Bowl.hu tippjáték 2015 - Játékszabály

A Bowl.hu regisztrált felhasználói az idei évben is egy egész NFL szezonon át tartó tippjátékban vehetnek részt

Bowl.hu tippjáték 2015 - Játékszabály

A Bowl.hu a 2015-as NFL szezonnal párhuzamosan megrendezi harmadik, minden regisztrált felhasználója számára elérhető tippjátékát. A tippjátéknak fenntartott helyet a Bowl.hu-ra belépett felhasználók megtalálhatják a felső menüsorban, közvetlenül az üzenetek fül mellett. Aki nem regisztrált felhasználója a Bowl.hu-nak, azok számára nem elérhető a versenyben való részvétel.

Az idei játék 23 fordulóból épül fel. Sor kerül az első NFL játékhét kezdetéig egy tippsor publikálására a Super Bowl győztessel kapcsolatban (1 kérdés) és egyre az alapszakasszal kapcsolatban (20 kérdés). Emellett az alapszakasz mind a 17 játékhetében 14-14 kérdéses tippsorral jelentkezünk. A playoff 4 körében is 14-14 kérdést teszünk fel. A játékhetek előtt közzétett tippsorok az adott játékhét eseményeire, kimeneteleire, statisztikáira vonatkoznak majd. Minden kérdés helyes megválaszolása egy pontot ér, kivéve a szezon előtti, Super Bowl győztesre vonatkozó sikeres tippet, amely 5 pontot ér majd. 

A játékot az(ok) nyeri(k), aki(k) a legtöbb pontot szerzi(k) a Super Bowllal záruló időszakban. Így aki mindvégig harcban szeretne maradni az összetett első helyért, annak érdemes folyamatosan tippelnie. A győztes(ek) nyereményben részesül(nek), amelyről részletek később lesznek olvashatók. A játékban az oldal szerkesztői részt vehetnek, de nyereményre nem jogosultak. Szerkesztőnek a játék szempontjából az minősül, aki 2015. szeptember 1-jén a Bowl.hu szerkesztőségének tagja. Amennyiben szerkesztő lenne a játék győztese, úgy a vele azonos pontszámmal végző(ke)t vagy a második helyezett(ek)et illeti meg a nyeremény.

Az új, még kitöltetlen tippsorokat a menüben, a Tippjáték menüpont mellett feltűnő piros szám jelzi, a szám a kitöltetlen tippsorok számára utal. Minden játékos csak egy tippsort tud leadni egy kiírással kapcsolatban felhasználónevével. A tippek az opciók közül választás után, a küldés gombbal rögzíthetőek, és a tippsor leadásának határidejéig módosíthatóak.
Az egyes tippsorok értékelése után minden résztvevő e-mailben és privát üzenetben is értesítést kap saját eredményéről, és megtekintheti az adott forduló rangsorát, illetve az összesített eredménysort is az oldalra belépve.

Reméljük sok felhasználó kap kedvet játékunkhoz. Sok sikert kívánunk mindenkinek!