NFL Draft a bowl.hu-n 2015-ben is

A következő hosszú hétvégén újra jön az amerikai profi liga játékosbörzéje, és ezzel együtt természetesen oldalunk közvetítése, mindhárom nap.

NFL Draft a bowl.hu-n 2015-ben is

Alapozásként az elmúlt hetekben sorra kerültek fel a Draft részlegbe a legjobbnak tartott újoncok ismertetői, mostanra pedig körvonalazódtak a közvetítés részletei. Idén első alkalommal ezt draftbulival vonjuk össze, Budapesten, a Dohány utcai Endzone BBQ & Pubban két projektoron adjuk az NFL Network élő streamjét az első, illetve a második-harmadik körről, miközben szerkesztőink Herczeg Ádám (Höri) vezetésével kommentálják a történteket a megszokott módon (ITT pedig az erről készülő élő felvétel pörög majd). Az első kör magyar idő szerint május 1-jén hajnali 2 órakor, a második május 2-án, 1 órakor kezdődik.

A harmadik nap, tehát a negyedik-hetedik köröknél ezúttal élő google hangout fog menni (start: május 2., 18:00), ha meg bármelyikről is lemaradnál, utólag youtube csatornánkon bepótolhatod elmaradásodat. Emellett persze a fórumon eredménykövető, míg a főoldalon draft tracker is lesz.


Hozzászólások

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 8 — Wrath of Khan
Sziasztok!

Sok ember részvételével nem lesz követhetetlen a hangouts? (Illetve mindenkinek rendelkeznie kellene hozzá gmail-es fiókkal, ami azt hiszem a fórumozók nem mindegyikére igaz).
Én a GM játékban is használt irc-t tudnám javasolni.
több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 241 — No es importante
nem 100 fős hangouts a terv, hanem mint anno az élő podcastek esetében, pár szerkesztő beszél, a nézők meg hallgatják 😊 (és közben lehetőség van szöveges Q&A-re)


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
phylos Jacksonville Jaguars 14 — Duvááááál
Höri PUNTER felkiáltását nem felejtem míg élek...

Made... Laid... Paid
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 8 — Wrath of Khan
nem 100 fős hangouts a terv, hanem mint anno az élő podcastek esetében, pár szerkesztő beszél, a nézők meg hallgatják 😊 (és közben lehetőség van szöveges Q&A-re)baggio
Köszi 😊
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 7 — Ravens fan
Évről évre fejlődtök... 😊


"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related