TNF beharangozó 2014/4. hét

Írta: Höri — 2014. szeptember 25., 17:00

Csütörtök esti futball, régi ismerősökkel.

TNF beharangozó 2014/4. hét

Washington Redskins - New York Giants
2014.09.26. 2:25, FedEx Field, Landover, Maryland (tv: Sport2)

Újabb csütörtöki csoportmeccs, amikkel eddig nem volt szerencséje a CBS-nek, de a mai párosítás ismét hordoz magában lehetőséget a kiélezett csatára.
A Giants és a Skins is 1-2-es mérleggel áll, az NFC East 3-4. helyén, szóval egy 3. vereség után el kéne gondolkodni, hogy mennyire lehet komolyan venni a playoffba jutás szándékát.
A fővárosiak még nyögik a vasárnapi presztizs-rangadó gyötrelmeit, nem elég, hogy kikaptak 37-34-re az Eagles ellen, számos kulcsemberük kidőlt. DeAngelo Hall és Duke Ihenacho a teljes idényre, de Brian Orakpora, Jason Harcherre és Shawn Lauvaora is ráférne némi pihenő. Összesen 17 játékost írtak fel az injury riportra!
Ilyen szempontból mindenképp a Giants-nél az előny, akik viszonylag csendes meccsen verték 30-17-re a Texans-t, első sikerélményüket szerezve az új idényben. Rashad Jennings 176 futott yarddal vette ki a részét a sikerből, hasonló eredményt pedig 2 éve nem produkált giants running back.
Eli Manning a legpontosabb meccsén van túl, nem dobott interceptiont se, amire 8 meccse nem volt példa. Elinak a Redskins ellen megy legkevésbé a csoportellenfelek közül, 16-17 a TD/INT mutatója a rézbőrűek ellen! Megszakadt Victor Cruz rossz sorozata is, akinek 12 meccse nem volt touchdown elkapása. A 107 yardig jutó receiver ma is nagyon élhet elnézve a Skins összefoltozott secondary-jét. Az már nem meglepetés, hogy a gárda idei 1. körös választása, Odell Beckham ma sem jut majd szóhoz.
A Redskins védelme elég megbízhatatlan pass rush terén, hiszen a Jaguars-t 10-szer állították meg így, a másik két meccsükön viszont nulláztak. A Giants OL vasárnap csak egyszer engedte meg JJ Wattéknak, hogy földre vigyék Elit, ez pedig jó előjel nekik. A Washington 3 hete kikapott a Houston ellen, szóval akár ebből is ki lehetne indulni.
Maradva a lábadozóknál, Jon Beason állapota egyelőre kérdéses, de a helyére bekerülő Jameel McClain jól ellátta a feladtát MLB poszton. Nem vár eltiltás Chris Bakerre, a hazaiak falemberére, aki komoly verekedést provokált ki azzal, hogy felöklelte Nick Foles-t, majd a csetepaté végén a páros kiállítás sorsára jutott. Ma ismét ott lehet a kezdőben.
Természetesen Kirk Cousins fog a center mögé állni ezúttal is, a beugró quarterback karriercsúcson van túl, 427 yarddal terhelte meg a Philadelphia védelmét, viszont a legutóbbi 4 meccsen mikor ő kezdett, mindig kikapott a csapata. Hogy ez másképp legyen, sokat tehet hozzá Pierre Garcon, akivel kezd összeszokni Cousins, 11 elkapásból 138 yardot termelt a sasok ellen.
Alfred Morris húzóereje ebben a párosításban eléggé kiemelkedő, hiszen újonc évében 244 yardot futott ellenük 2 meccsen, tavaly viszont csak 88-at és ki is kaptak mindkétszer.
Aki ilyen előzmények után ki tudja olvasni, hogy mire lehet számítani ma éjjel, az előtt le a kalappal, viszont jóslástól függetlenül az mindenkinek ajánlott, hogy ne hagyja ki ezt a párosítást.


Hozzászólások

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 50 — The Mathematician
kérdezzük meg Trelawney-t ő tuti tudja mi lesz a meccs 😀
izgalmasnak ígérkezik azért 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Egy hasznos NFL hírgyűjtő oldal, ha még nem ismeritek:

www.sportofusa.com/nfl-news.html
:cool: