Bowl-beharangozó [12/21]

Írta: r.baggio — 2017. december 21., 11:40

Következik a BAD BOY MOWERS GASPARILLA BOWL, hát kell ennél több?

Tegnap történt: a Frisco Bowlon az SMU nyolc perc alatt három labdaeladással nyitott és mire felocsúdott, az LA Tech már el is döntötte a mérkőzést, eléggé megkeserítve Sonny Dykes bemutatkozását. A FAU 50-3-as győzelmét követő napon a Bulldogs 51-10-re nyert, remélhetően ezeknél csak szorosabb találkozók jönnek...

 

02:00 TEMPLE OWLS vs FIU GOLDEN PANTHERS
Tropicana Field, Saint Petersburg (Florida) - ESPN

 

Mi is ez?

A floridai St. Petersburg Bowl szponzoraival már korábban is felhívta magára a figyelmet (magicJack, Beef O'Brady's, Bitcoin), de 2017-re vitán felül minden idők legfantasztikusabb bowl-nevével rukkoltak elő. A Tampa Bay Rays baseballstadionjában rendezett eseményt a környék éves nagy fesztiválja és a jó eséllyel fiktív kalóz Jose Gaspar után nevezték el, ehhez a fűnyírókra specializálódott Bad Boy Mowers társult.

■ A játékosok egy-egy több száz dollár értékű ajándékutalványt, Oakley hátizsákot és nyakpárnát kapnak
■ Eddigi legjobb Gasparilla Bowl: 2010, Louisville vs Southern Miss

 

Kire figyeljek?

TEMPLE – az Owls idén másodszorra látogat Tampa Bay térségébe, és ha az első, USF-nél tett kirándulásból indulunk ki, már a bowl-szereplés is óriási fegyvertény az első idényét letudó Geoff Collins legénységének (6-6, AAC). Azóta az offense hamvaiból támadt fel, míg a két hátsó körös prospect által vezényelt védelem próbálta szinten tartani az American konferencia tavalyi bajnokát, változó sikerrel.

1 Sean Chandler, DB
2 Keith Kirkwood, WR
3 Delvon Randall, S

 

FIU – a Cleveland Browns-t máig utoljára rájátszásba juttató Butch Davis a várakozásnak megfelelően óriási fogás volt Miami kevésbé ismert egyetemének számára (8-4, C-USA), apró bökkenő, hogy nem sokkal északabbra a rivális FAU-nál Lane Kiffin ellopta a show-t. A Panthers ettől függetlenül nagyszerű kezekben van, bowl-szereplés hat évnyi kihagyással, határ a csillagos ég.

1 Alex McGough, QB
2 Jose Borregales, K
3 Thomas Owens, WR

 

Fontossági faktor: 3/10

Az a meccs, melynek felvezetéseként a játékosok fűnyíróval versenyeznek, nem lehet nem emlékezetes. Szerencsére a Tropicana Field hírhedten szörnyű gyepszőnyegét is lecserélték, amennyiben tehát a Temple támadósora is úgy akarja, a feltételek adottak a remek szórakozáshoz.

■ 7 pontos favorit a Florida International, 57.5 az over/under