fermi0614

Los Angeles Rams

fermi0614
Lakhely
Kaposvár
Utoljára láttuk
több mint 10 éve
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
2

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 2 fórum hozzászólás

több mint 11 éve
fermi0614 Los Angeles Rams 2
 www.youtube.com/watch?v=QjjAT8rGSfM
több mint 11 éve
fermi0614 Los Angeles Rams 2
Nem hiszem el, hogy amikor úgy tűnik, hogy itt ütőképes gárda alakul, akkor elmegy szopni 4 évre az NFC legerősebb csoportjának legszarabb csapatába, amit totál szét is hordtak mostanra. Komolyan, volt pályafutása során egy .500 feletti idénye, és úgy néz ki nem is lesz több. Hát akkor egészségére, boldog lehet a milliókkal, megértem, de személy szerint szarul esik.Geeri
Szeva koma!
figyelj: ez amerikai football, mindenkinek az a célja hogy minél jobb játékosokat igazoljon és minél jobb szezont fusson, valamint szórakoztassa a nézőket, mert ez egy szórakoztató sport. Isten tudja, hogy hány féle indoka volt Long-nak hogy így döntött, de attól neked városi suttyónak nem kell más csapatokat szitkozni mert vmi nem úgy történt a kis életedben több ezer km-rel odébb ahogy te akartad. Vagy ha csak szitkozódni tudsz akkor javasolom neked hogy menj kérlek és nézz európai football, ott meg találod a te szintednek megfelelő intelligenciával rendelkező szurkolókat akikkel naphosszat káromkodhatsz meg akár verekedhetsz is.
a másik: a Miami miért nem hosszabbított szezon közben vagy itt a FA időszak előtt, vagy közben Long-gal? Miért kellett cut-olni aztán meg sírni utána hogy jajj nem jön vissza. Szerintem egy nagyszerű játékos akitől nem is értem hogy hogyan vállhat meg egy csapat, de mivel Rams drukker vagyok örülök neki, hogy hozzánk jött.
A Dolpins nekem mindig egy szimpatikus csapat volt és jó igazolásokat csinált eddig úgyhogy minden okod meglenne rá hogy így is bizakodj! A legjobbakat a csapatnak!