pasztortomi

pasztortomi
Utoljára láttuk
több mint 1 éve
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
9


Utolsó 9 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
pasztortomi 9
sziasztok, ha esetleg felszabadul egy hely akkor jelentkeznék rá! aktív játékos vagyok meg minden.
több mint 2 éve
pasztortomi 9
Sziasztok, csatlakoznék a ligához ha van még hely.
több mint 4 éve
pasztortomi 9
Klasszik csapatvédős ligába jelentkeznék! Írjatok üzit légyszi ha van valahol hely.
több mint 4 éve
pasztortomi 9
Sziasztok,
Shoppy-s linket nem tud esetleg valaki idén? A tavalyi nekem lejárt sajnos.
Köszi
több mint 5 éve
pasztortomi 9
sziasztok, lehet még csatlakozni? auction ligában még nem játszottam, de nem tűnik rossznak. ez csapatvédős igaz? draft időpont nekem megfelel.
több mint 5 éve
pasztortomi 9
Sziasztok,
Csapatvédős ligába keresek helyet, aktív játékos vagyok, tavaly a bowl.hu-s csapatvédős ligában döntős voltam. Olyan liga érdekel ahol tényleg aktívak az emberek, nem hagyják ott 3 kör után, egy-egy trade-et is megejtenek néha stb stb. Ha létezik még ilyen légyszi írjatok. Köszi!
több mint 6 éve
pasztortomi 9
...ugye nem jelent gondot, nem vész el a regisztrációm x idő után, ha nem fizetek elő?
Én is hónapokkal korábban regisztáltam és nem jelentett gondot, hogy csak később fizettem elő, de persze ez változhat. Érdemes regisztálni a fórumba is. Szerintem ott megmondják biztosra. Vagy írni nekik egy üzenetet. Elég hamar válaszolnak minden kérdésre.
piocasember
szuper, köszi. fórum elérhetőséget tudnál küldeni? az oldalon sehol sem találom. illetve az is rendeltetészerű, hogy a theshadow.site című oldalra irányít át?
több mint 6 éve
pasztortomi 9
mystreamsről frissebb vélemények?
Én három hónapja használom. Semmi gond nincs vele. Nem átverés. Paypallal fizettem. Mondjuk minden hónapban kikapcsolom azt az opciót, hogy ne fizessen elő újra automatikusan, mert ki tudja meddig van rá szükségem. Kiváló minőségben jön, nem akad. Van hozzá mobilalkalmazás, és mobilról vagy a gépről Google Chromecast segítségével fut a nagy tévén. Tűéles a kép. Ég és földa különbség az eddig végigszenvedett online streamek és e között. Rengeteg sportközvetítés van és persze nemcsak NFL, úgyhogy jobban megéri, mint a Gamepass.
piocasember
ez jól hangzik, köszi. egyelőre csak az oldalra regisztráltam, előfizetni csak ősszel szeretnék. ez ugye nem jelent gondot, nem vész el a regisztrációm x idő után, ha nem fizetek elő?
több mint 6 éve
pasztortomi 9
Sziasztok,
mystreamsről frissebb vélemények? régóta vadászok valami megfizethető lehetőségre, itt meg épp nyitva van a regisztráció. olvastam lennebb, hogy egy ideig leállt, azóta nincs gond vele? van aki jelenleg is elő van fizetve, működik, megbízható, nem kamu stb.?