NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Sérülések a 6. héten

Írta: Löfli — 2014. október 15., 13:55

Sok játékosnak ez a játékhét volt idén az utolsó, az AFC Eastben különösen sokan kerültek IR-re…

Victor Cruz, a New York Giants remek elkapója térdsérülés miatt IR-re került, csakúgy mint Trumaine McBride (CB), neki hüvelykujj műtét miatt kell kihagynia az évet.

A Cleveland Brownsból is két játékos nem játszhat többet idén: Alex Mack (C) szárkapocscsonttörés miatt, Armonty Bryant (DE) pedig ACL szakadás miatt.

A Miami Dolphins futója, Knowshon Moreno ACL szakadás miatt hagyja ki az év hátralévő részét.

A New England Patriotsból Stevan Ridley (RB) ACL szakadás miatt, Jerod Mayo (LB) pedig térdsérülés miatt került IR-re.

Chris Williams, a Buffalo Bills guardja hátsérülés miatt hagyja ki az év hátralevő részét.

A New York Jetsből Dee Milliner (CB) Achilles-ínszakadás miatt, Brian Waters (G) pedig ACL szakadás miatt került IR-re, Greg Salas elkapó pedig bokasérülés miatt valószínűleg kihagyja a Patriots elleni csütörtök esti rangadót.

A Cincinatti Bengals elkapója, Marvin Jones bokasérülés miatt került IR-re. AJ Green a hétvégén nem játszott, és Marvin Lewis szerint minimális esélye van arra, hogy a 7. héten játsszon. Rey Maualuga hamstring sérülés miatt fejezte be idő előtt a Panthers elleni meccset, kérdéses az állapota.

Mike Iupatinak, a San Fransisco 49ers guardjának játéka kérdéses agyrázkódás miatt; Patrick Willis (LB) lábujj, Jimmie Ward (S) pedig combsérülés miatt valószínűtlen, hogy játszik a 7. héten.

A Seattle Seahawks védelméből ketten dőltek ki, Byron Maxwell (CB) vádli-, Bobby Wagner (LB) pedig turf toe sérülés miatt nem fog játszani valószínűleg a következő fordulóban.

Danny Trevathan, a Denver Broncos linebackere legkorábban a 15. héten térhet vissza térdsérülése miatt.

A Dallas Cowboys jobb oldali tackle-je, Doug Free-nek 3-4 hetet kell kihagynia lábsérülés miatt.

Két Green Bay-i corner is idő előtt hagyta el a pályát Miamiban, Tramon Williams boka-, Sam Shields pedig térdsérülése miatt kérdéses a következő játéknapra.

A Carolina Panthersből Fozzy Whittaker (RB) és Amini Silatolu (G) játéka kérdéses a 7. hétre.

Eddie Royal, a San Diego Chargers elkapójának bordasérülése nem súlyos, a hétvégén valószínűleg már játszhat, csakúgy, mint Brandon Flowers (CB), akinek ágyéksérülése van.

A Detroit Lionsnál Theo Riddicknek (RB) kellett idő előtt elhagynia a pályát, valamint Calvin Johnson (WR) sem biztos, hogy visszatérhet a hétvégén.

A Washington Redskins cornerbackjének David Amersonnak agyrázkódás miatt hagyta el a pályát, kérdéses a játéka a Titans ellen.

Darren Sproles, a Philadelphia Eagles futójának kérdéses a játéka a 8. hétre.