ljambrik

Dallas Cowboys Purdue Boilermakers

ljambrik
Utoljára láttuk
13 napja
Regisztrált
több mint 1 éve
Fórum hozzászólások
340


Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Tudod ki van már idén is rendben?

via GIPHYAmúgy annyira látom, hogy eljinxelem a heti meccset, és most kurva szar lesz.
tenorx
amennyit futkározik ő is, benne is ott van egy-egy törött láb, bármikor.
15 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Voltak itt páran, akik azt mondták, hogy a Dak trade lehúzós volt... 😂
Hááát, még lehet én jártam rosszul!
Chargers LT
A tegnapiak tükrében több, mint érdekes helyzetbe kerültem vele...
Egon bá
jövőrére rendben lesz, ne fossál
26 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Az a Josh Allen- Daniel Jones trade most nez ki igazan jol.
dankodavid
Josh Allen has been named the AFC Offensive Player of the Month. Allen currently leads the AFC in passing yards (1,038), passing touchdowns (10) and passer rating (124.8).


tenorx
jön még kutyára teherautó
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Josh Allen átlagosan 200 yard alatt passzolt az első két évében, miközben soha nem jutott még 300 fölé sem, tenorx kiszabadította a clevelandi fogságból, erre most elkezdett 360 körül átlagolni... 😀
kristof
mondjuk eddig a Jets és a Dolphins volt az ellenfél.
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Draft értékelő nem lesz, azt már megmondták, de ezek után pláne kíváncsi lennék arra a screenshotra a Bengals schedule-ról... 😛
vassadi
Tényleg nem lesz vagy ez csak egy rossz vicc?
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Gratulálok a győztesnek! Bár jelentősen visszaveti az értéket, ha egy Mayfield SB-t játszik...bár ha nincs jobb ló, jó a szamár is.
Klaci79
Colin Cowherdhöz van szerencsénk? 😜 Amúgy miért utáljátok ennyire Mayfieldet?
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Köszi Ádi és Dávid az idei szezont (is)!
Spigo
Csatlakozom, köszi Ádi, köszi Dávid! Mondjuk Ádi még lóg egy draftértékelővel. 😜 A kisujj meg az egész kar, ugye. 😂🤣😂
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Amúgy ma két konf döntő lesz vagy hétfőn lesz a Super Bowl
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
ahhoz képest, hogy a Denvert idén is bottom 10-be vártam a skill pozik miatt, egész jól állnak a főcsoportdöntőben 😀
kristof
Tyrod Taylor a legnagyobb király
Löfli
Pisont István nem likeolta ezt a hozzászólást.
iktriad
Illés Béla se.
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
A Pecc az új Cowboys. Viszlát Lombardi 25+ év múlva 😜

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Cowboys szezon értékelés:

QB
Jónak tűnt az egység az év elején egy top formában lévő, de karrierje vége felé haladó veteránnal, egy prime backuppal és egy feltörekvő újonccal. Év végére már más a kép, és nem az újonc miatt.
Phillip Rivers: A tavalyi éve alapján úgy gondoltam van még benne két jó év. Hát nem volt. Meccsek mentek el rajta. ESPN QBR 50 alatt, ami a 22. helyre elég, PFF 74,3 (17.), TD/INT 23/20. Alszom még rá párat, hogy eldöntsem, mi legyen vele. Ilyen közepes teljesítményhez képest csilliárdokat keres. Az év egyik nagy csalódása, szerintem nem csak nekem.
Teddy: FA-ben szedtem fel, volt is érte egy kis küzdelem, gondoltam jó lesz arra az időre, mikor kifut Rivers szerződése, addig meg egy top minőségi backup, QB-t draftolni nem akartam még két évig biztos. 2021-re biztos kezdő lesz valahol, talán már előtte is. Lehet, nem csinál semmi különöset, mégis hozott egy 5-0-t. Örülök, hogy nálam van.
David Blough: UDFA börzén kukáztam szotyiért. A Purdue-ról ismertem. A körülmények összejátszása folytán játéklehetőséget is kapott. Hát nem egy Drew Brees egyelőre (pedig hát texasi és a Purdue QB-ja volt), de 3rd stringnek jó, szotyiért főleg.

RB
Itt volt hiányérzetem a keret összeállítása után, de priorizálni kellett, az OL pedig sokkal inkább az volt. Idén is előjött az örök igazság, hogy OL nélkül a futó semmit se ér. Értékelhetőt egyikőjük tett csak le az asztalra. Ezen a poszton kell még mókolni.
Latavius Murray: Jó igazolás volt, csak kellene mellé/mögé más is. PFF-en 14 hellyel jobban zárt, mint Kamara. Ezt azért nem gondoltam volna, de nem is értékelem túl. Örülök neki, csak kellene mellé egy futó, aki elkapni is tud.
Rod Smith: Egy éves, vetmin. Keretfeltöltés. Mehet Isten hírével. A szezont talán a Raidersnél fejezte be. Az öcsinek sem sikerült jól a szezon, neki se, de legalább az öccse bele tud rakni a családi kasszába rendesen.
Devine Ozigbo: Nálam 6. körös volt, közte és Mattison közt vaciláltam. Khm. Viszont legalább nem ő volt a legrosszabb döntés a drafton, ld lejjebb. A keretszűkítést nem élte meg a Saintsnél, a Jaguars felszedte azonnal, de lehetőséget nem igazán kapott. Jaguarsban 3. számú futó, utolsó fordulóban kapott lehetőséget, a világot nyilván nem váltotta meg. Valószínűleg marad.
Ty Montgomery: Egy éves, vetmin, mélységnek. Mehet amerre szeretne.

WR:
Amikor megkaptam a rostert még itt volt Julio, horror árért. Sokan köveztek itt, hogy eladtam, de nem bántam meg, csak egy kicsit (azt hogy mást nem vágtam ki, azt igen, de az nem ide tartozik). Nem ez a legerősebb része a rosternek, és akkor még finom voltam. De azért nem is siralmas a helyzet. Prioritás lesz a poszt, még jó, hogy az idei WR class elég extra lesz.
John Ross: A szezon elején úgy tűnt, hogy végre igazolja, miért volt első körös (270yard, 3TD az első két meccsen). Aztán megsérült. Visszajött ugyan a szezon végére, de nem volt az igazi. Majd Burrow-val. Marad az utolsó évére, aztán meglátjuk jövőre.
Paul Richardson: Kell valakinek esetleg?
Josh Doctson: Hagyjuk. Lejárt a szerződése. Maddenben talán nyert egy meccset nekem, ha megteszi jövőre is, azt már nem nekem fogja.
Zach Pascal: Kellemes meglepetés. 41 elkapás, 607 yard, 5 TD. A szállodás helyett egész jól elkaristolt egy ideig. Kapott is egy hosszabbítást a Coltstól úgy, hogy az előszezonban még jöttek róla olyan hírek is, hogy nem éri meg a keretszűkítést se. Szotyiért az enyém még két évig. Visszahordást is vállal.
Tim Patrick: Megint sérült volt sokat, amikor játszott sem volt több peremembernél. Annak még mindig jó. Eldöntöm márciusig, hogy mi legyen vele. Hajlok felé, hogy mélységnek megtartom, ha nem találok nála jobbat vállalható árért.
Ted Ginn Jr.: Egy év, vetmin. Kukázok majd helyette valaki mást az FA piacról. Cserének nem volt rossz.
Antoine Wesley: IRL Ravens PS. Nálam 7/39 volt, és ment PS-re. Úgy tűnt egy ideig a nyáron, hogy benne lesz a keretben. Nem lett. De nem is engedték el teljesen a kezét. Meglátjuk.

TE:
Egy fasza veterán és két futottak még. Lehet itt azért alakítani még.
Jared Cook: FA-n jött. Megérte az árát. a PFF-nél 9. legjobb. Tavalyhoz képest visszaesett, de a new orleansi elkapó szekcióban ez talán nem is csoda. Biztos a helye.
Jordan Thomas: Többet vártam tőle. Nagyon valószínű cut, nem hiszem, hogy bárki adna érte bármit.
Nick Vannett: Seattleben sem volt jó, Pittsburghben sem lett az. Kifut a szerződése. Tőlem nem kap újat.

OL:
A támadófal olyan volt, mint egy a sajt, amiben több a lyuk, mint az anyag, mikor tavaly február végén megörököltem a rostert. Nem meglepő módon top priority volt a drafton is és előtte is. Sikerült legalább a kezdő sort összerakni egy kivétellel, mögöttük viszont elég nagy az űr.
Jason Kelce: A legjobb center a ligában, idén is az volt a PFF szerint. Lejár a szerződése, és nagy a dilemma, mivel már tavaly is cikkeztek róla, hogy nem biztos, hogy folytatja. Nem szeretném, hogy húzzon ő is egy Chris Long-ot májusban, miután faszán kapott egy új szerződést. Erre még aludni kell egy párat.
Garrett Bradburry: Az első körösöm. Nagyon gondolkodtam közte és McCoy közt. Hasonlóan "jó" döntés volt, mint a Mattison-Ozigbo (ld fent). Ha megnyerik a SB-t (nem fogják) mégis szívesen fog visszatekinteni a rookie évére. Kelce örökösének hoztam, amíg Kelce van, addig marad guardban. Az idei teljesítménye miatt is hajlok arra, hogy Kelce maradjon. Csak aztán nehogy Jason átverjen.
Mark Glowinski: Gyenge közepes év volt neki ez, de nyilván marad. Azért többet vártam tőle.
Dion Dawkins: A Bills jobbik tackle-je, 73,3-as PFF rating. Szolid. Rookie contractban van, nyílván marad is.
Bobby Evans: A hátrébb húzott negyedik körösöm. Annyira nem fürödtem be vele, mint a másikkal, de nem is volt jó. Spigó szerintem örül most, hogy kihúztam előle. A jövő még lehet az övé.
Seantrel Henderson: Tavaly eltörött a bokája az első meccsen, előtte évben egész jó volt. Idén annyira nem, hogy ki is vágták. Szerintem nálam is ez lesz a sorsa. FA-n hoztam, még licit is volt ére, nem volt jó kör.
Elijah Wilkinson: Mélységnek marad, szotyiért, ha FA-n nem találok jobbat.
Shon Coleman, Rees Odhiambo: Szotyis szerződésük lejár, az egyik IRL FA, a másik talán sérült, de nem játszik az biztos. Mehetnek.

DI:
Itt nem lesz változás. Bár van itt minden mint a búcsúban. Sérültek a szezon elején, be nem váltott ígéret, és a meglepetés sztár.
Harrison Phillips: Amíg játszott nagyon jó volt. 3 meccsen. Újonc szerződés. Jövőre találkozunk.
Tyrone Crawford: Az egyetlen dallasi a csapatban. FA-n jött. Nem volt jó, de sérülten játszott, és a 6. meccs után belátta, hogy mindenkinek jobb, ha kés alá fekszik. Jövőre ugyanitt.
Steve McLendon: Borzasztóan sajnálom, hogy nem több éves szerződést kapott a free agency piacon, ráadásul annak is a 3. körében kukáztam, még talán licit sem volt rá. Ehhez képest 12. legjobb DI, 79,8-as PFF grade-del, úgy, hohgy Quinnen Williams is a keretben van. Nem láttam jönni. Ajánlatot biztos kap hosszabbításra, a kérdés, neki elég lesz-e, azért már nem mai gyerek.
Greg Gaines: 4. körös volt IRL, 6. kör nálam az IRL darft után azt hittem nagyot fogtam vele. IRL nagyobb csalódás volt szerintem, bár a Suh után maradt űrt nem könnyű betölteni. Offseasonben szépeket írtak róla eleinte, aztán ahogy haladt előre az idő, szép lassan kiszorult. Majd visszakerült a snapek 20-30%-ában. Szerencsére az se volt jobb, akit a helyére raktak. Kíváncsi vagyok mi lesz vele, most, hogy Wade Phillipsnek kitelt LA-ben az ideje. 6. körösként szotyit keres még évekig.

ED:
Egy kivételével óriási csalódás az egység.
Nick Perry: Tudtam, hogy kockázatot vállalok vele, de álmomban nem gondoltam, hogy még szezon közben sem szedi fel senki. Valaki? Biztos nem? Cut. Legalább megtakarítok rajta egy csomót.
Marcus Davenport: Örökölt játékos, újonc szerződéssel. PFF #18 84,1 ponttal. Fény az éjszakában.
Jachai Polite: Valahol nem volt meglepő így utólag, hogy bust lett. Iskolapéldája annak, hogyan játszd ki magad az első körből. A production viszont megvolt előtte az egyetemen, így nagy rizikóval akár lehetett volna belőle nagy nyeremény is. Nem jött be, hogy ráraktam a kocsit a pirosra. A Jets elvitte 3. körben (én 2/14-en), de Gase mester miután megszabadult védelmező GM-jétől, őt is elküldte a szezon előtt. A szezont a Seahawks PS-ben kezdte, és a Rams PS-ben fejezte be. Kíváncsi vagyok mi lesz vele. Nagyon. Egyelőre nem vagyok hajlandó elismerni, hogy rossz döntést hoztam.
Ogbonnia Okoronkwo: All Big-12 volt Oklahomában, tavaly 5. körben kelt el, egész évben IR-en volt. Tampából trade-eltem, Többet vártam tőle, de marad, főleg, hogy franc se tudja mi lesz most a csapatában a labda innenső oldalán. Vagy nem.
Stephen Weatherly: Rossz volt a PFF-ben, nagyon. Még azért utánanézek jobban, mert nem igazán követtem, de sokkal valószínűbb, hogy nem kap új szerződést.

LB:
A cap 13,8%-a megy el rájuk. Ez az egység is egyben marad. Itt is volt minden. Hosszabbítás, ami azért drága volt, sztár trade útján, draft-on bejöttek, draft bust, UDFA star. Alapvetően nem tervezek nagy változtatásokat az egységben, talán egy kivétellel. Az egység nagy része évekig itt marad valószínűleg.
Bobby Wagner - Mike: Nem tudta hozni a tavalyi szintet, bár first team all pro lett idén is, amit mondjuk nem igazán értek. PFF 75,5, ami a 12. helyre volt elég. Érinthetetlen még úgy is, hogy a fenti 13,8%-ból 7,1% ő maga.
Anthony Barr - Sam: Hosszabbítottam vele. Sok pénzt keres, jövőre még többet fog, a 13,8%-ból ő 4,6% volt idén, jövőre majdnem a fele, és hát nem játszik egy ligában Wagnerrel. A pénzét nem szolgálta meg, de valószínűleg marad, de ha valakinek kell, nyitott vagyok. Ha jövőre is ezt nyújtja, akkor egyértelmű cut.
Dre Greenlaw - Will: Gyémántot találtam az UDFA börzén a személyében. IRL 5. körös volt, a nem túl acélos Razorbacksben játszott egyetemen. Semmit sem tudtam róla, a karaktere miatt vittem el, az UDFA börze előtt az IRL draft után írták róla a twitteren, hogy első évesen kb mindent kockáztatva megmentett egy csajt attól, hogy félájultan valaki hazavigye a pubból. Két kislányom van, nálam az ilyen számít. Azt mondták róla, hogy túl kicsi, NFL-ben nem lesz elég. Ehhez képest alapember lett a ninersben már a rookie évében, ehhez nyilván kellett sérülés is, de megragadta a lehetőséget. Ő szerelt a goal line-on az utolsó fordulóban, aminek köszönhetően csak most hétvégén játszanak. Ha egy valakit ki kell emelnem az első évemből itt, az ő.
Drue Tranquill - Mike/Will: szolid évet hozott le a nem jó Chargersban. 3. körös volt nálam, IRL 4. Szotyiért van itt. PFF #25, ami azért szolid, a grade-jét nem írom le, mert sátáni szám.
Eric Wilson - Will: Örökölt, szotyiért. PFF #21, szolid 68,7. Marad, de ha valaki trade-elne érte, meghallgatom.
Marquell Lee - Sam: Kb egész évben sérült volt. RFA. Meglátjuk.
Te'Von Coney - Mike: Óriási negatív csalódás az ő sorsa. a PFF első 100-ba tette. Én 4. körben vittem. Ehhez képest esélye sem volt Oaklandben keretbe kerülni, decemberben felszedték PS-be. Mivel nálunk korábban lezajlanak a dolgok, minthogy IRL bármi kiderüljön megtartom, mert 4. körös volt, és nem értem még mindig (bár a workouot eredményei azért adnak némi támpontot, de ezt a PFF is hogy nézhette be ennyire?).
Joe-Giles Harris: Nálam PS, Jaguarsnál keretben van, de csak special teamer. UDFA find. Meglátjuk.
Tre Watson: Nálam PS, IRL FA, keretbe se került. UDFA find. Mehet.
Tyrel Dodson: Projectnek mondták, írogatták is róla, hogy bekerülhet. Aztán májusban lett egy domestic ügye, ennek ellenére nem küldték el. Eltiltották. Az lejárt, kivágták, aztán PS-be rakták. Megvárom mi lesz vele, mert valószínűleg McDermott mester is látott valamit benne, ha nem küldte el a rendőrségi ügye után rögtön.

S:
A cap 10,7%-a megy rájuk, ennek a fele kb haszontalanul.
Jahleel Addae: Drága de legaláb nem jó. A szerződése lejár, Mehet.
Earl Thomas: Nem ez volt a legjobb éve, de hát Earl Thomas. Ha már IRL nem jött Dallasba, itt nálam van. Csilliárdért is marad, ha nem jön valami fasza kis ajánlat, amit viszont kétlek.
Tracy Walker: Pislákoló fény a detroiti éjszakában, és szotyiért az enyém. PFF #24.
Marcus Allen: kuka.
Eric Rowe: Kakukktojás, mivel CB-ként van nálam, de IRL a Fitzpatrik trade után S lett, és kapott is új szerződést. Egy évre hoztam, mivel sérülékeny és féltem elköteleződni az injury historyja miatt. De meg fogom kínálni hosszabbítással. Köszi a tippet, Paul!
Montre Hartage: PS-en van nálam, 7. körös, IRL UDFA-ról Miami. Szezon közben vitték fel a PS-ből, marad, de lehet én hagyom CB-nek főleg hogy, ld lent.
Jojo Macintosh: PS nálam, nem került csapatba, sajnálom, sajnos kuka.

CB:
Óriási lyukak, top priority lesz ez az egység, kb nincs senki, mivel tavaly egy éves emberekkel töltöttem fel ezt a csapatrészt, mondván majd idén.
Trumaine Johnson: Egy évre hosszabbítottam vele tavaly, jól tettem, hogy csak ennyire. Mehet Isten hírével.
Teez Tabor: Örökölt. IRL FA. Itt is az lesz, cut.
Dominique Rodgers-C: Egy évre jött. Mehet.
Nate Hairston: szotyiért volt itt. Nem az ő éve volt, ahogy sokaknak nem az volt az ő csapatában. Mehet.
BW Webb: Egy évre volt itt. Mehet.
Jordan Miller, Stephen Denmark: Előbbi 5. körös csere corner az Atlantában, nálam UDFA. Developmental, marad. Dánia Istvánt eleve projectnek vitték 7.körben Chicagoba, WR-ből képezték át egy noname college-en (Valdosta State). Megvárom mi lesz belőle, marad.

K:
Daniel Carson: Nem jó, de nem is tragikus. Ha valakinek kell, viheti.

P:
Cory Carter: Az előszezonban elbukta a Billsben a csapatba kerülést. Waive.
Jack Fox: Colquittel küzdött a csapatba kerülésért, de csak ugyanolyan jó volt, ezért nem csinálták meg Colquittel, hogy 40-hez közel a szerződése utolsó előtti éve előtt kivágják. Nem tudom mit csináljak vele. Azért nem lesznek álmatlan éjszakáim.

LS:
Andrew East: Azt hiszem most nincs csapata. Maddenbe jó lesz.
4 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.
dankodavid
Jövőre írunk kikérőt az asszonynak, hogy 20 napig nélkülözőn pár órára! 😂
Klaci79
Engem mondjuk keresztre feszítene ha három hétig naponta ezzel tölteném az időt. A draft közben bejott a szobába, ránézett a szépen kiszinezett draft boardomra, és konkrétan kiröhögött 🙈😂
Lényeg a lényeg, Dávid, nagyon köszönjük, és riszpekt
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
ahhoz képest, hogy a Denvert idén is bottom 10-be vártam a skill pozik miatt, egész jól állnak a főcsoportdöntőben 😀
kristof
Tyrod Taylor a legnagyobb király
Löfli
Pisont István nem likeolta ezt a hozzászólást.
iktriad
Illés Béla se.
6 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Cowboys Draftismertető (Értékelő majd 2021 februárban):

A hét elején kezdtem írni, csak nagyon nem volt időm befejezni. Ahol a draft új infókat adott, azt UPDATE jeligével beszúrtam a szövegbe.
És akkor lássuk-

2/7: Jalen Reagor, WR, TCU

A WR szekcióm a draft előtt nem volt az igazi, ezért elsőre ide akartam húzni. Már az 1/28-cal is őt húztam volna, így külön örültem, hogy Ádi megkeresett jóval a draft előtt egy trade-del, és megkaptam Blake Jarwint és a letrade-et 2/7-re. Reagor egy slotban, és szélen is használható robbanékony elkapó, az én "szerencsémre" az utolsó éve nem sikerült jól, már ami a számokat illeti. Mondjuk egy true freshman dobált neki, pontos passzt az esetek 31%-ában látott (talán csak 4-en kaptak rosszabb arányban pontos passzokat az FBS-ben), slotban szinte alig használták tavaly, pedig az is fekszik neki eléggé. Szerintem sure fire első körös, az utolsó mockok már kezdik első körbe is rakni. Februárban meglátjuk, de sérülést kivéve nem látok olyan scenáriót jelenleg, hogy ne robbanjon be rögtön. UPDATE: a nagy hármas után ő volt az első IRL, aki kiment, bőven első körben. Kb ott ahol vártam. Mondjuk az „okosok” azt mondják reach. Szerintem nem. Dallas szurkerként annak nem örülök, hogy az Eaglesbe ment, de legalább nem egy Truby féle fogalmatlan QB dobál majd neki. Párszor meg fogja égetni a Dallas secondary-t az biztos. Djax meg mehet nyugdíjba.

3/18: Antonio Gibson, RB, Memphis

Ezt a picket a 2/28-as pick elcserélésével szereztem. Bryan Edwards-ot akartam húzni, hogy legyen egy nagydarab elkapóm is (olyan nemigen volt a rosteremen, aki IRL pályát is látott practice squad-on kívűl), de úgy voltam vele, ha a második közepéig nem megy ki, akkor már lecsúszik a harmadik közepéig is (korábbi big board-okon, sőt egy-két frissen is 100. hely körül vagy később volt, az újabbakon már top 50). A Broncos vitte ki 2/27-re. Ha enyém marad a 2/28, lett volna gutaütés és pánik is, így nem lett. Hanem húztam helyette egy RB-t, legalábbis többek szerint azt. Na nála volt felhördülés a chatben. Reach!!44! Mondá az egyszeri bowl.hu-s. Szerintem nem az. Láttam olyan big board-ot, ahol top 50-es volt, az talán túlzás, de nekem kellett egy elkapni tudó RB (Ekeleren gondolkodtam korábban - ő tenderrel maradt a csapatánál -, de aztán úgy voltam vele, hogy megoldom a draftról). Gibson, olyan mint Tony Pollard, csak jobb, ő meg 4. körös volt. Ő is többnyire slot elkapó volt, vagy running back. Tehát kezei vannak, de azért a sample size nem túl nagy, nincs nagyszámú backfieldről indult snapje, talán azt is mondhatnám, hogy elég kevés van 😀. A nagyoknál RB lesz szvsz, mint Pollard, ha mégsem, akkor majd jövőre megoldom "megint" az elkapni tudó RB-t, FA-n vagy drafton, vagy berakom egy későbbi szerzeményemet RB-be, merthogy ld lent. UPDATE: A Redskins szedte ki 3/2-n. RB-ként mondták be a nevét. Most már kíváncsi vagyok, hogy benne lesz-e a vassadi féle NFC EAST azt, hiszed, hogy steal pedig dehogy válogatásban (szerintem nem).

3/22: Leki Fotu, DI, Utah

A FA után nem jött fel elsőre, hogy nagyon kellene DI, de jobban megnézve, az egység iparoslegények gyülekezete, amin javítani kellett. Greg Gaines, ahogy írtam a szezonértékelőben is, valószínűleg nem csak nekem, hanem az IRL Rams-nek is csalódás. Főleg, hogy McLendon túl éhes volt szerződés ügyileg, kellett egy nagytestű run stuffer. Fotu lett az. Szerintem értékén fogtam kb. Ettől függetlenül csúnyán benéztem, hogy Davidson még a boardon van, nálam első körös volt. Nem olyat kerestem, mint ő, de ha nem nézem be, kiviszem gondolkodás nélkül. A Pecc nem volt ilyen vakegér. UPDATE: Bár nem ment ki a 3. kör végéig IRL, szerintem a 4. elején kiszedi valaki, nem gondolnám, hogy nagy különbség lenne IRL meg köztünk. UPDATE 2: 4/8-on ment ki, tehát nagyjából ott, ahol én kivittem. A Cardinals vitte ki, ami azért furcsa, mert a Cards az idei FA-n vitte oda Jordan Phillips-et. Azért el tudom képzelni, hogy kijátsza a kezdőből előbb-utóbb.

3/25: Reggie Robinson, CB, Tulsa

Április elején került a radaromra. 9,64-es RAS (relative athletic score), elit, talán csak CJ Henderson volt jobb nála. A draftnak úgy mentem neki, hogy a kezdő CB sorom megvan (Howard, Witherspoon, Hilton), a cserékről meg még nem igazán lehet tudni, hogy milyenek, tavaly draftolt / UDFA-n kukázott mind, úgyhogy kellett egy CB, akiből még lehet cserebogár. Elképzelhető, hogy egy kicsit reach, bár ha IRL a 4. körben megy ki, ennyit vállalok. 5. elején már szerintem sansztalan, hogy bent lett volna nálunk, és nem láttam esélyét, hogy ilyen kis különbséggel valaki tradeljen csak picket, játékosokra nem voltam kíváncsi. Itt is volt felhördülés, hogy reach. Való igaz, hogy Amik Robertson magasabban volt a boardom-on, de valamiért Robinson szimpatikusabb volt, ezért őt húztam ki. Nálam Reggie 79. volt, úgyhogy mini stealnek is mondhatnám. UPDATE: A 3. kör végével mind Robertson (nálunk vassadi szedte ki a negyedik elején), mind Robinson bent van még. Szerintem nem sokáig. UPDATE 2: 4/17-en ment ki. OK, legyen egy kicsit reach. Egyrészt külön öröm, hogy IRL is Cowboy lett, másrészt a snapszám Diggs és Awuzie mögött azért nem lesz eget verő az első évben, de legalább nyugodtan tud tanulni. Szezon végén viszont 4 DB szerződése jár le. Eből kettő corner. Úgyhogy 21-ben akár még a kezdőben is találhatja magát. UPDATE 3: Robertson 4/33-ra ment ki.

3/31: Matt Peart, OT, Connecticut

A falam jobb oldalára ráfért az erősítés, Bobby Evans tavalyról nem robbantott, az IRL Ramsben Havenstein fiatal, Whitworth a túloldalon pedig öreg, mint az országút, de 3 évre hosszabbított. Úgyhogy kellett ide ember. Itt Bartch és Peart volt bent. A kis school-tól tartottam, ezért Peart-ot vittem (mondjuk a UConn sem egy power house, de azért onnan már jött ki all pro nem is olyan rég, mondjuk CB), bár mindkettőben megvan a kezdő potenciál. UPDATE: 3/35-ön ment ki, azaz kb ugyanott, ahol én húztam. Giants. Nate Solder mögé. Előbb utóbb kezdő lesz.

5/2: Lynn Bowden, WR, Kentucky

Nagyon szerettem volna Markus Bailey-t, két sulit követek jobban. A Purdue-t és a Texast. Bailey-re már tavaly felfigyeltem. Egészségesen top 50 szvsz, csak hát már másodszor szakadt el az ACL-je. Őt vittem volna itt az egyik 5. körös pickkel, de mikor megláttam, hogy Bowden bent van, vérző szívvel, de elengedtem Bailey-t (nem hittem, hogy le fog csúszni a 7. közepéig). Több mockban is simán top 100-as volt Bowden. Igazi svejci bicska. Pff-nél talán QB-ként volt a big boardon. Ugyanis egy WR/RB hibrid, aki mellette QB is tud lenni. A Kentuckyban kb a szezon felét QB-ként tlta, mert mindenki lesérült a rosteren irányítóposzton. Kincs. Ha esetleg Gibson WR lesz Washingtonban, akkor lesz majd Bowden RB. Olyan, aki tud elkapni is, sőt dobni is. Ilyet még Tompa Brady sem tud, ahogy azt láthattuk. UPDATE: 3/16-on vitte ki a Raiders. Mayock azt mondta, hogy szerinte ilyen „Joker” RB lesz. Jól ki fogja egészíteni Jacobs-ot. Jó helyre került. Meglátjuk. Még az is lehet, hogy kiszorítja Carrt. 😀

5/3: Collin Johnson, WR, Texas

Kellett egy nagydarab WR, a többnyire mélynövésű WR különítményembe. Bryan Edwardsról lemaradtam bőven, úgyhogy a hátsóbb körökben kellett körülnéznem. Johnson 6-6, ráadásul a Texasra járt, úgyhogy legalább innen sikerült behőzni valakit a két kedvenc egyetemről. Nálam 4. körös volt. Nagydarabsága okán contested catchek esetén jó haszna lesz, elszakadni annyira nem tud, kell idő míg felgyorsul, cserébe erőből sokmindent megold, mélységi célpontnak is jó és a catch radius-a is kiváló. A tavalyelőtti szezonja jobb volt, tavaly sérülések hátráltatták. UPDATE: A Jags vitte ki 5/20-on. Minden valószínűség szerint Chark cseréje lesz akkor így.

5/8: J.R. Reed, FS, Georgia

Csere FS-t kerestem Earl Thomas mögé. Reed tökéletesnek tűnik. Az adottságai nem a legjobbak, de egy okos játékos. Nem feltétlenül kérem számon rajta kezdő potenciált. Earl Thomas mögé minek. Mondjuk neki is tört már el lába, de majd megoldjuk. UPDATE: UDFA lett az istenadta, de ahogy látom a sajtóban, ez nemcsak engem lepett meg. Mondjuk ez nem jelent semmit. IRL A Jaguarshoz írt alá. Na ott még akár kezdő is lehet, UDFA-ként.

7/28: JaMychal Hasty, RB, Baylor

Gyors, change of pace típusú back. Kezei is vannak. Lehet, most már sok lesz a jóból. Középen azért nem szeret futni, de hát ki szeret? UDFA lett, de a 49ers szerződtette. Érdekes. Ha rostert fog (Mostert, Coleman, McKinnon van előtte). Akkor az NFC döntőn 4 TD-t szerez, de ez sajnos hiábavaló lesz mivel a Cowboys még több pontot pakol fel a táblára.

7/32: Josiah Deguara, TE, Cincinnati

A végéhez közeledve, nem hagyhattam a boardon. Nálam 5. körös volt, és talán rajta kívűl nem is volt olyan még egy akkor már. Lehet, hogy ő a következő Kelce? Gondoltam. És az analógiák száma egyre csak nő. Cinciből jött. És IRL 3. körben választotta a GB, mint Kelcét Ha ez bejön, ez llesz a draft stealje, ha nem, akkor is steal, mert 5.-en van értéken szerintem.

7/35: Luq Barcoo, CB, San Diego State

Kis egyetem, nemrég került a radarra. Nem tudom mit várjak tőle. Videói ígéretesek. UDFA lett, Jaguarshoz írt alá. Na oda elfér simán. A roster fogást borítékolom.
7 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
@Spigo, ez combos keret lett 😊
somoskovig
Madden sim majd kicsinálja 😜
6 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Egy apró odaszúrással megjegyezném, hogy "Spigo embereinek" is hála, idén nem volt autopick.

Köszi mindenkinek az élményt!
Már várom az udfa kukázást!
10 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Sziasztok!
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Nincs a maddennek semmi baja a realitashoz közeliséggel, a Cowboys akkor is kikap a divisionalben legkésőbb, ha egyébként jó. Ez olyan, mint hogy a fű zöld, az ég kék.
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
Megtisztelő, hogy ilyen nagy formátumú atomfizikusokkal játszhatok együtt.
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 340
ma nem adok hálát semmiért.
valaki hagyja már nyerni a colts-ot, nem szeretnék trevor lawrence-et a divizóban.
köszi!