Sérülések a 4. héten

Írta: Löfli — 2014. október 1., 01:14

Véget ért egy újabb forduló, sokaknak sajnos idén már nem lesz lehetőségük többet pályára lépni.

A vasárnap esti rangadón a Cowboys cornerbackje Morris Claiborne térdkalács-ín szakadást szenvedett, idén már nem játszik. A mérkőzésen megsérült még Bruce Carter (LB), az ő állapota még kérdéses (combsérülés), a Saintstől pedig Terron Armstead (T) esett ki agyrázkódás miatt.

Az Atlanta Falcons három kulcsemberét is elveszítette, Lamar Holmes (T) és Joe Hawley (C) is IR-re került, valamint a söprögető William Moore is legkorábban a 13. héten térhet vissza.

A Billsnél a védelemből Kyle Williamsnek (DT) és Nigel Bradhamnek (LB) térdsérülés miatt kellett idő előtt elhagyni a pályát.

Még a Saints elleni mérkőzésen sérült meg Brandon Fusco (G) és Matt Cassel (QB) is, mindketten IR-re kerültek, de a Minnesota Vikings új kezdő irányítója, Teddy Bridgewater sem úszta meg a vasárnapi Falcons elleni találkozót, őt bokasérülés miatt kellet lehozni, egyelőre kérdéses az állapota. Az újonc futó, Jerick McKinnon bokasérülése nem tűnik súlyosnak, ő valószínűleg játszik a Packers ellen csütörtökön.

Mike Evans, a Tampa Bay Buccaneers újonc elkapója megszerezte első TD-jét, azonban ágyéksérülés miatt minimum 2 hetet ki kell hagynia.

A Ravens ellen megalázó vereséget szenvedő Panthersből Charles Johnson (DE) csípősérülést szenvedett, egyelőre nem tudni mennyire súlyos.

Cecil Shortsnak (WR) ismét megsérült a térdhajlító izma, Dwayne Gratz (CB) pedig agyrázkódás miatt fejezte be a napot korábban a kelleténél a Jacksonville Jaguarsnál.

A San Diego Chargersnél Shareece Wright (CB) sérült meg, kificamodott térdszalag miatt legalább egy mérkőzést kihagy.

Brandon Boykin (CB, Eagles) állapota jelenleg kérdéses, miután a San Francisco 49ers ellen megsérült a térdhajlító izma.

Az Oaklandnél a kezdő irányító, Derek Carr térde sérült meg Londonban, még nem tudni mennyit kell kihagynia.

Két futó is idő előtt hagyta el a pályát a Lionsnál, Joique Bell és Theo Riddick sérülése állítólag nem súlyos.

Joe McKnight (RB) miután élete meccsét játszotta a Dolphins ellen a Chiefs színeiben, hét közben az egyik edzésen elszakította az Achilles-inát, így ő sem játszhat többet idén. Donnie Avery (WR) pedig has sérülést szenvedett a Patriots elleni győzelem során.

A New York Jets egész szezonra elvesztette fullbackjét, Tommy Bohanont kulcscsonttörés miatt.

Az Indianapolis Colts söprögetőjét, LaRon Landryt pedig tiltott teljesítményfokozók használata miatt 4 hétre eltiltották.