagi0206
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Szerintem nyertétek a csoportot. Bár az én memóriámra blődség támaszkodni 😀Amúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk a Cardstól, vagy akkor nem csak bekúsztunk?
shagi0206
Gergőbácsi
több mint 1 éve
szerintem a Cowboys megnyeriElleniktriad alert!
Löfli
több mint 1 éve
Amúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Én emlékszek egy legendás PO meccsükre, de azt inkább most hagyjuk
shagi0206