ljambrik

Dallas Cowboys Purdue Boilermakers

ljambrik
Utoljára láttuk
3 napja
Regisztrált
több mint 2 éve
Fórum hozzászólások
432


Utolsó 10 fórum hozzászólás

7 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Segítsetek ki psl. Ezt most mire? Nevetni szeretnék.
kristóf17
Tommy Tremble-t a harmadik körben draftoltam. Ádi bemondta rá, hogy orbitális reach. Megkérdeztem miért. Szerinte csak blokkolni tud, vagy valami ilyesmi, ezért. Még hozzátette, hogy az ő boardján Tommy Tremble a 157. volt. Majd a Panthers kiválasztotta a harmadik körben, ameit én egy "157." ideírásával nyugtáztam. Amit az ÁDi azzal, hogy attól, hogy a Panthers is bereachelte, még nem lett több annál, ami
(szerinte). Majd a harmadik körben elkapott egy 30 yardos passzt, és futott egy TD-t, amit én újra a "157." ideírásával nyugtáztam, amelyet az Ádi gyerekességre utaló jelentéstartalommal bíró mémmel nyugtázott az ő részéről. Erre a múlt héten elkapott egy TD-t, amely hírre én nem kaptam fel a fejem. De úgy látom a társaság hiányolja a reakciómat. A "f@sszopós" mémet, azért kicsit erősnek tartom. Mindenesetre a CJ Henderson trade keretében, a szezon eleji #1 tight end Dan Arnold már Jacksonvill-ben van. A poszton így Tommyboy előtt már csak a vagy-bust-vagy-nem Ian Thomas van.
7 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
ezt most kihagytam, bocs, srácok. elkerülte a figyelmemet. Sebaj, lesz még ilyen. Egy tight endet már kiszorított már a csapatból maga elöl... 😉
not bad for an H-Back 😀
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
157.
1 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
na most akkor, addig is amíg Bill bácsi trade-el majd Jimmy G-ért, örülök, és továbbra is eladó az 1/1

Szerkesztette: ljambrik
2 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Köszi Ádi! Most elgondolkodtam, hogy eladó-e az 1/1, van rá egy szezonom átgondolni. A 158-as számot viszont fogom én még ide posztolni 😜.
ljambrik
Hát, nem tudom Mac hányszor fog tökéletes passer ratinget produkálni, de legyen úgy.
vassadi
Tommy Tremble big boardodon elfoglalt helyére gondoltam, de lehet már rosszul emlékszem 😂
2 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Köszi Ádi! Most elgondolkodtam, hogy eladó-e az 1/1, van rá egy szezonom átgondolni. A 158-as számot viszont fogom én még ide posztolni 😜.
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
1/2 eladó, in case anyone interested...
ljambrik
Akarom mondani, az 1/1 eladó
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
1/2 eladó, in case anyone interested...
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Majdnem megvertem a Bengalst. Azért örülök hogy csak majdnem.
3 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
most már minek kezdenek el nyerni?
oda az 1/1, a cowboys az új jets. bravúros.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Cowboys szezon értékelés:

QB
Jónak tűnt az egység az év elején egy top formában lévő, de karrierje vége felé haladó veteránnal, egy prime backuppal és egy feltörekvő újonccal. Év végére már más a kép, és nem az újonc miatt.
Phillip Rivers: A tavalyi éve alapján úgy gondoltam van még benne két jó év. Hát nem volt. Meccsek mentek el rajta. ESPN QBR 50 alatt, ami a 22. helyre elég, PFF 74,3 (17.), TD/INT 23/20. Alszom még rá párat, hogy eldöntsem, mi legyen vele. Ilyen közepes teljesítményhez képest csilliárdokat keres. Az év egyik nagy csalódása, szerintem nem csak nekem.
Teddy: FA-ben szedtem fel, volt is érte egy kis küzdelem, gondoltam jó lesz arra az időre, mikor kifut Rivers szerződése, addig meg egy top minőségi backup, QB-t draftolni nem akartam még két évig biztos. 2021-re biztos kezdő lesz valahol, talán már előtte is. Lehet, nem csinál semmi különöset, mégis hozott egy 5-0-t. Örülök, hogy nálam van.
David Blough: UDFA börzén kukáztam szotyiért. A Purdue-ról ismertem. A körülmények összejátszása folytán játéklehetőséget is kapott. Hát nem egy Drew Brees egyelőre (pedig hát texasi és a Purdue QB-ja volt), de 3rd stringnek jó, szotyiért főleg.

RB
Itt volt hiányérzetem a keret összeállítása után, de priorizálni kellett, az OL pedig sokkal inkább az volt. Idén is előjött az örök igazság, hogy OL nélkül a futó semmit se ér. Értékelhetőt egyikőjük tett csak le az asztalra. Ezen a poszton kell még mókolni.
Latavius Murray: Jó igazolás volt, csak kellene mellé/mögé más is. PFF-en 14 hellyel jobban zárt, mint Kamara. Ezt azért nem gondoltam volna, de nem is értékelem túl. Örülök neki, csak kellene mellé egy futó, aki elkapni is tud.
Rod Smith: Egy éves, vetmin. Keretfeltöltés. Mehet Isten hírével. A szezont talán a Raidersnél fejezte be. Az öcsinek sem sikerült jól a szezon, neki se, de legalább az öccse bele tud rakni a családi kasszába rendesen.
Devine Ozigbo: Nálam 6. körös volt, közte és Mattison közt vaciláltam. Khm. Viszont legalább nem ő volt a legrosszabb döntés a drafton, ld lejjebb. A keretszűkítést nem élte meg a Saintsnél, a Jaguars felszedte azonnal, de lehetőséget nem igazán kapott. Jaguarsban 3. számú futó, utolsó fordulóban kapott lehetőséget, a világot nyilván nem váltotta meg. Valószínűleg marad.
Ty Montgomery: Egy éves, vetmin, mélységnek. Mehet amerre szeretne.

WR:
Amikor megkaptam a rostert még itt volt Julio, horror árért. Sokan köveztek itt, hogy eladtam, de nem bántam meg, csak egy kicsit (azt hogy mást nem vágtam ki, azt igen, de az nem ide tartozik). Nem ez a legerősebb része a rosternek, és akkor még finom voltam. De azért nem is siralmas a helyzet. Prioritás lesz a poszt, még jó, hogy az idei WR class elég extra lesz.
John Ross: A szezon elején úgy tűnt, hogy végre igazolja, miért volt első körös (270yard, 3TD az első két meccsen). Aztán megsérült. Visszajött ugyan a szezon végére, de nem volt az igazi. Majd Burrow-val. Marad az utolsó évére, aztán meglátjuk jövőre.
Paul Richardson: Kell valakinek esetleg?
Josh Doctson: Hagyjuk. Lejárt a szerződése. Maddenben talán nyert egy meccset nekem, ha megteszi jövőre is, azt már nem nekem fogja.
Zach Pascal: Kellemes meglepetés. 41 elkapás, 607 yard, 5 TD. A szállodás helyett egész jól elkaristolt egy ideig. Kapott is egy hosszabbítást a Coltstól úgy, hogy az előszezonban még jöttek róla olyan hírek is, hogy nem éri meg a keretszűkítést se. Szotyiért az enyém még két évig. Visszahordást is vállal.
Tim Patrick: Megint sérült volt sokat, amikor játszott sem volt több peremembernél. Annak még mindig jó. Eldöntöm márciusig, hogy mi legyen vele. Hajlok felé, hogy mélységnek megtartom, ha nem találok nála jobbat vállalható árért.
Ted Ginn Jr.: Egy év, vetmin. Kukázok majd helyette valaki mást az FA piacról. Cserének nem volt rossz.
Antoine Wesley: IRL Ravens PS. Nálam 7/39 volt, és ment PS-re. Úgy tűnt egy ideig a nyáron, hogy benne lesz a keretben. Nem lett. De nem is engedték el teljesen a kezét. Meglátjuk.

TE:
Egy fasza veterán és két futottak még. Lehet itt azért alakítani még.
Jared Cook: FA-n jött. Megérte az árát. a PFF-nél 9. legjobb. Tavalyhoz képest visszaesett, de a new orleansi elkapó szekcióban ez talán nem is csoda. Biztos a helye.
Jordan Thomas: Többet vártam tőle. Nagyon valószínű cut, nem hiszem, hogy bárki adna érte bármit.
Nick Vannett: Seattleben sem volt jó, Pittsburghben sem lett az. Kifut a szerződése. Tőlem nem kap újat.

OL:
A támadófal olyan volt, mint egy a sajt, amiben több a lyuk, mint az anyag, mikor tavaly február végén megörököltem a rostert. Nem meglepő módon top priority volt a drafton is és előtte is. Sikerült legalább a kezdő sort összerakni egy kivétellel, mögöttük viszont elég nagy az űr.
Jason Kelce: A legjobb center a ligában, idén is az volt a PFF szerint. Lejár a szerződése, és nagy a dilemma, mivel már tavaly is cikkeztek róla, hogy nem biztos, hogy folytatja. Nem szeretném, hogy húzzon ő is egy Chris Long-ot májusban, miután faszán kapott egy új szerződést. Erre még aludni kell egy párat.
Garrett Bradburry: Az első körösöm. Nagyon gondolkodtam közte és McCoy közt. Hasonlóan "jó" döntés volt, mint a Mattison-Ozigbo (ld fent). Ha megnyerik a SB-t (nem fogják) mégis szívesen fog visszatekinteni a rookie évére. Kelce örökösének hoztam, amíg Kelce van, addig marad guardban. Az idei teljesítménye miatt is hajlok arra, hogy Kelce maradjon. Csak aztán nehogy Jason átverjen.
Mark Glowinski: Gyenge közepes év volt neki ez, de nyilván marad. Azért többet vártam tőle.
Dion Dawkins: A Bills jobbik tackle-je, 73,3-as PFF rating. Szolid. Rookie contractban van, nyílván marad is.
Bobby Evans: A hátrébb húzott negyedik körösöm. Annyira nem fürödtem be vele, mint a másikkal, de nem is volt jó. Spigó szerintem örül most, hogy kihúztam előle. A jövő még lehet az övé.
Seantrel Henderson: Tavaly eltörött a bokája az első meccsen, előtte évben egész jó volt. Idén annyira nem, hogy ki is vágták. Szerintem nálam is ez lesz a sorsa. FA-n hoztam, még licit is volt ére, nem volt jó kör.
Elijah Wilkinson: Mélységnek marad, szotyiért, ha FA-n nem találok jobbat.
Shon Coleman, Rees Odhiambo: Szotyis szerződésük lejár, az egyik IRL FA, a másik talán sérült, de nem játszik az biztos. Mehetnek.

DI:
Itt nem lesz változás. Bár van itt minden mint a búcsúban. Sérültek a szezon elején, be nem váltott ígéret, és a meglepetés sztár.
Harrison Phillips: Amíg játszott nagyon jó volt. 3 meccsen. Újonc szerződés. Jövőre találkozunk.
Tyrone Crawford: Az egyetlen dallasi a csapatban. FA-n jött. Nem volt jó, de sérülten játszott, és a 6. meccs után belátta, hogy mindenkinek jobb, ha kés alá fekszik. Jövőre ugyanitt.
Steve McLendon: Borzasztóan sajnálom, hogy nem több éves szerződést kapott a free agency piacon, ráadásul annak is a 3. körében kukáztam, még talán licit sem volt rá. Ehhez képest 12. legjobb DI, 79,8-as PFF grade-del, úgy, hohgy Quinnen Williams is a keretben van. Nem láttam jönni. Ajánlatot biztos kap hosszabbításra, a kérdés, neki elég lesz-e, azért már nem mai gyerek.
Greg Gaines: 4. körös volt IRL, 6. kör nálam az IRL darft után azt hittem nagyot fogtam vele. IRL nagyobb csalódás volt szerintem, bár a Suh után maradt űrt nem könnyű betölteni. Offseasonben szépeket írtak róla eleinte, aztán ahogy haladt előre az idő, szép lassan kiszorult. Majd visszakerült a snapek 20-30%-ában. Szerencsére az se volt jobb, akit a helyére raktak. Kíváncsi vagyok mi lesz vele, most, hogy Wade Phillipsnek kitelt LA-ben az ideje. 6. körösként szotyit keres még évekig.

ED:
Egy kivételével óriási csalódás az egység.
Nick Perry: Tudtam, hogy kockázatot vállalok vele, de álmomban nem gondoltam, hogy még szezon közben sem szedi fel senki. Valaki? Biztos nem? Cut. Legalább megtakarítok rajta egy csomót.
Marcus Davenport: Örökölt játékos, újonc szerződéssel. PFF #18 84,1 ponttal. Fény az éjszakában.
Jachai Polite: Valahol nem volt meglepő így utólag, hogy bust lett. Iskolapéldája annak, hogyan játszd ki magad az első körből. A production viszont megvolt előtte az egyetemen, így nagy rizikóval akár lehetett volna belőle nagy nyeremény is. Nem jött be, hogy ráraktam a kocsit a pirosra. A Jets elvitte 3. körben (én 2/14-en), de Gase mester miután megszabadult védelmező GM-jétől, őt is elküldte a szezon előtt. A szezont a Seahawks PS-ben kezdte, és a Rams PS-ben fejezte be. Kíváncsi vagyok mi lesz vele. Nagyon. Egyelőre nem vagyok hajlandó elismerni, hogy rossz döntést hoztam.
Ogbonnia Okoronkwo: All Big-12 volt Oklahomában, tavaly 5. körben kelt el, egész évben IR-en volt. Tampából trade-eltem, Többet vártam tőle, de marad, főleg, hogy franc se tudja mi lesz most a csapatában a labda innenső oldalán. Vagy nem.
Stephen Weatherly: Rossz volt a PFF-ben, nagyon. Még azért utánanézek jobban, mert nem igazán követtem, de sokkal valószínűbb, hogy nem kap új szerződést.

LB:
A cap 13,8%-a megy el rájuk. Ez az egység is egyben marad. Itt is volt minden. Hosszabbítás, ami azért drága volt, sztár trade útján, draft-on bejöttek, draft bust, UDFA star. Alapvetően nem tervezek nagy változtatásokat az egységben, talán egy kivétellel. Az egység nagy része évekig itt marad valószínűleg.
Bobby Wagner - Mike: Nem tudta hozni a tavalyi szintet, bár first team all pro lett idén is, amit mondjuk nem igazán értek. PFF 75,5, ami a 12. helyre volt elég. Érinthetetlen még úgy is, hogy a fenti 13,8%-ból 7,1% ő maga.
Anthony Barr - Sam: Hosszabbítottam vele. Sok pénzt keres, jövőre még többet fog, a 13,8%-ból ő 4,6% volt idén, jövőre majdnem a fele, és hát nem játszik egy ligában Wagnerrel. A pénzét nem szolgálta meg, de valószínűleg marad, de ha valakinek kell, nyitott vagyok. Ha jövőre is ezt nyújtja, akkor egyértelmű cut.
Dre Greenlaw - Will: Gyémántot találtam az UDFA börzén a személyében. IRL 5. körös volt, a nem túl acélos Razorbacksben játszott egyetemen. Semmit sem tudtam róla, a karaktere miatt vittem el, az UDFA börze előtt az IRL draft után írták róla a twitteren, hogy első évesen kb mindent kockáztatva megmentett egy csajt attól, hogy félájultan valaki hazavigye a pubból. Két kislányom van, nálam az ilyen számít. Azt mondták róla, hogy túl kicsi, NFL-ben nem lesz elég. Ehhez képest alapember lett a ninersben már a rookie évében, ehhez nyilván kellett sérülés is, de megragadta a lehetőséget. Ő szerelt a goal line-on az utolsó fordulóban, aminek köszönhetően csak most hétvégén játszanak. Ha egy valakit ki kell emelnem az első évemből itt, az ő.
Drue Tranquill - Mike/Will: szolid évet hozott le a nem jó Chargersban. 3. körös volt nálam, IRL 4. Szotyiért van itt. PFF #25, ami azért szolid, a grade-jét nem írom le, mert sátáni szám.
Eric Wilson - Will: Örökölt, szotyiért. PFF #21, szolid 68,7. Marad, de ha valaki trade-elne érte, meghallgatom.
Marquell Lee - Sam: Kb egész évben sérült volt. RFA. Meglátjuk.
Te'Von Coney - Mike: Óriási negatív csalódás az ő sorsa. a PFF első 100-ba tette. Én 4. körben vittem. Ehhez képest esélye sem volt Oaklandben keretbe kerülni, decemberben felszedték PS-be. Mivel nálunk korábban lezajlanak a dolgok, minthogy IRL bármi kiderüljön megtartom, mert 4. körös volt, és nem értem még mindig (bár a workouot eredményei azért adnak némi támpontot, de ezt a PFF is hogy nézhette be ennyire?).
Joe-Giles Harris: Nálam PS, Jaguarsnál keretben van, de csak special teamer. UDFA find. Meglátjuk.
Tre Watson: Nálam PS, IRL FA, keretbe se került. UDFA find. Mehet.
Tyrel Dodson: Projectnek mondták, írogatták is róla, hogy bekerülhet. Aztán májusban lett egy domestic ügye, ennek ellenére nem küldték el. Eltiltották. Az lejárt, kivágták, aztán PS-be rakták. Megvárom mi lesz vele, mert valószínűleg McDermott mester is látott valamit benne, ha nem küldte el a rendőrségi ügye után rögtön.

S:
A cap 10,7%-a megy rájuk, ennek a fele kb haszontalanul.
Jahleel Addae: Drága de legaláb nem jó. A szerződése lejár, Mehet.
Earl Thomas: Nem ez volt a legjobb éve, de hát Earl Thomas. Ha már IRL nem jött Dallasba, itt nálam van. Csilliárdért is marad, ha nem jön valami fasza kis ajánlat, amit viszont kétlek.
Tracy Walker: Pislákoló fény a detroiti éjszakában, és szotyiért az enyém. PFF #24.
Marcus Allen: kuka.
Eric Rowe: Kakukktojás, mivel CB-ként van nálam, de IRL a Fitzpatrik trade után S lett, és kapott is új szerződést. Egy évre hoztam, mivel sérülékeny és féltem elköteleződni az injury historyja miatt. De meg fogom kínálni hosszabbítással. Köszi a tippet, Paul!
Montre Hartage: PS-en van nálam, 7. körös, IRL UDFA-ról Miami. Szezon közben vitték fel a PS-ből, marad, de lehet én hagyom CB-nek főleg hogy, ld lent.
Jojo Macintosh: PS nálam, nem került csapatba, sajnálom, sajnos kuka.

CB:
Óriási lyukak, top priority lesz ez az egység, kb nincs senki, mivel tavaly egy éves emberekkel töltöttem fel ezt a csapatrészt, mondván majd idén.
Trumaine Johnson: Egy évre hosszabbítottam vele tavaly, jól tettem, hogy csak ennyire. Mehet Isten hírével.
Teez Tabor: Örökölt. IRL FA. Itt is az lesz, cut.
Dominique Rodgers-C: Egy évre jött. Mehet.
Nate Hairston: szotyiért volt itt. Nem az ő éve volt, ahogy sokaknak nem az volt az ő csapatában. Mehet.
BW Webb: Egy évre volt itt. Mehet.
Jordan Miller, Stephen Denmark: Előbbi 5. körös csere corner az Atlantában, nálam UDFA. Developmental, marad. Dánia Istvánt eleve projectnek vitték 7.körben Chicagoba, WR-ből képezték át egy noname college-en (Valdosta State). Megvárom mi lesz belőle, marad.

K:
Daniel Carson: Nem jó, de nem is tragikus. Ha valakinek kell, viheti.

P:
Cory Carter: Az előszezonban elbukta a Billsben a csapatba kerülést. Waive.
Jack Fox: Colquittel küzdött a csapatba kerülésért, de csak ugyanolyan jó volt, ezért nem csinálták meg Colquittel, hogy 40-hez közel a szerződése utolsó előtti éve előtt kivágják. Nem tudom mit csináljak vele. Azért nem lesznek álmatlan éjszakáim.

LS:
Andrew East: Azt hiszem most nincs csapata. Maddenbe jó lesz.
5 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Dallas Cowboys Draft 2021

1/10 Mac Jones, QB, Alabama
Nem kellett atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy valaki kitalálja, hogy szeretnék QB-t draftolni idén. 1/10-ről a top 3-ban nem igazán lehetett gondolkodni, és mindent IS nem akartam kifizetni egy felmozgásért, így Justin Fields-el, Mac Jones-szal és Trey Lance-szel barátkoztam az elmúlt két hónapban. Ezek közül Mac Jones-t néztem ki végül, majd elkezdtem aggódni, hogy egyre jobb lett a sajtója. Feltételesen megállapodtam letarde-ben draft közbeni időbeli hatállyal, és gondolatban letettem a garast Kellen Mond mellett, arra az esetre, ha Mac Jones nem jönne össze. Ha ő sem lett volna elérhető, akkor Teddyvel megyek neki az évnek, és megpróbálom jövőre, mert bár most a jövő évi QB felhozatal nem tűnik extrának, de tegye fel a kezét, aki bő másfél éve tudta ki az a Joe Burrow, vagy tavaly augusztusban azt, hogy ki az a Zach Wilson. Ezután mikor láttam, hogy a Pecc bejön elém, sűrű bmegek közepette írtam Spigónak, hogy UGYE NEM. Már kezdtem nézni egy pánik pick után, hogy behúzom Surtain-t mint IRL Stephen Jones majd csütörtökön. Trey Lance-től nagyon fáztam korábban, mivel egy másodosztályú run heavy offense-ből jön, tehát egy sötét ló rendkívül kis sample size-zal, és hát Carson Wentz sem az az ajánlólevél, ami 2 éve volt (se), ezért őt nem húztam volna, ha a Pecc vele kínál meg. Mac Jones-ról meg 2-3 éven belül kiderül, hogy egy Andy Dalton 2.0 vagy GOAT of the 20's. Meglássuk.

3/10 Tommy Tremble, TE, Notre Dame
Itt két opció közt gondolkodtam. Vagy behúzom Kellen Mond-ot, és vagy ő vagy Mac Jones bejön, vagy húzok egy BPA-t közép távon hiányposztra. Ilyen volt az Edge és a TE. Edge-ek közül Marcus Davenporton kívűl mindenkinek lejár a szerződése jövőre (neki is csak jövőre van szerződése - 5. éves opció, amit majd vagy megérdemel vagy nem), de az idei edge class nem az igazi, aki itt bent volt már nem olyan volt, hogy jó szívvel bemondjam a nevét. Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon. Ha így van, akkor sem valószínű szerintem, hogy Tremble-ben van a hiba. Tremble és Mond között az döntött az előbbi javára, hogy nem éreztem, hogy jönne egy QB rush. Utóbb kiderült, hogy nagy volt a pofám, mert Mond bőven a 4/12 előtt kiment. A Tremble-t övező közönyt ítélve, így utólag fordított sorrendben kellett volna, és akkor lenne egy futkározós, azonnal bedobható QB-m, akiket szeret a Madden (😉) és aki ráadásul pro-style offense-ben edződött. Nem így lett. Innen gratulálok a Ramsnek Mondhoz.

4/12 Hamsah Nasirildeen, SS, Florida State
Kellett egy vérbeli strong safety. Eric Rowe szerződése már csak erre a szezonra jó, cserébe legalább szar, csak azért van még a keretben, mert Karl Josephet kevesebb halott pénz benyelésével tudtam elküldeni. Nasirildeen pedig SS. Tud ütni, sokoldalú. Single high-nak azért nem tenném, de arra ott van Maye, emellett szakította már az ACL-jét, ami miatt majdnem az egész 2020-at kihagyta. Benne van azért, hogy ő lesz a missed tackle-ök királya. Boom or bust. Negyedik körben tökéletes.

6/11 Sam Ehlinger, QB, Texas
A Purdue mellett a Texast követem közelebbről. Tavaly mikor nem ment a draftra, hanem visszament az egyetemre, azt hittem, feljebb tornázza magát. Nem így lett, de ez legalább annyira az ő, mint Tom Herman hibája. Tom Herman azóta már nem a Texas edzője, mehet vissza a balettba QB-kat recruitálni (Joe Burrow-t ő vitte az Ohio State-hez), ez azért mond valamit. Backupnak tökéletes lesz, állítólag az interjúkon nagyon jó volt. És ha Mac Jones lesérül a következő években, a Madden is szereti majd, mert fehér létére szeret futkározni. 😉

7/10 Victor Dimukeye, ED, Duke
Fogalmam sincs ki ez. BPA volt, középtávú hiányposztra. 3. évre majd beérik, mint Joe Giles-Harris ugyanarról az egyetemről. Egyelőre megy PS-be, aztán domborítson.

Szerkesztette: ljambrik
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Meg egy kis szolgalati, holnap nem biztos, hogy lesz fordulo, illetve valaszthattok, hogy csak kiscreenshotolom es felrakom az eredmenyeket, vagy vartok vasarnapig, de eleg suru programozos napot akar parom, es mar nem merek nemet mondani😊 Szoval lehet, hogy lesz, de ne vegyetek biztosra.
dankodavid
Jövőre írunk kikérőt az asszonynak, hogy 20 napig nélkülözőn pár órára! 😂
Klaci79
Engem mondjuk keresztre feszítene ha három hétig naponta ezzel tölteném az időt. A draft közben bejott a szobába, ránézett a szépen kiszinezett draft boardomra, és konkrétan kiröhögött 🙈😂
Lényeg a lényeg, Dávid, nagyon köszönjük, és riszpekt
5 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
College-kollázs a la Giants

empty taxi
Ez de jó játék, itt az enyém:

Cowboys Roster College Background:

53 Roster:

Utah (4): Tim Patrick, Leki Fotu, Francis Bernard, Eric Rowe
Alabama (3): Mac Jones, Julio Jones, Jonathan Allen
Cincinnati (3): Josiah Deguara, Jason Kelce, Eric Wilson
Florida State (3): Hamsah Nasirildeen, Derrick Nnadi, Josh Sweat
Baylor (2): Jamycal Hasty, Xavien Howard
Florida (2): Duke Dawson, Marcus Maye
LSU (2): La'el Collins, Blake Ferguson
Notre Dame (2):
Tommy Tremble, Drue Tranquill
Oklahoma (2): Bobby Evans, Ogbonnia Okoronkwo
Texas A&M (2): Germain Ifedi, Tyrel Dodson
Washington (2): Greg Gaines, Jordan Miller
Arkansas (1): Dre Greenlaw
Auburn (1): Daniel Carlson
Colorado (1): Ahkello Witherspoon
Duke (1):
Joe Giles-Harris
Grambling State (1): Trent Scott
Kentucky (1): Lynn Bowden
Louisville (1): Teddy Bridgewater
Memphis (1):
Antonio Gibson
Mississippi State (1): Pernell McPhee
NC State (1): Garrett Bradbury
Oklahoma State (1):
Blake Jarwin
Old Dominion (1): Zach Pascal
Penn State (1): Troy Apke
Purdue (1): David Blough
Rice (1): Jack Fox
Rutgers (1):
Kemoko Turay
San Jose State (1): Wes Schweitzer
South Carolina (1): Jared Cook
Stanford (1): Harrison Phillips
TCU (1): Jalen Reagor
Temple (1): Dion Dawkins
Texas (1):
Collin Johnson
Tulsa (1): Reggie Robinson II
UCF (1): Latavius Murray
UTSA (1): Marcus Davenport
West Virginia (1): Mark Glowinski


PS:
BYU: Micah Simon
Duke: Victor Dimukeje
Georgia: JR Reed
Graceland: Donte Silencieux
Nebraska: Devine Ozigbo
Northwestern: Montre Hartage
Oregon State: Nahshon Wright
San Diego State: Luq Barcoo
Texas: Sam Ehlinger
UMass: Larnel Coleman

Szerkesztette: ljambrik
8 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
The Washington Post Breaking News!
A Washingotn Black Hydras csapatának GM atyaúristene, Mr. LaDainian Tomlinson exluzív interjút adott a mai nap, melyben bejelentette, hogy egy út van, az előre! Csapatot kell építeni a PO-ra, és erre csak egyetlen személyt talált alkalmasnak, aki már bizonyított a csapatépítésben világszerte: Mr. Peter Várhidi veszi át 2021-ben a Head Coach feladatokat! Tomlinson úr nem kért kommentárt a médiától és távozott a sajtószobából.
Kifelé menet annyit tett hozzá: Fuck yeah, miénk a győzelem!


BREAKING NEWS!!! Trevor Lawerence azonnal reagált!
Trevor Lawrence twitteren reagált a Chargers új főedzőjének a kinevezésére, és mint írta: "Nagy örömmel olvastam a hírt, hogy egy ekkora legenda az NFL-be érkezett. Csak Várhidivel képzelem el a jövőt, nála szeretnék játszani, nagyon felnézek rá, sokat tanulhatnék tőle! A Chargersben akarok játszani!"
Chargers LT
A Kaposvári Rákóczi és a Szerencsejáték Zrt egyelőre nem kommentálta a hírt.
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
ahhoz képest, hogy a Denvert idén is bottom 10-be vártam a skill pozik miatt, egész jól állnak a főcsoportdöntőben 😀
kristof
Tyrod Taylor a legnagyobb király
Löfli
Pisont István nem likeolta ezt a hozzászólást.
iktriad
Illés Béla se.
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Cowboys Draftismertető (Értékelő majd 2021 februárban):

A hét elején kezdtem írni, csak nagyon nem volt időm befejezni. Ahol a draft új infókat adott, azt UPDATE jeligével beszúrtam a szövegbe.
És akkor lássuk-

2/7: Jalen Reagor, WR, TCU

A WR szekcióm a draft előtt nem volt az igazi, ezért elsőre ide akartam húzni. Már az 1/28-cal is őt húztam volna, így külön örültem, hogy Ádi megkeresett jóval a draft előtt egy trade-del, és megkaptam Blake Jarwint és a letrade-et 2/7-re. Reagor egy slotban, és szélen is használható robbanékony elkapó, az én "szerencsémre" az utolsó éve nem sikerült jól, már ami a számokat illeti. Mondjuk egy true freshman dobált neki, pontos passzt az esetek 31%-ában látott (talán csak 4-en kaptak rosszabb arányban pontos passzokat az FBS-ben), slotban szinte alig használták tavaly, pedig az is fekszik neki eléggé. Szerintem sure fire első körös, az utolsó mockok már kezdik első körbe is rakni. Februárban meglátjuk, de sérülést kivéve nem látok olyan scenáriót jelenleg, hogy ne robbanjon be rögtön. UPDATE: a nagy hármas után ő volt az első IRL, aki kiment, bőven első körben. Kb ott ahol vártam. Mondjuk az „okosok” azt mondják reach. Szerintem nem. Dallas szurkerként annak nem örülök, hogy az Eaglesbe ment, de legalább nem egy Truby féle fogalmatlan QB dobál majd neki. Párszor meg fogja égetni a Dallas secondary-t az biztos. Djax meg mehet nyugdíjba.

3/18: Antonio Gibson, RB, Memphis

Ezt a picket a 2/28-as pick elcserélésével szereztem. Bryan Edwards-ot akartam húzni, hogy legyen egy nagydarab elkapóm is (olyan nemigen volt a rosteremen, aki IRL pályát is látott practice squad-on kívűl), de úgy voltam vele, ha a második közepéig nem megy ki, akkor már lecsúszik a harmadik közepéig is (korábbi big board-okon, sőt egy-két frissen is 100. hely körül vagy később volt, az újabbakon már top 50). A Broncos vitte ki 2/27-re. Ha enyém marad a 2/28, lett volna gutaütés és pánik is, így nem lett. Hanem húztam helyette egy RB-t, legalábbis többek szerint azt. Na nála volt felhördülés a chatben. Reach!!44! Mondá az egyszeri bowl.hu-s. Szerintem nem az. Láttam olyan big board-ot, ahol top 50-es volt, az talán túlzás, de nekem kellett egy elkapni tudó RB (Ekeleren gondolkodtam korábban - ő tenderrel maradt a csapatánál -, de aztán úgy voltam vele, hogy megoldom a draftról). Gibson, olyan mint Tony Pollard, csak jobb, ő meg 4. körös volt. Ő is többnyire slot elkapó volt, vagy running back. Tehát kezei vannak, de azért a sample size nem túl nagy, nincs nagyszámú backfieldről indult snapje, talán azt is mondhatnám, hogy elég kevés van 😀. A nagyoknál RB lesz szvsz, mint Pollard, ha mégsem, akkor majd jövőre megoldom "megint" az elkapni tudó RB-t, FA-n vagy drafton, vagy berakom egy későbbi szerzeményemet RB-be, merthogy ld lent. UPDATE: A Redskins szedte ki 3/2-n. RB-ként mondták be a nevét. Most már kíváncsi vagyok, hogy benne lesz-e a vassadi féle NFC EAST azt, hiszed, hogy steal pedig dehogy válogatásban (szerintem nem).

3/22: Leki Fotu, DI, Utah

A FA után nem jött fel elsőre, hogy nagyon kellene DI, de jobban megnézve, az egység iparoslegények gyülekezete, amin javítani kellett. Greg Gaines, ahogy írtam a szezonértékelőben is, valószínűleg nem csak nekem, hanem az IRL Rams-nek is csalódás. Főleg, hogy McLendon túl éhes volt szerződés ügyileg, kellett egy nagytestű run stuffer. Fotu lett az. Szerintem értékén fogtam kb. Ettől függetlenül csúnyán benéztem, hogy Davidson még a boardon van, nálam első körös volt. Nem olyat kerestem, mint ő, de ha nem nézem be, kiviszem gondolkodás nélkül. A Pecc nem volt ilyen vakegér. UPDATE: Bár nem ment ki a 3. kör végéig IRL, szerintem a 4. elején kiszedi valaki, nem gondolnám, hogy nagy különbség lenne IRL meg köztünk. UPDATE 2: 4/8-on ment ki, tehát nagyjából ott, ahol én kivittem. A Cardinals vitte ki, ami azért furcsa, mert a Cards az idei FA-n vitte oda Jordan Phillips-et. Azért el tudom képzelni, hogy kijátsza a kezdőből előbb-utóbb.

3/25: Reggie Robinson, CB, Tulsa

Április elején került a radaromra. 9,64-es RAS (relative athletic score), elit, talán csak CJ Henderson volt jobb nála. A draftnak úgy mentem neki, hogy a kezdő CB sorom megvan (Howard, Witherspoon, Hilton), a cserékről meg még nem igazán lehet tudni, hogy milyenek, tavaly draftolt / UDFA-n kukázott mind, úgyhogy kellett egy CB, akiből még lehet cserebogár. Elképzelhető, hogy egy kicsit reach, bár ha IRL a 4. körben megy ki, ennyit vállalok. 5. elején már szerintem sansztalan, hogy bent lett volna nálunk, és nem láttam esélyét, hogy ilyen kis különbséggel valaki tradeljen csak picket, játékosokra nem voltam kíváncsi. Itt is volt felhördülés, hogy reach. Való igaz, hogy Amik Robertson magasabban volt a boardom-on, de valamiért Robinson szimpatikusabb volt, ezért őt húztam ki. Nálam Reggie 79. volt, úgyhogy mini stealnek is mondhatnám. UPDATE: A 3. kör végével mind Robertson (nálunk vassadi szedte ki a negyedik elején), mind Robinson bent van még. Szerintem nem sokáig. UPDATE 2: 4/17-en ment ki. OK, legyen egy kicsit reach. Egyrészt külön öröm, hogy IRL is Cowboy lett, másrészt a snapszám Diggs és Awuzie mögött azért nem lesz eget verő az első évben, de legalább nyugodtan tud tanulni. Szezon végén viszont 4 DB szerződése jár le. Eből kettő corner. Úgyhogy 21-ben akár még a kezdőben is találhatja magát. UPDATE 3: Robertson 4/33-ra ment ki.

3/31: Matt Peart, OT, Connecticut

A falam jobb oldalára ráfért az erősítés, Bobby Evans tavalyról nem robbantott, az IRL Ramsben Havenstein fiatal, Whitworth a túloldalon pedig öreg, mint az országút, de 3 évre hosszabbított. Úgyhogy kellett ide ember. Itt Bartch és Peart volt bent. A kis school-tól tartottam, ezért Peart-ot vittem (mondjuk a UConn sem egy power house, de azért onnan már jött ki all pro nem is olyan rég, mondjuk CB), bár mindkettőben megvan a kezdő potenciál. UPDATE: 3/35-ön ment ki, azaz kb ugyanott, ahol én húztam. Giants. Nate Solder mögé. Előbb utóbb kezdő lesz.

5/2: Lynn Bowden, WR, Kentucky

Nagyon szerettem volna Markus Bailey-t, két sulit követek jobban. A Purdue-t és a Texast. Bailey-re már tavaly felfigyeltem. Egészségesen top 50 szvsz, csak hát már másodszor szakadt el az ACL-je. Őt vittem volna itt az egyik 5. körös pickkel, de mikor megláttam, hogy Bowden bent van, vérző szívvel, de elengedtem Bailey-t (nem hittem, hogy le fog csúszni a 7. közepéig). Több mockban is simán top 100-as volt Bowden. Igazi svejci bicska. Pff-nél talán QB-ként volt a big boardon. Ugyanis egy WR/RB hibrid, aki mellette QB is tud lenni. A Kentuckyban kb a szezon felét QB-ként tlta, mert mindenki lesérült a rosteren irányítóposzton. Kincs. Ha esetleg Gibson WR lesz Washingtonban, akkor lesz majd Bowden RB. Olyan, aki tud elkapni is, sőt dobni is. Ilyet még Tompa Brady sem tud, ahogy azt láthattuk. UPDATE: 3/16-on vitte ki a Raiders. Mayock azt mondta, hogy szerinte ilyen „Joker” RB lesz. Jól ki fogja egészíteni Jacobs-ot. Jó helyre került. Meglátjuk. Még az is lehet, hogy kiszorítja Carrt. 😀

5/3: Collin Johnson, WR, Texas

Kellett egy nagydarab WR, a többnyire mélynövésű WR különítményembe. Bryan Edwardsról lemaradtam bőven, úgyhogy a hátsóbb körökben kellett körülnéznem. Johnson 6-6, ráadásul a Texasra járt, úgyhogy legalább innen sikerült behőzni valakit a két kedvenc egyetemről. Nálam 4. körös volt. Nagydarabsága okán contested catchek esetén jó haszna lesz, elszakadni annyira nem tud, kell idő míg felgyorsul, cserébe erőből sokmindent megold, mélységi célpontnak is jó és a catch radius-a is kiváló. A tavalyelőtti szezonja jobb volt, tavaly sérülések hátráltatták. UPDATE: A Jags vitte ki 5/20-on. Minden valószínűség szerint Chark cseréje lesz akkor így.

5/8: J.R. Reed, FS, Georgia

Csere FS-t kerestem Earl Thomas mögé. Reed tökéletesnek tűnik. Az adottságai nem a legjobbak, de egy okos játékos. Nem feltétlenül kérem számon rajta kezdő potenciált. Earl Thomas mögé minek. Mondjuk neki is tört már el lába, de majd megoldjuk. UPDATE: UDFA lett az istenadta, de ahogy látom a sajtóban, ez nemcsak engem lepett meg. Mondjuk ez nem jelent semmit. IRL A Jaguarshoz írt alá. Na ott még akár kezdő is lehet, UDFA-ként.

7/28: JaMychal Hasty, RB, Baylor

Gyors, change of pace típusú back. Kezei is vannak. Lehet, most már sok lesz a jóból. Középen azért nem szeret futni, de hát ki szeret? UDFA lett, de a 49ers szerződtette. Érdekes. Ha rostert fog (Mostert, Coleman, McKinnon van előtte). Akkor az NFC döntőn 4 TD-t szerez, de ez sajnos hiábavaló lesz mivel a Cowboys még több pontot pakol fel a táblára.

7/32: Josiah Deguara, TE, Cincinnati

A végéhez közeledve, nem hagyhattam a boardon. Nálam 5. körös volt, és talán rajta kívűl nem is volt olyan még egy akkor már. Lehet, hogy ő a következő Kelce? Gondoltam. És az analógiák száma egyre csak nő. Cinciből jött. És IRL 3. körben választotta a GB, mint Kelcét Ha ez bejön, ez llesz a draft stealje, ha nem, akkor is steal, mert 5.-en van értéken szerintem.

7/35: Luq Barcoo, CB, San Diego State

Kis egyetem, nemrég került a radarra. Nem tudom mit várjak tőle. Videói ígéretesek. UDFA lett, Jaguarshoz írt alá. Na oda elfér simán. A roster fogást borítékolom.
több mint 1 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
@Spigo, ez combos keret lett 😊
somoskovig
Madden sim majd kicsinálja 😜
7 napja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Segítsetek ki psl. Ezt most mire? Nevetni szeretnék.
kristóf17
Tommy Tremble-t a harmadik körben draftoltam. Ádi bemondta rá, hogy orbitális reach. Megkérdeztem miért. Szerinte csak blokkolni tud, vagy valami ilyesmi, ezért. Még hozzátette, hogy az ő boardján Tommy Tremble a 157. volt. Majd a Panthers kiválasztotta a harmadik körben, ameit én egy "157." ideírásával nyugtáztam. Amit az ÁDi azzal, hogy attól, hogy a Panthers is bereachelte, még nem lett több annál, ami
(szerinte). Majd a harmadik körben elkapott egy 30 yardos passzt, és futott egy TD-t, amit én újra a "157." ideírásával nyugtáztam, amelyet az Ádi gyerekességre utaló jelentéstartalommal bíró mémmel nyugtázott az ő részéről. Erre a múlt héten elkapott egy TD-t, amely hírre én nem kaptam fel a fejem. De úgy látom a társaság hiányolja a reakciómat. A "f@sszopós" mémet, azért kicsit erősnek tartom. Mindenesetre a CJ Henderson trade keretében, a szezon eleji #1 tight end Dan Arnold már Jacksonvill-ben van. A poszton így Tommyboy előtt már csak a vagy-bust-vagy-nem Ian Thomas van.
10 hónapja
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 432
Tavaly ilyenkor mindenki örömére már megvolt az első mock szerintem. Csak mondom. Esetleg vassadi két bejgli között megirhatna az azt hitted jót húztál pedig nem posztját, amire vártunk, aztán sajnos az idohiany elvitte. 😜