Esti friss - 01/03

Írta: gabokocka — 2016. január 4., 03:08

Az utolsó forduló késő esti hírei.

Kialakult a rájátszás mezőnye az AFC-ben is, a Steelers a Cleveland elleni győzelmével wildcard helyen besurrant a playoffba, miután a New York Jets elbukta utolsó meccsét a Bills otthonában. A Houston Texans is bebiztosította helyét a rájátszásban, miután könnyedén léptek át a Jacksonville Jaguars jelentette nem túl magas akadályon.

 

A Steelers győzelmére árnyékot vet, hogy DeAngelo Williams megsérült, könnyen lehet hogy bokasérülése miatt kénytelen lesz kihagyni a rájátszás első mérkőzését, ezzel gyakorlatilag NFL kaliberű futó nélkül maradna Mike Tomlin csapata.

 

Nem kis meglepetésre a Miami Dolphins megverte a New England Patriots csapatát, ezzel pedig a Denver Broncos nagy lehetőséghez jutott, hiszen győzelmével az első kiemelést is megszerezhette. Ez nem ment könnyen a Chargers ellen, azonban Payton Manning beállását követően megtáltosodtak a Denver támadói és meg is nyerték a találkozót. Ezzel az is eldőlt, hogy jó eséllyel a rutinos irányító lesz a Denver kezdő QB-ja az playoffban.

 

A Cleveland Brownsnál végre valahára nagytakarítást tartottak, minden csontváz kiesett a szekrényből, a GM Ray Farmer és a főedző Mike Pettine is új munkáltatót kereshet magának. A Browns új stábja az 1/2-es draftcetlivel vághat majd neki az offseasonnak, mivel a Tennessee Titans vereségével „megkaparintotta” az első választás jogát.

 

Az NFC-ben is megvan az első számú kiemelt, a Panthers a Tampa Bay kivégzésésvel 15-1-es mutatót ért el, ráadásul az Arizona hazai pályán kikapott a Seattletől, így egyáltalán nem forgott veszélyben a Párducok első kiemelése.


Hozzászólások

több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 241 — Don’t whine, don’t complain, don’t make excuses
 twitter.com/Bowlhu/status/683846589430001664


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal