Wild Card vasárnap
10 hónapja
a Boys fuvara megjöttyoutu.be/Eb-z5WLS_Vg?si=FP6KYDLF_zSo7fCH
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
casaubon
2 392
Hogy a faszba maradt ennyire egyedül Ferguson lolFutasra szamitott a D
tenorx
10 hónapja
Hol van Maher hogy kihagyja az XP-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Dakota Skye kevésbé szopott míg élt mint Prescott a PObawww.youtube.com/watch?v=9-0jwcQdmEg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
ozibozi
17 142
Innentől már simán behúzzák
10 hónapja
shagi0206
10 922
olyan a mi életünkben nem lesz.Majd a Jaguars-Cardinals Super Bowlon lejátsszátok.szerintem a Cowboys megnyeriElleniktriad alert!
Löfli
iktriad
Kampman
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=90oRjmmlZAU&ab_channel=MCISTI
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Végére itt egy jó hívás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Ezt benézte a GB D.
10 hónapja
Meglett sajnos, a pitsaba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Hogy a faszba maradt ennyire egyedül Ferguson lol
10 hónapja
Miert nem futnak?mert így két play lehet, futásra ha nincs TD, akkor nullázás van, mert lepörög az óra
gamerkr
10 hónapja
Kampman
28 313
Majd a Jaguars-Cardinals Super Bowlon lejátsszátok.szerintem a Cowboys megnyeriElleniktriad alert!
Löfli
iktriad
10 hónapja
én rúgnék
10 hónapja
Lamb fejjel hogy levette
10 hónapja
Rodaron
2 071
Ezzel a fallal miért nem futsz
10 hónapja
shagi0206
10 922
Igen arra. Akkor voltatok 6. kiemelt ha jól emlékszem2010-re gondolt szerintemAmúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk a Cardstól, vagy akkor nem csak bekúsztunk?
shagi0206
Gergőbácsi
casaubon
10 hónapja
LanceVance
1 376
Ez a fasz mondta fél éve hogy Stroud nem elég tehetséges, hogy jó legyen a texans...A csillogó nyálú szagértő faxkalapja
tenorx
Gergőbácsi
10 hónapja
Tarsi
1 246
Reméljük, most egy héttel késöbb történik ugyan ez 😀Amúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk wild cardon a Ninerstől.
shagi0206
Kampman
10 hónapja
casaubon
2 392
2010-re gondolt szerintemAmúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk a Cardstól, vagy akkor nem csak bekúsztunk?
shagi0206
Gergőbácsi
10 hónapja
shagi0206
10 922
Szerintem nyertétek a csoportot. Bár az én memóriámra blődség támaszkodni 😀Amúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Kikaptunk a Cardstól, vagy akkor nem csak bekúsztunk?
shagi0206
Gergőbácsi
10 hónapja
szerintem a Cowboys megnyeriElleniktriad alert!
Löfli
10 hónapja
Amúgy arra emlékszünk, hogy a Packers épp csak bejutott a rájátszásba? Legutóbb ilyenkor mi történt?Én emlékszek egy legendás PO meccsükre, de azt inkább most hagyjuk
shagi0206