Miami Dolphins - Indianapolis Colts

2015. december 27., 16:47

Miami Dolphins - Indianapolis Colts
2015. december 27., 19:00 (Sun Life Stadium, Miami Gardens)

Miami Dolphins

- Mi történt a múlt héten: Nem bírták tartani Rivers-t, aki 311 yardot és 3 TD-t dobott. 30-14-re nyert a Chargers.

- Hiányzók: Earl Mitchell és Ja'Wuan James pályára lépése valószínűtlen és kérdéses még Jelani Jenkins, Rishard Matthews és Mike Pouncey játéka is.

- Kire kell figyelni, mikor náluk a labda: DeVante Parker játéka lehet a fénypont így a szezon végén, egyre jobban kezdi megszokni az offense-t és jövőre Landry-vel veszélyes párost alkotnak. A másik újoncot Jay Ajayi-t is egyre jobban bevonják a játékba, ami a jövő szempontjából fontos dolog.

 

Indianapolis Colts

- Mi történt a múlt héten: Kikaptak a Texans-tól 10-16-ra, így lépéshátrányba kerültek a rájátszást illetően

- Hiányzók: Winston Guy és Andrew Luck nem játszik, mellettük kérdéses a státusza Colt Anderson-nak, Josh McNary-nek és Donte Moncrief-nak.

- Kire kell figyelni, mikor náluk a labda: A Miami védelme borzalmas a futás ellen, így Frank Gore döntő faktor lehet majd a mérkőzésen. Az mondjuk nem őt segíti, hogy az utóbbi 5 hétben a futásainak 48%-ában 8+ védő volt a boxban. Tehát Matt Hasselbeck-éknek mindenképp szét kell húzni a védelmet, mert így a futóknak nagyon nehéz dolguk lesz.

Érdekességek:
- Tannehill-nek 219 yard kell ahhoz, hogy elérje a 15000 passzolt yardot, ezt eddig csak két Dolphins irányító érte el.
- Jarvis Landry-nek 3 elkapás kell ahhoz, hogy a franchise történetének első 100 elkapásos WR-je legyen.
- A múlt héten Frank Gore elérte a 15000 scrimmage yardot és csak 33 yardra van attól, hogy megelőzze Steven Jackson-t, aki viszont most szerződött a Patriots-szal.


Legutóbbi találkozásuk:

2013 szeptemberében találkoztak legutóbb, amikor Mike Wallace vezérletével 24-20-ra nyert a Dolphins.


Mi történhet most?

Az Indy-nek mindenképp győznie kell, hogy életben tartsa csekély kis PO esélyeit és drukkolnia a Tennessee-nek. A meccs legfőbb kérdése, hogy mennyire tud majd beindulni a Colts támadósor, ami a csapat legnagyobb gyengesége volt idáig, annak ellenére, hogy ettől az egységtől várták a legtöbbet. Matt Hasselbeck kétségkívül nem a legjobb opció, ha irányítókról van szó, de erős futójátékkal megtámogatva képes lehozni a mérkőzést. A másik oldalon már helyesen gondolkozva kissé a jövőre is gondolnak, így sokat láthatunk majd az említett újonc játékosokból Parker-től és Ajayi-tól. Egyértelműen a Colts az esélyes, de korántsem vehetjük kézpénznek a mérkőzést, hiszen a Miami képes lehet a meglepetésre/a Colts képes a leolvadásra.