Baker Mayfield a Panthersnél!

ljambrik

Dallas Cowboys Purdue Boilermakers

ljambrik
Lakhely
Üröm
Utoljára láttuk
15 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
499


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Trump emléke sokáig fog kísérteni:
 444.hu/2022/07/01/az-amerikai-legfelsobb-birosag-biden-klimavaltozas-elleni-kuzdelmet-is-alaasta
Klaci79Alispán
Nagyon fontos megérteni: Trump csak a kalapács fejének a legvége. A kalapácsot a People of Praise típusú egyházak ultrakonzervatív vezetői fogják. Év tizedeket töltöttek el azzal, hogy kiválasszák a megfelelő bírókat, felkészítsék őket, majd meglátták a NY-i playboyban a lehetőséget, hogy megtegye, amit meg kell tennie.
Gyurma Pappa
Ami sztem gazabb dontes az az egyházi iskolák dotalasa. A sok kibaszott textualista ezt hogyan vezette le az alkotmányból …
Nemzetes és vitézlő csebi
Ez nálunk is gáz szerintem. Nemcsak az iskolák, maga az egyház állami támogatása is.
Mikey
Nálunk az egyház “támogatása” tudtommal 3 részből áll:
1. A II vh elött birtokolt földek, javak stb államosítása miatti kárpótlás - a la Vatikáni szerződés (by Horn Gyula)
2. Hitéleti támogatás - társadalom lelki egyensúlyának gondozása
3. Oktatási, szociális tevékenység finanszírozása - hasonlóan bármelyik ilyen tevékenységet végző szervezethez

Melyikkel nem értesz egyet?
Vagy a mértékkel nem értesz egyet?
vpi
egy magan privat iskolat miert is tamogat az allam? eloszor talan a kozoktatast kellene rendbe tenni, mielott egy allamtol fuggetlen szervezet altal fenntartott intezmenyt tamogasson. akkor ennyi erovel miert nem tamogatja a Britisht vagy a Laudert?
Nemzetes és vitézlő csebi
Dehát minden iskola (akár privát: pl AKG, akár állami: pl. Toldi, akár egyházi: pl Piaristák) ugyanúgy megkapja ugyanazt a normatív támogatást. Az nem az iskolának jár, hanem a diáknak, és attól függően, hová jár, oda utalják el a pénzt.
Tehát egyik iskola sem államtól független, hiszen mindegyik állami feladatot látnak el (oktatás).
vpi
Lenyeglato komment: nem Toldi hanem Toldy
13 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
HIMARS have arrived to Ukraine.
Zsellértelkes Vrij
Valamit viríthatnának vele, mert most nagyon nincsenek jó passzban.
zinedine5 Uránvárosi Őrgróf
Sokat ez se fog segíteni. Az oroszok el fogják foglalni a donbaszt aztán állóháború egy lerombolt, felszántott, sóval beszórt senkiföldjéért.

Ezzel párhuzamosan az oroszok kipróbálják, hogy milyen 140 milliós országként albániát / észak-koreát játszani. Lesz nekik pótkólájuk, meg pótmekdonald az már biztos. A teherautóba pótalkatrész meg pótgumikerék az már ritkábban, pót számítógép meg egyéb hightech meg még ritkábban, de majd megoldják kínai dzsunkával. A kínaiak már készülnek, nekik van üzleti érzékük, tudják, hogy meglesz a kereslet, ki is jöttek egy X86-os új procival. Kb. tizedakkora teljesítményű mint egy mai átlagos Intel/Amd, de a linux azon is elmegy konzol módban. 😀
peterk2005 udvari bolond
Egyébként Albánia azért korrektül fejlődik, a tengerparti turizmus szépen fut fel náluk és Tirana is egész jó hely lett, többektől hallottam. Nem véletlen h az OTP is komoly expanzióban van náluk.
Főlovászmester empty taxi
Szerintem az Enver Hodzsa-i időkre gondolt a költő
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys:

Jermaine Waller, CB
2022: 350000
2023: 400000
2024: 450000
2025: RFA
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys:

Josh Thompson, S -> CB
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys:

Jermaine Waller, CB - UDFA
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys:

Austin Allen, TE
Jeremiah Gemmel, LB
AJ Arcuri, OT
Russ Yeast, S
Brenden Schooler, S

2022: 350 000
2023: 400 000
2024: 450 000
2025: RFA
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys 2019 Draft értékelő:

Elindult egy ilyen tavaly, vagy tavalyelőtt, és ez még jobb is mint rögtön a draft után értékelni a dolgot.

1/19 Garrett Bradburry, C, North Carolina State
Idén előbb nem hívtam le az 5. éves opcióját, majd mivel a FA licitjeim cap hitjét elszámoltam, ki is kellett vágnom, legyen vele boldog a Dolphins. Passzblokkolásban borzalmas, cserébe futáshoz is csak közepes jóindulattal. IRL is kiszorult már a kezdőből, csak sérülés miatt került vissza. A Vikings se hívta le az opcióját. Elég nagy kapufa. Egyébként közte, Erik McCoy (Saint kezdő center) és Chris Lindstrom (Falcons kezdő guard) között gondolkodtam. Jó kör volt. 1/18-ra Metcalf, 1/20-ra A.J. Brown ment ki, hogy még rosszabbul nézzen ez ki. Azért húztak előttem Clelin Ferrelt és Zach Allent is, úgyhogy szerencsére nem csak én voltam világtalan.

2/14 Jachai Polite, ED, Florida
Bár nagyobb mellének látszik, ezt a húzást annyira nem bánom. Egyrészt mert "csak" második körös pick, másrészt tudtam már akkor, hogy boom or bust lesz. Ha emlékeztek még a free agency idején még bőven első körösnek nézett ki, majd lehozta a világtörténelem legrosszabb draft process-ét, állítólag minősíthetetlen combine interjúkkal. Ennek ellenére a Jets kihúzta 3. körben IRL, de annyira nem volt jó, hogy a keretszűkítést sem érte meg (azért ebben benne volt, hogy a GM és a zseniális Adam Gase power struggle-jének járulékos vesztesége lett). IRL volt a Seahawks és Rams PS-ben, utóbbi helyen pár snap-et is játszott. Jelenleg a Toronto Argonauts gárdáját erősíti (?). Előtte/utána: 2/13 - Dalton Risner, OT, Kansas State, 2/15 - Darnell Savage, S, Maryland.

3/32 Drue Tranquill, LB, Notre Dame
Újoncként ST Pro Bowler volt. Sérülései azért vannak. Idén már teljes értékű kezdő lesz a Chargers védelmében, ha minden jól megy. Ez szerintem egy jó pick volt a 3. kör végén. Előtte/utána: 3/30 - Miles Sanders, RB, Penn State (előtte nincs senki a draft trackerben), 3/33 - David Sills, WR, West Virginia.

4/8 Te'von Coney, LB, Notre Dame
Pánik pick volt, Jacobi Meyerst akartam, akit pont az orrom elől vitt el a Chiefs. Pont a pff volt előttem, ott top 100-as volt (jótanács bárkinek: pff-fel óvatosan). Egy tackling machine. IRL UDFA lett (Raiders). Keretbe soha nem került. Jelenleg az USFL-ben szereplő Philadelphia Stars védője, a liga draftjának 30. körében került kiválasztásra. Előtte/utána: 4/7 - Jacobi Meyers, WR, North Carolina State, 4/9 - Joejuan Williams, CB, Vanderbilt

4/16 Bobby Evans, OT, Oklahoma
Ellenségtől kellett draftolnom. Időközben guard lett a Rams-ben (Havenstein és Withworth voltak előtte a két tackle poszton). Idén vagy kezdő guard lesz vagy nem. Lehetett volna jobb pick is, de a 4. kör közepén azért szolid. Előtte/utána: 4/15 - Chuma Edoga, OL, USC; 4/17 - Marvel Tell, S, USC

6/6 Greg Gaines, DT, Washington
A Super Bowl győztes Rams kezdő nose tackle-je. Nem kiemelkedő, de stabil kezdő. Jó, nyilván Donald mellett azért könnyebb dolga van. Ez a pick elég jól öregedett. Előtte/utána: 6/5 - Malik Reed, ED, Nevada; 6/7 - Dontavius Russel, DT, Auburn

6/17 Devine Ozigbo, RB, Nebraska
Ez mellément, de nem sokon múlt. UDFA lett ugyan (Saints), keretszűkítést nem érte meg, Jaguarsban keretbe került. Újonc éve után jól futott az előszezonban, majd megsérült, utat nyitva az akkor IRL UDFA James Robinsonnak. A többi történelem. Jelenleg FA. A Pecc vágta ki a draft után. Előtte/utána: 6/16 - Trayveon Williams, RB, Texas A&M; 6/18 - Ugochukwu Amadi, S, Oregon.

7/17 Tyrel Dodson, LB, Texas A&M
UDFA lett, de a Bills-ben bedolgozta magát. Valami 4. köröset ütött ki vagy a draft évében vagy egy évvel később. Azért nem kezdő szint - volt rá példa sérülés miatt, hogy kezdő volt, és nem volt túl jó. Azért 7. körben egy csere LB nem olyan rossz. 7/16 - Khalil Hodge, LB, Buffalo; 7/18 - Iman Marshall, CB, USC

7/36 Montre Hartage, S, Nortwestern
UDFA lett, egy ideig volt a Dolphins majd a Giants keretében. Most FA. 7. körben benne van az ilyen. Előtte/utána: Preston Williams, WR, Colorado St; 7/37 - KeeSean Johnson, WR; Fresno State.

7/39 Antoine Wesley, WR, TCU
Baltimore vitte UDFA-ként. Tavalyi szezon elején waive-eltem. Nem kellett senkinek. IRL átkerült a Cardinals-hoz tavaly ilyenkor. Itt Kingsbury mester olykor indokolatlanul Rondale Moore helyett játszatta 3. számú WR-ként. Az lehet egy kicsit túlzás, de csere WR-nak teljesen korrekt. Fel is szedtem FA licit során, vetminért. Ez a pick is jól öregedett. Előtte/utána: 7/38 - Martez Ivey, OT, Florida; 7/40 - Easton Stick, QB; North Dakota State.

UDFA-im:
David Blough, QB, Purdue

Lions 3. számú QB-ja. Játszott már meccset az NFL-ben, kezdőként.

Dre Greenlaw, LB, Arkansas
IRL 5. körös volt. Én egy egyetemi sztori miatt licitáltam rá (megmentett egy beginázott csajt egy kocsmában egyetemen, amivel sokat kockáztatott [az ösztöndíját például]- nem is lehetett volna a kocsmában), azóta a 49ers LB sorának oszlopa..., amikor egészséges. Ez sajnos nincs mindig így. Idén 1. körös tendert kapott tőlem. Nagy kérdés mi lesz vele jövőre, mert ugye "Paying an off-ball linebacker almost never works out".

Jack Fox, P, Rice
A liga egyik, ha nem a legjobb puntere. Idén ki kellett engednem a piacra. De FA liciten 5 évre leszerződtem vele.

Joe-Giles Harris, LB, Duke
Sokáig in & out volt a Jaguars rostere és a practice squadja között. 21-et már a Bills PS-ében töltötte. Most is ott van. Azért a házat nem tenném rá, hogy a végső keretszűkítést is megéri.

Jordan Miller, CB, Washington
Falcons 5. köröse volt. Egy ideig náluk volt, aztán a Seahawks, majd a Saints PS-e és rostere között ingázott. Jelenleg a Saints-nél van future contracttal.

Jojo McIntosh, S, Washington
IRL UDFA volt. A jelenlegi WC nevű csapatnál nem érte meg a végső keretszűkítést.

Stephen Denmark, CB, Valdosta State
A Bears 1-2 évig látott benne fantáziát, mint projekt. 7. körös volt. Egy ideig PS-en volt, most a Sasketchewan Roughriders gárdáját erősíti.

Tre Watson, LB, Maryland
IRL UDFA. Nem érte meg a végső keretszűkítést a Dolphinsnál. XFL-ben aztán játszott.

Trevon McMillian, RB, Colorado
IRL UDFA. Nem tudom mi van vele.

Winston Dimel, FB, UTEP

IRL UDFA Nem érte meg a végső keretszűkítést a Seahawksnál.

Összességében az első két kör fájdalmasan rossz lett. De jöttek kezdők, nem is rosszak erről a draftról, nem csak kevésbé értékes posztokra (pl LB).
UDFA körrel egyben nézve egy B osztályzat talán nem túlzás.

Szerkesztette: ljambrik
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys:

David Blough, QB: 540 000 / 1 év
2022: 540 000
2023: UFA
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
 twitter.com/TLDRNewsGlobal/status/1524301217412923392?t=vGnOh8b4nR8VApLNqbPZtA&s=19

Csehek az oroszok helyett az ENSZ emberjogi tanácsában
Negritis
Ez az a bizottság aminek az emberi jogokra híresen sokat adó szaudiak voltak az elnökei jó darabig?
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys UDFA:
Braylon Sanders, WR
Jesse Luketa, ED
Josh Thompson, S
Tre Turner, WR

2022: 350000
2023: 400000
2024: 450000
2025: RFA

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys:

Elég savanyú szájízzel fordultam rá erre a draftra. Olyankor volt 1/1-em, amikor igazán (most) jónak kinéző QB nem volt, edge-ből meg Dunát lehetett rekeszteni. Így az alapvető cél az volt, hogy minél több Purdue-st behúzzak (apám ott csinálta az MBA-t, baromi sok Purdue-s pólóm van már 25 éve, voltam a stadionnál stb), lehetőleg értékükön. Nos a draft közben folyamatosan ment el a kedvem az egésztől, végleg ott, amikor a Colts 3/3-on kiszedte David Bellt. 3 éve követem a srácot, már freshman-ként baromi jó volt. Külön örültem, hogy a combine-on nem hasított, főleg sebességben (kb annyit futott, mint Cooper Kupp...), de ő nem is ebből élt meg. Nagy lett a pofám, azt hittem belefér, hogy második körben még húzok valaki mást. Fájdalmas tanulópénz volt, legközelebb az aktuális Purdue-st 1 körrel a big boardon elfoglalt helye előtt kihúzom, és mindenki bekaphatja. Jövőre jön Aiden O'Connel, instant 2. kör bármi van, jelen állás szerint.

Need-em amúgy volt bővem (QB, C [ez a kettő volt nagyon akut], S, ED, LB [utóbbi 3 inkáb a jövőre gondolva])

No és akkor a pickek:

1/1 Malik WIllis, QB, Liberty
Szeretem a Texast is (apám ott tartott előadást 2006-ban, baromi sok Texas-os pólóm is van a legendás 2006-os Rose Bowl-t követő hónapokból..., de két egyetemet nem lehet betenni ide ikonba, legalább idén annyira nincs senki onnan, hogy a UTSA-ről több gyereket fognak draftolni, mint a Longhornstól, úgyhogy nem kellett tartanom a bőség zavarától. Tavaly amúgy Sam Cosmiról csúsztam le.), de azért Sam Ehlingerrel neki futni az évnek kicsit meredek lett volna. Így legalább egy másik back-up QB-vel fogok. Szóval Willis. Kósza gondolat erejéig megforult a fejemben, hogy 1/1-re kiviszem Karlaftist (Purdue), és reménykedek, hogy Willis lecsúszik 1/26-ig (vagy 22-ig, és cserélek a Spigóval), de nagyon kellett a QB - ld fent -, és végül győzött a félelem, Karlaftist február-márciussal elentétben már a 20. hely utánra mockolják / helyezik big boardokra, úgyhogy itt még bizakodtam.
Nagy kérdés, Willis-szel mi lesz, ha olyan helyre kerül, mint Lamar Jackson Harbaugh kezei közé, még cserebogár is lehet, egyébként aggasztó, hogy hogy fog neki menni az átmenet. Jól fut, ágyú a karja, no de a kettő közt mi van, az kérem szépen kizárt, mert én azt nem tudom. 1-2 év után jelenleg most valahol Jalen Hurts és Lamar Jackson közé látom, aztán ki tudja. Bármi lehet, az is, hogy az évtized pickje lesz, meg az is, hogy bust (talán JaMarcus Russel-i mélységekbe azért nem ereszkedik - mert Willis okos (a bachelorja már megvan - Interdisciplinary studies-ban mondjuk, bármit is jelentsen az), Russel meg hülye).

Ahogy kihúztam Willist 1/1-re, megírtam Spigónak, hogy ha nem érnék haza 1/26-ig, akkor Karlaftis, Linderbaum, Pitre (vagy ha van bent job safety akkor az), vagy a Davis nevű, villámléptű DI. Egy trade-del is megkínált (ami aztán meg is valósult), ha a görög bent lenne 1/22-n, még megírtam neki, hogy JÓHOGY. A Megyeri híd utáni piros lámpánál olvasom, hogy Karlaftis kiment 1/12-n. Itt már elég rossz lett a kedvem, de úgy voltam vele, hogy kockáztattam, nem jött be. David Bell és a jó tanuló - jó sportoló Zander Horvath még jöhet, 3-ból 2, nem lesz rossz.

Szóval elértünk az 1/22-höz. Spigó kérdezte, hogy kell-e a trade a Linderbaumért, mondtam, hogy OK, a 4/2-t már úgyis elengedtem, mikor Karlaftisról beszéltünk, és ugyan nem volt a fejemben, hogy a többi 3 csapatnak milyen a needje, kicsit féltem, hogy Linderbaum kimegy, és akkor marad Cam Jurgens kezdőnek, mert azt már tudtam, hogy Bradburry-t, első itteni draftom első körösét ki fogom vágni (a free agency 3. körét elszámoltam, cap fölé kerültem, elcserélni nem tudtam, ez van).

1/22 Tyler Linderbaum, C, Iowa
Az idei év center sztárja (ahogy Bradburry volt), méret concern-ökkel (ahogy Bradburry esetében is volt). Nála még az probléma, hogy ahogy olvastam, nem nagyon tudott súlyt szedni magára az egyetem alatt, akkor pedig mitől lehetne nagyobb majd a felnőttek közt? Meglátjuk. Atletikus az biztos. Nála is sok múlik azért, hogy miylen offense-be kerül, olyanba ahol kibontakozhat az atletikussága, vagy ahol a méretbeli hiányosságai jönnek ki). Kellett a center, jövőre ki tudja milyenek lesznek. No brainer.

2/21 Jaquan Brisker, S, Penn State
Kellett egy inkább strong safety, Maye a rosteren van, és még lesz is egy darabig FS-ként szörnyű nettóért. Rowe kiöregszik, nem fogok vele hosszabítani, kellett az utánpótlás. Brisker talán nem túl robbanékony, de jól időzít és nagyokat üt. NFL starter strong safety kaliber, a Safety posztok évekre megoldva (Maye-ben én még bízom, mondjuk ilyen szerződéssel sok választásom nincs is).
Itt igazából el sem gondolkodtam még Bell-en, a konszenzusos, meg mindenféle draft boardon 95-125 között láttam Bellt, nyugodt voltam, simán az ölembe hullik 3/27-en, és még akkor is várhatom a "mekkora reach" vagy a "157. a boardomon kommentet" gondoltam. Akkor még nem tudhattam, hogy Dániel Zoltán...

3/27-ig volt még idő, elmentem megszárítani a kölykök haját lefekvés előtt (internet kábel közelébe nem engedtem őket, főleg, hogy a router meg fent van a plafonhoz közel, csak egy tipp lakberendezésre, Spigó, szívesen). Visszajövök, Bell a Coltsnál. Kb. itt ment el a kedvem az estétől. Itt - iletve 3/20 környékén, mert akkor értem vissza a hajszárítás, öltöztetésből - lázas keresésbe indultam a boardomon, hogy na akkor vajon kit húzzak. DT-k akik bent voltak, inkább hústorony NT-k, abból meg van elég, jó is, rossz is az egy szem Jonathan Allen mellett, OL volt még, de abból is megvagyok, köszi. CB volt még jobb, de azon a poszton is kb megvagyok, Pro Bowler, stabil kezdő, [jelenleg] állás nélküli de sokat bizonyított veterán a kezdőben - mögöttük mondjuk óriási űr, de azt majd kezelem jövőre. LB-k már nem voltak bent, akik tetszettek volna. Akkor, ha már Karlaftis nem jött össze, nézzük meg az edge class fennmaradó képviselőit.

3/27 Alex Wright, ED, UAB
Részben a fentiek miatt pánik pick volt, volt nála magasabban jegyzett prospect a boardomon, de olyan posztokon, ami nem kellett. Azt a gyűlöletet ami a pick irányába érkezett viszont nem annyira értettem.
Nagy darab, hosszúak a karjai, de nem csak ehhez képest mozog jól, hanem abszolút érteken is, passz és futás ellen is kifejezetten jó. Utóbbi hetekben jön fel a konszenzusos boardokon is. Még work-in-progress, de magas a plafon, térdét mondjuk műtötték már, ez egy concern. Szerintem abszolút a helyén húztam, de a Bell fiaskó után már kevéssé érdekelt. Mondjuk az se nagyon, hogy páran UDFA-nak gonodlják, és ennek hangot is adtak.

Mivel a 4/2 belement a Linderbaum trade-be, 5/27-ig nyalogattam a sebeimet, és színeztem a boardomat, és próbáltam eldönteni, hogy milyen posztra húzzak project playert. Gondolkodtam még Calcaterrán (TE, jó volt az Oklahomán, aztán agyrázkódások miatt visszavonult már az egyetemen, majd visszatért), de mivel sok boardon nem is láttam, nyugodt voltam, jó lesz ő a 6. kör végén. Spoiler, nem lett jó.

5/27 Joshua Williams, CB, Fayetteville St
Project játékos ő is, kell majd neki egy redshirt év. 2 évet játszott egyetemen (előtte prep school, előtte egy év a gimiben, előtte inkább kosaras volt) az is Div. II, kell neki idő mire megugorja a szintkülönbséget. Ideális méretek, atletikus, a technikáján csiszolni kell, de benne van a kezdő potenciál. Aztán, hogy kihozza-e magából, az már más kérdés. 5. kör végén már lehet ezt reckírozni szerintem. Amúgy meg még mindig szar volt a kedvem Bell miatt.

6/27 Dai'Jean Dixon, WR, Nicholls State
Calcaterra kiment, céltalanul browsoltam a boardomon, nagydarab DT-k, azt sem tudom ki safety-k. Jó, akkor legyen egy furcsa nevű WR. Kis egyetemől menve, neki is lennie kell egy tanulóévnek, de jó a labdával, jók a méretek, physical. Meglátjuk, 6. kör végén simán OK, vagy lesz belőle valaki vagy nem.
Zander Horvath úgyis UDFA lesz, elég behúzni 7/1-re, hogy ne kelljen izgulni UDFA liciten. Akkor még nem tudhattam, hogy Dániel Zoltán... újra. 6/30 Zander Horvath gone.

7/1 Gerrit Prince, TE, UAB
Itt már tényleg a teljes céltalanság volt. OL, nagydarab DI-ok a, leszarom. Jó, akkor jöjjön egy TE, Tremble cseréjénék. Inkáb elkapó, mert kicsi, blokkolni majd blokkol Tremble. YAC-ben a jobb TE-k közt van az idei classban amúgy.

De igazából már nem érdekelt az este itt. Szörnyű flop, amit Willis, Linderbaum, Brisker szép emlékké tehet a távoli jövőben, de van egy olyan félelmem, hogy "ábrándozás az élet megrontója, mert kancsalul festett egekbe néz", így a költészet napja után nem sokkal.
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys 2019 Draft értékelő:

Elindult egy ilyen tavaly, vagy tavalyelőtt, és ez még jobb is mint rögtön a draft után értékelni a dolgot.

1/19 Garrett Bradburry, C, North Carolina State
Idén előbb nem hívtam le az 5. éves opcióját, majd mivel a FA licitjeim cap hitjét elszámoltam, ki is kellett vágnom, legyen vele boldog a Dolphins. Passzblokkolásban borzalmas, cserébe futáshoz is csak közepes jóindulattal. IRL is kiszorult már a kezdőből, csak sérülés miatt került vissza. A Vikings se hívta le az opcióját. Elég nagy kapufa. Egyébként közte, Erik McCoy (Saint kezdő center) és Chris Lindstrom (Falcons kezdő guard) között gondolkodtam. Jó kör volt. 1/18-ra Metcalf, 1/20-ra A.J. Brown ment ki, hogy még rosszabbul nézzen ez ki. Azért húztak előttem Clelin Ferrelt és Zach Allent is, úgyhogy szerencsére nem csak én voltam világtalan.

2/14 Jachai Polite, ED, Florida
Bár nagyobb mellének látszik, ezt a húzást annyira nem bánom. Egyrészt mert "csak" második körös pick, másrészt tudtam már akkor, hogy boom or bust lesz. Ha emlékeztek még a free agency idején még bőven első körösnek nézett ki, majd lehozta a világtörténelem legrosszabb draft process-ét, állítólag minősíthetetlen combine interjúkkal. Ennek ellenére a Jets kihúzta 3. körben IRL, de annyira nem volt jó, hogy a keretszűkítést sem érte meg (azért ebben benne volt, hogy a GM és a zseniális Adam Gase power struggle-jének járulékos vesztesége lett). IRL volt a Seahawks és Rams PS-ben, utóbbi helyen pár snap-et is játszott. Jelenleg a Toronto Argonauts gárdáját erősíti (?). Előtte/utána: 2/13 - Dalton Risner, OT, Kansas State, 2/15 - Darnell Savage, S, Maryland.

3/32 Drue Tranquill, LB, Notre Dame
Újoncként ST Pro Bowler volt. Sérülései azért vannak. Idén már teljes értékű kezdő lesz a Chargers védelmében, ha minden jól megy. Ez szerintem egy jó pick volt a 3. kör végén. Előtte/utána: 3/30 - Miles Sanders, RB, Penn State (előtte nincs senki a draft trackerben), 3/33 - David Sills, WR, West Virginia.

4/8 Te'von Coney, LB, Notre Dame
Pánik pick volt, Jacobi Meyerst akartam, akit pont az orrom elől vitt el a Chiefs. Pont a pff volt előttem, ott top 100-as volt (jótanács bárkinek: pff-fel óvatosan). Egy tackling machine. IRL UDFA lett (Raiders). Keretbe soha nem került. Jelenleg az USFL-ben szereplő Philadelphia Stars védője, a liga draftjának 30. körében került kiválasztásra. Előtte/utána: 4/7 - Jacobi Meyers, WR, North Carolina State, 4/9 - Joejuan Williams, CB, Vanderbilt

4/16 Bobby Evans, OT, Oklahoma
Ellenségtől kellett draftolnom. Időközben guard lett a Rams-ben (Havenstein és Withworth voltak előtte a két tackle poszton). Idén vagy kezdő guard lesz vagy nem. Lehetett volna jobb pick is, de a 4. kör közepén azért szolid. Előtte/utána: 4/15 - Chuma Edoga, OL, USC; 4/17 - Marvel Tell, S, USC

6/6 Greg Gaines, DT, Washington
A Super Bowl győztes Rams kezdő nose tackle-je. Nem kiemelkedő, de stabil kezdő. Jó, nyilván Donald mellett azért könnyebb dolga van. Ez a pick elég jól öregedett. Előtte/utána: 6/5 - Malik Reed, ED, Nevada; 6/7 - Dontavius Russel, DT, Auburn

6/17 Devine Ozigbo, RB, Nebraska
Ez mellément, de nem sokon múlt. UDFA lett ugyan (Saints), keretszűkítést nem érte meg, Jaguarsban keretbe került. Újonc éve után jól futott az előszezonban, majd megsérült, utat nyitva az akkor IRL UDFA James Robinsonnak. A többi történelem. Jelenleg FA. A Pecc vágta ki a draft után. Előtte/utána: 6/16 - Trayveon Williams, RB, Texas A&M; 6/18 - Ugochukwu Amadi, S, Oregon.

7/17 Tyrel Dodson, LB, Texas A&M
UDFA lett, de a Bills-ben bedolgozta magát. Valami 4. köröset ütött ki vagy a draft évében vagy egy évvel később. Azért nem kezdő szint - volt rá példa sérülés miatt, hogy kezdő volt, és nem volt túl jó. Azért 7. körben egy csere LB nem olyan rossz. 7/16 - Khalil Hodge, LB, Buffalo; 7/18 - Iman Marshall, CB, USC

7/36 Montre Hartage, S, Nortwestern
UDFA lett, egy ideig volt a Dolphins majd a Giants keretében. Most FA. 7. körben benne van az ilyen. Előtte/utána: Preston Williams, WR, Colorado St; 7/37 - KeeSean Johnson, WR; Fresno State.

7/39 Antoine Wesley, WR, TCU
Baltimore vitte UDFA-ként. Tavalyi szezon elején waive-eltem. Nem kellett senkinek. IRL átkerült a Cardinals-hoz tavaly ilyenkor. Itt Kingsbury mester olykor indokolatlanul Rondale Moore helyett játszatta 3. számú WR-ként. Az lehet egy kicsit túlzás, de csere WR-nak teljesen korrekt. Fel is szedtem FA licit során, vetminért. Ez a pick is jól öregedett. Előtte/utána: 7/38 - Martez Ivey, OT, Florida; 7/40 - Easton Stick, QB; North Dakota State.

UDFA-im:
David Blough, QB, Purdue

Lions 3. számú QB-ja. Játszott már meccset az NFL-ben, kezdőként.

Dre Greenlaw, LB, Arkansas
IRL 5. körös volt. Én egy egyetemi sztori miatt licitáltam rá (megmentett egy beginázott csajt egy kocsmában egyetemen, amivel sokat kockáztatott [az ösztöndíját például]- nem is lehetett volna a kocsmában), azóta a 49ers LB sorának oszlopa..., amikor egészséges. Ez sajnos nincs mindig így. Idén 1. körös tendert kapott tőlem. Nagy kérdés mi lesz vele jövőre, mert ugye "Paying an off-ball linebacker almost never works out".

Jack Fox, P, Rice
A liga egyik, ha nem a legjobb puntere. Idén ki kellett engednem a piacra. De FA liciten 5 évre leszerződtem vele.

Joe-Giles Harris, LB, Duke
Sokáig in & out volt a Jaguars rostere és a practice squadja között. 21-et már a Bills PS-ében töltötte. Most is ott van. Azért a házat nem tenném rá, hogy a végső keretszűkítést is megéri.

Jordan Miller, CB, Washington
Falcons 5. köröse volt. Egy ideig náluk volt, aztán a Seahawks, majd a Saints PS-e és rostere között ingázott. Jelenleg a Saints-nél van future contracttal.

Jojo McIntosh, S, Washington
IRL UDFA volt. A jelenlegi WC nevű csapatnál nem érte meg a végső keretszűkítést.

Stephen Denmark, CB, Valdosta State
A Bears 1-2 évig látott benne fantáziát, mint projekt. 7. körös volt. Egy ideig PS-en volt, most a Sasketchewan Roughriders gárdáját erősíti.

Tre Watson, LB, Maryland
IRL UDFA. Nem érte meg a végső keretszűkítést a Dolphinsnál. XFL-ben aztán játszott.

Trevon McMillian, RB, Colorado
IRL UDFA. Nem tudom mi van vele.

Winston Dimel, FB, UTEP

IRL UDFA Nem érte meg a végső keretszűkítést a Seahawksnál.

Összességében az első két kör fájdalmasan rossz lett. De jöttek kezdők, nem is rosszak erről a draftról, nem csak kevésbé értékes posztokra (pl LB).
UDFA körrel egyben nézve egy B osztályzat talán nem túlzás.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Cowboys szezon értékelés:

QB
Jónak tűnt az egység az év elején egy top formában lévő, de karrierje vége felé haladó veteránnal, egy prime backuppal és egy feltörekvő újonccal. Év végére már más a kép, és nem az újonc miatt.
Phillip Rivers: A tavalyi éve alapján úgy gondoltam van még benne két jó év. Hát nem volt. Meccsek mentek el rajta. ESPN QBR 50 alatt, ami a 22. helyre elég, PFF 74,3 (17.), TD/INT 23/20. Alszom még rá párat, hogy eldöntsem, mi legyen vele. Ilyen közepes teljesítményhez képest csilliárdokat keres. Az év egyik nagy csalódása, szerintem nem csak nekem.
Teddy: FA-ben szedtem fel, volt is érte egy kis küzdelem, gondoltam jó lesz arra az időre, mikor kifut Rivers szerződése, addig meg egy top minőségi backup, QB-t draftolni nem akartam még két évig biztos. 2021-re biztos kezdő lesz valahol, talán már előtte is. Lehet, nem csinál semmi különöset, mégis hozott egy 5-0-t. Örülök, hogy nálam van.
David Blough: UDFA börzén kukáztam szotyiért. A Purdue-ról ismertem. A körülmények összejátszása folytán játéklehetőséget is kapott. Hát nem egy Drew Brees egyelőre (pedig hát texasi és a Purdue QB-ja volt), de 3rd stringnek jó, szotyiért főleg.

RB
Itt volt hiányérzetem a keret összeállítása után, de priorizálni kellett, az OL pedig sokkal inkább az volt. Idén is előjött az örök igazság, hogy OL nélkül a futó semmit se ér. Értékelhetőt egyikőjük tett csak le az asztalra. Ezen a poszton kell még mókolni.
Latavius Murray: Jó igazolás volt, csak kellene mellé/mögé más is. PFF-en 14 hellyel jobban zárt, mint Kamara. Ezt azért nem gondoltam volna, de nem is értékelem túl. Örülök neki, csak kellene mellé egy futó, aki elkapni is tud.
Rod Smith: Egy éves, vetmin. Keretfeltöltés. Mehet Isten hírével. A szezont talán a Raidersnél fejezte be. Az öcsinek sem sikerült jól a szezon, neki se, de legalább az öccse bele tud rakni a családi kasszába rendesen.
Devine Ozigbo: Nálam 6. körös volt, közte és Mattison közt vaciláltam. Khm. Viszont legalább nem ő volt a legrosszabb döntés a drafton, ld lejjebb. A keretszűkítést nem élte meg a Saintsnél, a Jaguars felszedte azonnal, de lehetőséget nem igazán kapott. Jaguarsban 3. számú futó, utolsó fordulóban kapott lehetőséget, a világot nyilván nem váltotta meg. Valószínűleg marad.
Ty Montgomery: Egy éves, vetmin, mélységnek. Mehet amerre szeretne.

WR:
Amikor megkaptam a rostert még itt volt Julio, horror árért. Sokan köveztek itt, hogy eladtam, de nem bántam meg, csak egy kicsit (azt hogy mást nem vágtam ki, azt igen, de az nem ide tartozik). Nem ez a legerősebb része a rosternek, és akkor még finom voltam. De azért nem is siralmas a helyzet. Prioritás lesz a poszt, még jó, hogy az idei WR class elég extra lesz.
John Ross: A szezon elején úgy tűnt, hogy végre igazolja, miért volt első körös (270yard, 3TD az első két meccsen). Aztán megsérült. Visszajött ugyan a szezon végére, de nem volt az igazi. Majd Burrow-val. Marad az utolsó évére, aztán meglátjuk jövőre.
Paul Richardson: Kell valakinek esetleg?
Josh Doctson: Hagyjuk. Lejárt a szerződése. Maddenben talán nyert egy meccset nekem, ha megteszi jövőre is, azt már nem nekem fogja.
Zach Pascal: Kellemes meglepetés. 41 elkapás, 607 yard, 5 TD. A szállodás helyett egész jól elkaristolt egy ideig. Kapott is egy hosszabbítást a Coltstól úgy, hogy az előszezonban még jöttek róla olyan hírek is, hogy nem éri meg a keretszűkítést se. Szotyiért az enyém még két évig. Visszahordást is vállal.
Tim Patrick: Megint sérült volt sokat, amikor játszott sem volt több peremembernél. Annak még mindig jó. Eldöntöm márciusig, hogy mi legyen vele. Hajlok felé, hogy mélységnek megtartom, ha nem találok nála jobbat vállalható árért.
Ted Ginn Jr.: Egy év, vetmin. Kukázok majd helyette valaki mást az FA piacról. Cserének nem volt rossz.
Antoine Wesley: IRL Ravens PS. Nálam 7/39 volt, és ment PS-re. Úgy tűnt egy ideig a nyáron, hogy benne lesz a keretben. Nem lett. De nem is engedték el teljesen a kezét. Meglátjuk.

TE:
Egy fasza veterán és két futottak még. Lehet itt azért alakítani még.
Jared Cook: FA-n jött. Megérte az árát. a PFF-nél 9. legjobb. Tavalyhoz képest visszaesett, de a new orleansi elkapó szekcióban ez talán nem is csoda. Biztos a helye.
Jordan Thomas: Többet vártam tőle. Nagyon valószínű cut, nem hiszem, hogy bárki adna érte bármit.
Nick Vannett: Seattleben sem volt jó, Pittsburghben sem lett az. Kifut a szerződése. Tőlem nem kap újat.

OL:
A támadófal olyan volt, mint egy a sajt, amiben több a lyuk, mint az anyag, mikor tavaly február végén megörököltem a rostert. Nem meglepő módon top priority volt a drafton is és előtte is. Sikerült legalább a kezdő sort összerakni egy kivétellel, mögöttük viszont elég nagy az űr.
Jason Kelce: A legjobb center a ligában, idén is az volt a PFF szerint. Lejár a szerződése, és nagy a dilemma, mivel már tavaly is cikkeztek róla, hogy nem biztos, hogy folytatja. Nem szeretném, hogy húzzon ő is egy Chris Long-ot májusban, miután faszán kapott egy új szerződést. Erre még aludni kell egy párat.
Garrett Bradburry: Az első körösöm. Nagyon gondolkodtam közte és McCoy közt. Hasonlóan "jó" döntés volt, mint a Mattison-Ozigbo (ld fent). Ha megnyerik a SB-t (nem fogják) mégis szívesen fog visszatekinteni a rookie évére. Kelce örökösének hoztam, amíg Kelce van, addig marad guardban. Az idei teljesítménye miatt is hajlok arra, hogy Kelce maradjon. Csak aztán nehogy Jason átverjen.
Mark Glowinski: Gyenge közepes év volt neki ez, de nyilván marad. Azért többet vártam tőle.
Dion Dawkins: A Bills jobbik tackle-je, 73,3-as PFF rating. Szolid. Rookie contractban van, nyílván marad is.
Bobby Evans: A hátrébb húzott negyedik körösöm. Annyira nem fürödtem be vele, mint a másikkal, de nem is volt jó. Spigó szerintem örül most, hogy kihúztam előle. A jövő még lehet az övé.
Seantrel Henderson: Tavaly eltörött a bokája az első meccsen, előtte évben egész jó volt. Idén annyira nem, hogy ki is vágták. Szerintem nálam is ez lesz a sorsa. FA-n hoztam, még licit is volt ére, nem volt jó kör.
Elijah Wilkinson: Mélységnek marad, szotyiért, ha FA-n nem találok jobbat.
Shon Coleman, Rees Odhiambo: Szotyis szerződésük lejár, az egyik IRL FA, a másik talán sérült, de nem játszik az biztos. Mehetnek.

DI:
Itt nem lesz változás. Bár van itt minden mint a búcsúban. Sérültek a szezon elején, be nem váltott ígéret, és a meglepetés sztár.
Harrison Phillips: Amíg játszott nagyon jó volt. 3 meccsen. Újonc szerződés. Jövőre találkozunk.
Tyrone Crawford: Az egyetlen dallasi a csapatban. FA-n jött. Nem volt jó, de sérülten játszott, és a 6. meccs után belátta, hogy mindenkinek jobb, ha kés alá fekszik. Jövőre ugyanitt.
Steve McLendon: Borzasztóan sajnálom, hogy nem több éves szerződést kapott a free agency piacon, ráadásul annak is a 3. körében kukáztam, még talán licit sem volt rá. Ehhez képest 12. legjobb DI, 79,8-as PFF grade-del, úgy, hohgy Quinnen Williams is a keretben van. Nem láttam jönni. Ajánlatot biztos kap hosszabbításra, a kérdés, neki elég lesz-e, azért már nem mai gyerek.
Greg Gaines: 4. körös volt IRL, 6. kör nálam az IRL darft után azt hittem nagyot fogtam vele. IRL nagyobb csalódás volt szerintem, bár a Suh után maradt űrt nem könnyű betölteni. Offseasonben szépeket írtak róla eleinte, aztán ahogy haladt előre az idő, szép lassan kiszorult. Majd visszakerült a snapek 20-30%-ában. Szerencsére az se volt jobb, akit a helyére raktak. Kíváncsi vagyok mi lesz vele, most, hogy Wade Phillipsnek kitelt LA-ben az ideje. 6. körösként szotyit keres még évekig.

ED:
Egy kivételével óriási csalódás az egység.
Nick Perry: Tudtam, hogy kockázatot vállalok vele, de álmomban nem gondoltam, hogy még szezon közben sem szedi fel senki. Valaki? Biztos nem? Cut. Legalább megtakarítok rajta egy csomót.
Marcus Davenport: Örökölt játékos, újonc szerződéssel. PFF #18 84,1 ponttal. Fény az éjszakában.
Jachai Polite: Valahol nem volt meglepő így utólag, hogy bust lett. Iskolapéldája annak, hogyan játszd ki magad az első körből. A production viszont megvolt előtte az egyetemen, így nagy rizikóval akár lehetett volna belőle nagy nyeremény is. Nem jött be, hogy ráraktam a kocsit a pirosra. A Jets elvitte 3. körben (én 2/14-en), de Gase mester miután megszabadult védelmező GM-jétől, őt is elküldte a szezon előtt. A szezont a Seahawks PS-ben kezdte, és a Rams PS-ben fejezte be. Kíváncsi vagyok mi lesz vele. Nagyon. Egyelőre nem vagyok hajlandó elismerni, hogy rossz döntést hoztam.
Ogbonnia Okoronkwo: All Big-12 volt Oklahomában, tavaly 5. körben kelt el, egész évben IR-en volt. Tampából trade-eltem, Többet vártam tőle, de marad, főleg, hogy franc se tudja mi lesz most a csapatában a labda innenső oldalán. Vagy nem.
Stephen Weatherly: Rossz volt a PFF-ben, nagyon. Még azért utánanézek jobban, mert nem igazán követtem, de sokkal valószínűbb, hogy nem kap új szerződést.

LB:
A cap 13,8%-a megy el rájuk. Ez az egység is egyben marad. Itt is volt minden. Hosszabbítás, ami azért drága volt, sztár trade útján, draft-on bejöttek, draft bust, UDFA star. Alapvetően nem tervezek nagy változtatásokat az egységben, talán egy kivétellel. Az egység nagy része évekig itt marad valószínűleg.
Bobby Wagner - Mike: Nem tudta hozni a tavalyi szintet, bár first team all pro lett idén is, amit mondjuk nem igazán értek. PFF 75,5, ami a 12. helyre volt elég. Érinthetetlen még úgy is, hogy a fenti 13,8%-ból 7,1% ő maga.
Anthony Barr - Sam: Hosszabbítottam vele. Sok pénzt keres, jövőre még többet fog, a 13,8%-ból ő 4,6% volt idén, jövőre majdnem a fele, és hát nem játszik egy ligában Wagnerrel. A pénzét nem szolgálta meg, de valószínűleg marad, de ha valakinek kell, nyitott vagyok. Ha jövőre is ezt nyújtja, akkor egyértelmű cut.
Dre Greenlaw - Will: Gyémántot találtam az UDFA börzén a személyében. IRL 5. körös volt, a nem túl acélos Razorbacksben játszott egyetemen. Semmit sem tudtam róla, a karaktere miatt vittem el, az UDFA börze előtt az IRL draft után írták róla a twitteren, hogy első évesen kb mindent kockáztatva megmentett egy csajt attól, hogy félájultan valaki hazavigye a pubból. Két kislányom van, nálam az ilyen számít. Azt mondták róla, hogy túl kicsi, NFL-ben nem lesz elég. Ehhez képest alapember lett a ninersben már a rookie évében, ehhez nyilván kellett sérülés is, de megragadta a lehetőséget. Ő szerelt a goal line-on az utolsó fordulóban, aminek köszönhetően csak most hétvégén játszanak. Ha egy valakit ki kell emelnem az első évemből itt, az ő.
Drue Tranquill - Mike/Will: szolid évet hozott le a nem jó Chargersban. 3. körös volt nálam, IRL 4. Szotyiért van itt. PFF #25, ami azért szolid, a grade-jét nem írom le, mert sátáni szám.
Eric Wilson - Will: Örökölt, szotyiért. PFF #21, szolid 68,7. Marad, de ha valaki trade-elne érte, meghallgatom.
Marquell Lee - Sam: Kb egész évben sérült volt. RFA. Meglátjuk.
Te'Von Coney - Mike: Óriási negatív csalódás az ő sorsa. a PFF első 100-ba tette. Én 4. körben vittem. Ehhez képest esélye sem volt Oaklandben keretbe kerülni, decemberben felszedték PS-be. Mivel nálunk korábban lezajlanak a dolgok, minthogy IRL bármi kiderüljön megtartom, mert 4. körös volt, és nem értem még mindig (bár a workouot eredményei azért adnak némi támpontot, de ezt a PFF is hogy nézhette be ennyire?).
Joe-Giles Harris: Nálam PS, Jaguarsnál keretben van, de csak special teamer. UDFA find. Meglátjuk.
Tre Watson: Nálam PS, IRL FA, keretbe se került. UDFA find. Mehet.
Tyrel Dodson: Projectnek mondták, írogatták is róla, hogy bekerülhet. Aztán májusban lett egy domestic ügye, ennek ellenére nem küldték el. Eltiltották. Az lejárt, kivágták, aztán PS-be rakták. Megvárom mi lesz vele, mert valószínűleg McDermott mester is látott valamit benne, ha nem küldte el a rendőrségi ügye után rögtön.

S:
A cap 10,7%-a megy rájuk, ennek a fele kb haszontalanul.
Jahleel Addae: Drága de legaláb nem jó. A szerződése lejár, Mehet.
Earl Thomas: Nem ez volt a legjobb éve, de hát Earl Thomas. Ha már IRL nem jött Dallasba, itt nálam van. Csilliárdért is marad, ha nem jön valami fasza kis ajánlat, amit viszont kétlek.
Tracy Walker: Pislákoló fény a detroiti éjszakában, és szotyiért az enyém. PFF #24.
Marcus Allen: kuka.
Eric Rowe: Kakukktojás, mivel CB-ként van nálam, de IRL a Fitzpatrik trade után S lett, és kapott is új szerződést. Egy évre hoztam, mivel sérülékeny és féltem elköteleződni az injury historyja miatt. De meg fogom kínálni hosszabbítással. Köszi a tippet, Paul!
Montre Hartage: PS-en van nálam, 7. körös, IRL UDFA-ról Miami. Szezon közben vitték fel a PS-ből, marad, de lehet én hagyom CB-nek főleg hogy, ld lent.
Jojo Macintosh: PS nálam, nem került csapatba, sajnálom, sajnos kuka.

CB:
Óriási lyukak, top priority lesz ez az egység, kb nincs senki, mivel tavaly egy éves emberekkel töltöttem fel ezt a csapatrészt, mondván majd idén.
Trumaine Johnson: Egy évre hosszabbítottam vele tavaly, jól tettem, hogy csak ennyire. Mehet Isten hírével.
Teez Tabor: Örökölt. IRL FA. Itt is az lesz, cut.
Dominique Rodgers-C: Egy évre jött. Mehet.
Nate Hairston: szotyiért volt itt. Nem az ő éve volt, ahogy sokaknak nem az volt az ő csapatában. Mehet.
BW Webb: Egy évre volt itt. Mehet.
Jordan Miller, Stephen Denmark: Előbbi 5. körös csere corner az Atlantában, nálam UDFA. Developmental, marad. Dánia Istvánt eleve projectnek vitték 7.körben Chicagoba, WR-ből képezték át egy noname college-en (Valdosta State). Megvárom mi lesz belőle, marad.

K:
Daniel Carson: Nem jó, de nem is tragikus. Ha valakinek kell, viheti.

P:
Cory Carter: Az előszezonban elbukta a Billsben a csapatba kerülést. Waive.
Jack Fox: Colquittel küzdött a csapatba kerülésért, de csak ugyanolyan jó volt, ezért nem csinálták meg Colquittel, hogy 40-hez közel a szerződése utolsó előtti éve előtt kivágják. Nem tudom mit csináljak vele. Azért nem lesznek álmatlan éjszakáim.

LS:
Andrew East: Azt hiszem most nincs csapata. Maddenbe jó lesz.
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Dallas Cowboys Draft 2021

1/10 Mac Jones, QB, Alabama
Nem kellett atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy valaki kitalálja, hogy szeretnék QB-t draftolni idén. 1/10-ről a top 3-ban nem igazán lehetett gondolkodni, és mindent IS nem akartam kifizetni egy felmozgásért, így Justin Fields-el, Mac Jones-szal és Trey Lance-szel barátkoztam az elmúlt két hónapban. Ezek közül Mac Jones-t néztem ki végül, majd elkezdtem aggódni, hogy egyre jobb lett a sajtója. Feltételesen megállapodtam letarde-ben draft közbeni időbeli hatállyal, és gondolatban letettem a garast Kellen Mond mellett, arra az esetre, ha Mac Jones nem jönne össze. Ha ő sem lett volna elérhető, akkor Teddyvel megyek neki az évnek, és megpróbálom jövőre, mert bár most a jövő évi QB felhozatal nem tűnik extrának, de tegye fel a kezét, aki bő másfél éve tudta ki az a Joe Burrow, vagy tavaly augusztusban azt, hogy ki az a Zach Wilson. Ezután mikor láttam, hogy a Pecc bejön elém, sűrű bmegek közepette írtam Spigónak, hogy UGYE NEM. Már kezdtem nézni egy pánik pick után, hogy behúzom Surtain-t mint IRL Stephen Jones majd csütörtökön. Trey Lance-től nagyon fáztam korábban, mivel egy másodosztályú run heavy offense-ből jön, tehát egy sötét ló rendkívül kis sample size-zal, és hát Carson Wentz sem az az ajánlólevél, ami 2 éve volt (se), ezért őt nem húztam volna, ha a Pecc vele kínál meg. Mac Jones-ról meg 2-3 éven belül kiderül, hogy egy Andy Dalton 2.0 vagy GOAT of the 20's. Meglássuk.

3/10 Tommy Tremble, TE, Notre Dame
Itt két opció közt gondolkodtam. Vagy behúzom Kellen Mond-ot, és vagy ő vagy Mac Jones bejön, vagy húzok egy BPA-t közép távon hiányposztra. Ilyen volt az Edge és a TE. Edge-ek közül Marcus Davenporton kívűl mindenkinek lejár a szerződése jövőre (neki is csak jövőre van szerződése - 5. éves opció, amit majd vagy megérdemel vagy nem), de az idei edge class nem az igazi, aki itt bent volt már nem olyan volt, hogy jó szívvel bemondjam a nevét. Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon. Ha így van, akkor sem valószínű szerintem, hogy Tremble-ben van a hiba. Tremble és Mond között az döntött az előbbi javára, hogy nem éreztem, hogy jönne egy QB rush. Utóbb kiderült, hogy nagy volt a pofám, mert Mond bőven a 4/12 előtt kiment. A Tremble-t övező közönyt ítélve, így utólag fordított sorrendben kellett volna, és akkor lenne egy futkározós, azonnal bedobható QB-m, akiket szeret a Madden (😉) és aki ráadásul pro-style offense-ben edződött. Nem így lett. Innen gratulálok a Ramsnek Mondhoz.

4/12 Hamsah Nasirildeen, SS, Florida State
Kellett egy vérbeli strong safety. Eric Rowe szerződése már csak erre a szezonra jó, cserébe legalább szar, csak azért van még a keretben, mert Karl Josephet kevesebb halott pénz benyelésével tudtam elküldeni. Nasirildeen pedig SS. Tud ütni, sokoldalú. Single high-nak azért nem tenném, de arra ott van Maye, emellett szakította már az ACL-jét, ami miatt majdnem az egész 2020-at kihagyta. Benne van azért, hogy ő lesz a missed tackle-ök királya. Boom or bust. Negyedik körben tökéletes.

6/11 Sam Ehlinger, QB, Texas
A Purdue mellett a Texast követem közelebbről. Tavaly mikor nem ment a draftra, hanem visszament az egyetemre, azt hittem, feljebb tornázza magát. Nem így lett, de ez legalább annyira az ő, mint Tom Herman hibája. Tom Herman azóta már nem a Texas edzője, mehet vissza a balettba QB-kat recruitálni (Joe Burrow-t ő vitte az Ohio State-hez), ez azért mond valamit. Backupnak tökéletes lesz, állítólag az interjúkon nagyon jó volt. És ha Mac Jones lesérül a következő években, a Madden is szereti majd, mert fehér létére szeret futkározni. 😉

7/10 Victor Dimukeye, ED, Duke
Fogalmam sincs ki ez. BPA volt, középtávú hiányposztra. 3. évre majd beérik, mint Joe Giles-Harris ugyanarról az egyetemről. Egyelőre megy PS-be, aztán domborítson.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.
dankodavid
Jövőre írunk kikérőt az asszonynak, hogy 20 napig nélkülözőn pár órára! 😂
Klaci79
Engem mondjuk keresztre feszítene ha három hétig naponta ezzel tölteném az időt. A draft közben bejott a szobába, ránézett a szépen kiszinezett draft boardomra, és konkrétan kiröhögött 🙈😂
Lényeg a lényeg, Dávid, nagyon köszönjük, és riszpekt
2 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Egyébként a hollandok brutál jól beszélnek angolul, és hihetetlen nagy százalékuk.
davemayer
Pláne Amszterdamban. Amikor kint dolgoztam anno, egy időben szórakoztam azzal, hogy próbáltam olyan embert keresni az utcán, aki nem beszél angolul, nem igazán sikerült.

A legdurvább, amikor kijöttek hozzám faterék látogatóba autóval, és megállított minket egy rendőr valahova menet, olyan gyönyörűen beszélt angolul, hogy döbbenet. Hazajövetelem után pár héttel meg itthon 4 rendőrt segítettem ki, mert nem tudták az alkotás úton állva elmagyarázni egy capat külföldinek, hogy merre van a Moszkva tér...
somoskovig
Amikor mi kinn voltunk Rotterdamban, le volt zarva vmi baleset miatt a metro, az utolso csoves karbantarto munkas perfekt angolsaggal magyarazta, hogy mivel es merre tudunk tovabbmenni. De barmelyik boltban/szolgaltatonal ugyanez, teljesen termeszetes hogy angolul kommunikalsz.
Nalunk, kozszferaban, alig talalni olyan kozep vagy felsovezetot aki beszelne barmilyen nyelvet.
gabokocka
a kisgyerekeknek szánt rajzfilmeken kívül minden eredeti nyelven megy a TV-ben holland felirattal. Világirodalmat eredeti nyelven olvasnak az iskolában (legalábbis azon az idegen nyelven amit választottak, hogy tanulnak, ami főszabály szerint az angol, meg gondolom a német, bár őket annyira nem szeretik). Bár már ködösek az emlékeim, 2003-ban éltem ott fél évet.
Nálunk még mindig azon vagyunk leakadva, hogy mi lesz a szinkron szakmával (ki nem szarja le) meg hogy a magyar nyelv mekkora kincs blabla. A mozikban meg vadászni kell az olyan folmet, ami eredeti nyelven megy, mert nincsen rá igény...

Bocs, amúgy sziasztok! Először írok ide.

Szerkesztette: ljambrik
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?
Spigo
a játékosok visszajelzései alapján te inkább ne 😀 😉
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
College-kollázs a la Giants

empty taxi
Ez de jó játék, itt az enyém:

Cowboys Roster College Background:

53 Roster:

Utah (4): Tim Patrick, Leki Fotu, Francis Bernard, Eric Rowe
Alabama (3): Mac Jones, Julio Jones, Jonathan Allen
Cincinnati (3): Josiah Deguara, Jason Kelce, Eric Wilson
Florida State (3): Hamsah Nasirildeen, Derrick Nnadi, Josh Sweat
Baylor (2): Jamycal Hasty, Xavien Howard
Florida (2): Duke Dawson, Marcus Maye
LSU (2): La'el Collins, Blake Ferguson
Notre Dame (2):
Tommy Tremble, Drue Tranquill
Oklahoma (2): Bobby Evans, Ogbonnia Okoronkwo
Texas A&M (2): Germain Ifedi, Tyrel Dodson
Washington (2): Greg Gaines, Jordan Miller
Arkansas (1): Dre Greenlaw
Auburn (1): Daniel Carlson
Colorado (1): Ahkello Witherspoon
Duke (1):
Joe Giles-Harris
Grambling State (1): Trent Scott
Kentucky (1): Lynn Bowden
Louisville (1): Teddy Bridgewater
Memphis (1):
Antonio Gibson
Mississippi State (1): Pernell McPhee
NC State (1): Garrett Bradbury
Oklahoma State (1):
Blake Jarwin
Old Dominion (1): Zach Pascal
Penn State (1): Troy Apke
Purdue (1): David Blough
Rice (1): Jack Fox
Rutgers (1):
Kemoko Turay
San Jose State (1): Wes Schweitzer
South Carolina (1): Jared Cook
Stanford (1): Harrison Phillips
TCU (1): Jalen Reagor
Temple (1): Dion Dawkins
Texas (1):
Collin Johnson
Tulsa (1): Reggie Robinson II
UCF (1): Latavius Murray
UTSA (1): Marcus Davenport
West Virginia (1): Mark Glowinski


PS:
BYU: Micah Simon
Duke: Victor Dimukeje
Georgia: JR Reed
Graceland: Donte Silencieux
Nebraska: Devine Ozigbo
Northwestern: Montre Hartage
Oregon State: Nahshon Wright
San Diego State: Luq Barcoo
Texas: Sam Ehlinger
UMass: Larnel Coleman

Szerkesztette: ljambrik
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
 twitter.com/TLDRNewsGlobal/status/1524301217412923392?t=vGnOh8b4nR8VApLNqbPZtA&s=19

Csehek az oroszok helyett az ENSZ emberjogi tanácsában
Negritis
Ez az a bizottság aminek az emberi jogokra híresen sokat adó szaudiak voltak az elnökei jó darabig?
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 499
The Washington Post Breaking News!
A Washingotn Black Hydras csapatának GM atyaúristene, Mr. LaDainian Tomlinson exluzív interjút adott a mai nap, melyben bejelentette, hogy egy út van, az előre! Csapatot kell építeni a PO-ra, és erre csak egyetlen személyt talált alkalmasnak, aki már bizonyított a csapatépítésben világszerte: Mr. Peter Várhidi veszi át 2021-ben a Head Coach feladatokat! Tomlinson úr nem kért kommentárt a médiától és távozott a sajtószobából.
Kifelé menet annyit tett hozzá: Fuck yeah, miénk a győzelem!


BREAKING NEWS!!! Trevor Lawerence azonnal reagált!
Trevor Lawrence twitteren reagált a Chargers új főedzőjének a kinevezésére, és mint írta: "Nagy örömmel olvastam a hírt, hogy egy ekkora legenda az NFL-be érkezett. Csak Várhidivel képzelem el a jövőt, nála szeretnék játszani, nagyon felnézek rá, sokat tanulhatnék tőle! A Chargersben akarok játszani!"
Chargers LT
A Kaposvári Rákóczi és a Szerencsejáték Zrt egyelőre nem kommentálta a hírt.