Vasárnap déli hírcsokor - 12/27

2015. december 27., 13:03

A karácsonyi kavalkád után íme az elmúlt napok eseményei röviden.

A csütörtöki rangadón elbúcsúzott a Raiders közönségtől a szezon végén visszavonuló Charles Woodson, aki minden bizonnyal az első lehetőségkor, tehát 2020-ban bekerül a Hall of Famebe.

A karácsony előtt a Colts által elküldött futó, Zurlon Tipton a rendőrségen töltött pár órát 25-én, mivel fegyverrel való visszaélés miatt tartóztatták le. Engedélye volt és együttműködött a hatóságokkal is, 3000 dollár óvadék ellenében szabadon is engedték.

 

A Browns háza táján is újabb események történtek. Armonty Bryant és a gyakorló csapat cornere De'Ante Saunders is a rendőrök kezére került. Előbbi az Adderall nevű receptre kapható gyógyszer birtoklása miatt, utóbbi pedig gyorshajtásért. A csapat általános igazgatója, Ray Farmer bejelentette, hogy Bryant nem utazik el a csapattal Kansas City-be, míg Saunders elküldésre kerül a gyakorló csapatból.

 

A 49ers IR listára tette Alex Boone-t, aki a szezon végén szabadon igazolható lesz. A helyét az 53-as keretben Jarryd Hyne tölti be és ahogy a San Francisco futószekciója áll nem lenne meglepő, ha játszana is Detroit ellen.

 

Ma hajnalban robbant a hír, miszerint Peyton Manning több focista és baseball játékossal együtt HGH kezelést kaptak 2011-ben egy Indianapolisi klinikán. A hírt megszellőztető Charlie Sly, aki egy évet dolgozott ezen a klinikán, az állítja, hogy Manning feleségének a nevére küldte a focistána szánt teljesítmény fokozó szert. Természetesen Manning azonnal közleményben tagadta a vádakat. Kíváncsian várjuk mekkora felhajtás lesz ebből.