New York Giants - Philadelphia Eagles

Írta: mustaine — 2016. január 3., 14:52

New York Giants - Philadelphia Eagles
2016. január 3, 19:00 (MetLife Stadium, East Rutherford)

New York Giants

- Mi történt a múlt héten: Sima meccsen maradt alul a Giants Minneapolisban a Vikings ellen.

- Hiányzók: JT Thomas és Danny Aiken már sérültlistán van, de nem játszhat Craig Dahl, Marshall Newhouse és Cooper Taylor sem. Kérdéses, hogy Dwayne Harris és Jason Pierre-Paul pályára lép-e.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Odell Beckham visszatér az eltiltásából, minden oka megvan rá, hogy élete meccsét hozza.

 

Philadelphia Eagles

- Mi történt a múlt héten: Chip Kellyt eltávolították a csapat éléről a washington elleni kudarc következtében, az ideiglenes főnök Pat Shurmur lett.

- Hiányzók: Seyi Ajirotutu, Bennie Logan és Byron Maxwell nem játszhat. Jaylen Watkins kérdéses, Dennis Kelly és Caleb Sturgis valószínű besorolást kapott.

- Kire kell figyelni, amikor náluk van a labda: Elképzelhetőnek tűnik, hogy Sam Bradford utolsó meccsét látjuk Eagles mezben, de Riley Cooper és DeMarco Murray is valószínű hogy az állásáért játszik.


Érdekességek:
- Az ex-HC Chip Kelly mérlege a Giants ellen 4-1.
- DeMarco Murray sorozatban negyedik Giants elleni meccsére készül, ahol 100 yard felett futhat.
- Eli Manning 182 meccs óta kezdő, ez a leghosszabb aktív sorozat jelenleg a profi ligában.
- Odell Beckham tavaly 185 yardot szerzett az Eagles ellen hazai pályán.
- Amelyik csapat veszít, a következő szezonban utazhat Londonba a Rams vendégeként.


Legutóbbi találkozásuk:
DeMarco Murray 109 yardot termelt, Nolan Carroll picksixet szerzett, a két irányító összesen 5 interceptiont dobott a Lincoln Financial Fielden, amikor 27-7-re győzött az Eagles egy MNF alkalmával.


Mi történhet most?
Az Eagles már megvált az vezetőedzőjétől, de a pletykák szerint Tom Coughlin pozíciója sem biztos a Giants oldalán. Nem valószínű, hogy a mai eseményeknek bármire lesz befolyása azon kívül, hogy melyik csapat utazhat jövőre Londonba, és kinek kell a Seahawksszal és a Falconsszal játszania. Kétséges, hogy bármelyik csapat túlságosan motivált lenne, ennek ellenére - mivel az NFC Eastről beszélünk - akár izgalmas találkozó is kisülhet. Odell Beckhammel szemben az újonc Eric Rowe, a draftolatlan újonc Denzel Rice és a méltán hírhedt EJ Biggers szerepelhet, így a New York sztárelkapójának minden esélye megvan rá, hogy nagy napja legyen.