Vasárnap NG Aréna Kupa Miskolcon

2016. január 30., 13:11

Hat csapatos, szabadtéri kispályás tornára kerül sor január 31-én. Az eseményre rendhagyó módon a névadó cég telephelyén kialakított füves pályán kerül sor, ahol online stream segítségével folyamatosan követhetők lesznek az összecsapások!

A közvetítést Kovács Sanyi tolmácsolásában élvezhetik az érdeklődők, a www.ngarena.hu oldalon.

A tornán hat csapat vesz részt, az “A” csoportot a hazai Miskolc Steelers, a Budapest Eagles és a székelyföldi Mures Monsters alkotja. A “B” csoportban erőfoci várható, ugyanis a Szürke Farkasok (Wolves öregfiúk), a Dunaújváros Gorillaz és a Debrecen Gladiators méri majd össze tudását.

Íme a helyszín:

A csapatonként 2-2 alapszakaszi meccs után a csoportonként legjobb két csapat jut elődöntőbe, majd bronzmeccs és döntő következik. Alant a pontos lebonyolítás, 10:00-kor kezdődik a mérkőzésdömping:

A névadó NG Project Kft. nagyvonalú szervezőként nevezési díjat sem kér, ráadásul a győztes csapat 500.000 Ft-os, az ezüstérmes 300.000 Ft-os, míg a bronzérmes 100.000 Ft-os pénzdíjban részesül! A legjobb védő- és támadójátékos elismerése is példátlanul magas, 50.000 Ft-tal lesznek gazdagabbak az MVP-k.

A helyszín adottságai miatt nézők nem tudnak bejönni a rendezvényre, de az online közvetítésnek hála minden érdeklődő követheti majd az összecsapásokat.

Jó szórakozást az eseményhez, szurkolj Te is a monitor előtt kedvenceidnek!

 

http://mafsz.org/vasarnap-ng-arena-kupa-miskolcon/


Hozzászólások

több mint 8 éve
wmitty Indianapolis Colts 12 — Colts fan
 www.miskolcsteelers.hu/?pg=video&id=55

Otthonom MisColts