A Bowl.hu fórum folytatja működését.

Új főedző három csapatnál

2018. január 15., 21:14

A hivatalos bejelentésekre a fura szabályozás miatt még várni kell, de a Lions, Colts és Giants trió egyaránt megegyezett a maga emberével.

 

Egyetlen játékon múlt, hogy nem a mai nappal kezdi meg munkát a New York Giants csapatánál Pat Shurmur, a Minnesota jelenlegi támadkoordinátora, de ezt a Vikings-nál aligha bánják, és az első reakciók alapján a NY-i drukkerek is igen pozitívan állnak hozzá a Browns-nál ugyan leszereplő és az Eagles-nél is Chip Kelly mellett felsülő, ám a ligában igen megbecsült szakembernek számító Shurmur kinevezéséhez. A pletykák korábban arról szóltak, hogy az OC irányítójával, Case Keenummal "csomagban" megy csak új munkaadójához, ami inkább egy másik komoly kérőre, a Cardinals-ra vonatkozhatott, a Giants esetében mindezt nehéz elképzelni.

 

 

A Tennessee Titans a Wild Card körben elért győzelem ellenére, a Patriots-tól elszenvedett sima vereség hatására kisebb meglepetésre megvált Mike Mularkey-tól. Azonnal téma lett a Patriots OC, Josh McDaniels, mint lehetséges utód, de a nashville-iek már túl későn szálltak be az ő kegyeiért folyó versengésbe, és az ex-Denver HC elfogadta az Indianapolis Colts ajánlatát. Bár Andrew Luck felépüléséről még nincs pozitív megerősítés, McDaniels döntése azért árulkodó, hogy a korábbi 1/1-es QB-t 2018-ban újra láthatjuk a pályán.

Még egy főedző nélküli gárdát nem említettünk meg, a Detroit Lions-t, akik szintén csak a New England szezonjának végére várnak, hogy a védőkoordinátor Matt Patricia a gyakorlatban is belefoghasson első vezetőedzői megbízatásának bokros teendőibe.