NFL visszaszámlálás - 27-28. helyezett

Írta: Höri — 2014. augusztus 17., 21:58

Még mindig AFC

NFL visszaszámlálás - 27-28. helyezett

28. Houston Texans

3 ok a bizakodásra:
- Az mindig nagy lehetőségeket rejt magában ha egy új 1/1-es választott debütálását várja a publikum, és Jadeveon Clowney az edzésriportok szerint igen hamar eljuthat a húzóember státuszig. Clowney és JJ Watt olyan párost alkothat a DE/OLB vonalon, és a felállás-váltások során sok más pozícióban, amilyen a jelenlegi NFL-ben szinte páratlan.

- Bill O´Brien a legfelkapottabb név volt az edzőkeringő beindulása előtt. Az iránta mutatott érdeklődés alapján a Texans nagy fegyvertényként könyvelheti el, hogy alá tudta íratni és a komplett edzői stáb lecserélése is jótékony hatással lehet a sokszor kiszámíthatóan ügyködő houstoni gárda életére.

- Számos nagy feltámadást láttunk a közelmúltban 1/1-es csapatoktól, és a Texans beférhet ebbe a sorba, hiszen tele vannak ligaelit játékosokkal, Arian Fostertől kezdve Duane Brownon és Andre Johnsonon át Wattig, vagy a PUP-listán pihenő Cushingig. A bástyák megmaradtak, nem teljes újraépítés folyik Houstonban, és a csoportjuk is megfelelőnek számít egy pálforduláshoz.

3 ok a búslakodásra:
- Ryan Fitzpatrick sokfelé járt már az országban, de valamiért sehol sem látták fontosnak, hogy marasztalják. Van esély ugyan rá, hogy kijön vele a gödörből a Texans és eléri az 50% körüli mérleget, de franchise irányítónak nem lehet nevezni sem őt, sem a keret többi tagját. Lehet, hogy Case Keenum és Tom Savage is pályára kerül év közben, lehet, hogy egyik sem, de az elég valószínű, hogy a 2015-ös drafton is jönni fog quarterback Houstonba.

- A védőfal hogy fog kinézni? JJ Watt egy emberes seregként kell, hogy felvegye a versenyt az ellenfelekkel, hiszen a többi falembernek kizárólag backup-háttere van, vagy rookie.

- Ki adja a stabilitást a védelem közepén? Brian Cushing már harmadik komoly sérüléséből lábadozik, Brooks Reed pedig csak most fog ismerkedni a belső linebacker poszttal. Ez a poszt régóta rákfenéje a texasiaknak, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy sikerül stabilizálni.

A szerkesztők tippjei:

Emtpy Taxi Höri MarioAna Vassadi Habi Shawnka
31. 28. 29. 24. 26. 30.

 

27. Cleveland Browns

3 ok a bizakodásra:
- Megérkezett Johnny Manziel, az előző két év legizgalmasabb és egyénileg legeredményesebb egyetemi irányítója. Hogy az NFL-ben mikor kerül pályára, azt nehéz megmondani, hiszen a tavaly egész jól dolgozó Brian Hoyer felépült a sérüléséből. Mindenesetre most két jobb opciója is van a vezetőségnek mint tavaly a szezon második felében, és Johnny Football a médiaérdeklődést már folyamatosan generálja, remélhetőleg a pályán mutatott cselekedetei után is így marad ez.

- Sokat jelenthet majd a stabil QB-játéknak, hogy ezúttal várhatóan futni is tud majd a csapat. Ben Tate szerződtetése és Terrance West draftolása nyomán a depth chart élén két új arc lest felfedezhető, és már csak át kell lépniük a maguk akadályán. Tate esetében ez egy korábbi sérülés, Westnek pedig, hogy az NCAA második vonalából jön. Akár Edwin Baker vagy Isaiah Crowell is hozzáteheti a magáét, és ha pályán van, Manziel is nagyon veszélyes a földön, az eddigi egy vagy inkább nulla dimenziós támadójáték így magára találhat.

- A védelemre nem lehetett panasz az elmúlt években, és most tovább erősítették az egységet. Joe Haden túloldalára egy top10-es választott cornerback érkezett Justin Gilbert személyében, és olyan rutinos játékosokat is alá tudtak íratni, mint Donte Whitner vagy Karlos Dansby. Az AFC North sárdagasztós rangadóin elengedhetetlen a masszív védekezés, és ha ez megvan, akkor pár győzelmet össze lehet szedni ponteső nélkül is.

3 ok a búslakodásra:
- 2009 óta Eric Mangini 2, Pat Shurmur 2, Rob Chudzinski 1 évet kapott bizonyítani mielőtt kirúgták, és ezek csak a főedzők, a koordinátorokba bele se menjünk. Idén ráadásul a Browns nevezett ki utoljára vezetőedzőt. Mike Pettine nem volt a legfelkapottabb nevek egyike, hiába végzett remek munkát a Bills védelmével, főleg sackek és labdaszerzések terén. Most benne látják a megoldást, a támadósor élén pedig Kyle Shanahanben, de ha ők is csak annyi lehetőséget kapnak mint elődjeik, akkor nehéz lesz meglátnunk a munkájuk gyümölcsét.

- Josh Gordon tárgyalása egyre csak húzódik, pedig május óta tudni lehet, hogy eltiltás vár rá. Nagyon szeretnék, hogy a beharangozott 1 év semmissé váljon, de igazából akármennyit is hagy ki a klasszis WR, az nagyon fog fájni a csapatnak. A 2013-as év elkapási éllovasa mellett a sérülékeny Miles Austin - Nate Burleson kettős, valamint Andrew Hawkins kaphat leginkább lehetőséget, de a hátterük alapján ritkán fognak a legjobb összeállításban kifutni a gyepre.

- Igazolgatott bőszen a Browns, a fent említettek közül Tate, Austin, Burleson, Whitner és Dansby is friss szerzemény, és Alex Mack szerződését is meghosszabbították, ugyanakkor 21 millió dollárnyi felhasználható összeg ragadt a sapka alatt, ami a 3. legnagyobb a ligában. A lehetőség adott lett volna tehát, hogy még jobb vagy még több bizonyított veteránt hozzanak, de nem tudták kivitelezni, a 2015-ös holtszezont pedig a 6. legnagyobb költekezési lehetőséggel kezdik majd. Talán ott behozzák, amiről most lemaradtak.

A szerkesztők tippjei:

Empty Taxi Höri MarioAna Vassadi Habi Shawnka
27. 32. 23. 28. 28. 26.

 


Hozzászólások

több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 99 — Deion Sanders for president!
Ez a Clowney - Watt páros legendássá válhat.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "